ANTOINETTE NUNES-MEIJER

Genieten van de mooie dingen die het leven te bieden heeft, en mezelf blijven uitdagen en ontwikkelen zodat ik van zo groot mogelijke betekenis kan zijn voor anderen.

Dit is wat ik het liefste doe.

Ik word ontzettend blij van een heerlijk bord vers eten wat prachtig is opgemaakt, heerlijke wijn, mooie kleding,  prachtige vakanties, een heerlijke massage of beauty behandeling, leuke uitjes zoals theaterbezoeken, een mooie film etc. Samen met mijn man en 2 zonen, of met vrienden en vriendinnen genieten van dit heerlijke leven.

Daarnaast houd ik ontzettend van ondernemen en wil ik als ondernemer van zo groot mogelijke betekenis zijn. Ik wil mensen pro-actiever en effectiever maken. Zodat ze hun leven zelf vormgeven en er met volle teugen van kunnen genieten. Iedere groei begint met de groei van de mens die hierin een rol speelt.

Ik doe dit omdat ik zie dat veel mensen afgeleid zijn en vooral druk zijn met druk zijn. Ze hebben geen plan en geen focus. Zijn vaak gestrest en voelen dat ze vaak achter de feiten aanrennen. Ze behalen niet de resultaten die ze willen behalen. En dit alles zorgt weer voor ontevredenheid.

Dit wil niemand. Daarom help ik mensen om focus te krijgen op het resultaat. Op datgene wat belangrijk is voor hen maar ook voor het bedrijf of de organisatie. Datgene waarmee ze van grote betekenis zijn. Hierdoor ervaren ze ontzettend veel voldoening en gaan ze enorm genieten.

Ik wil dat mensen hun volle potentieel leven en zoveel mogelijk uit het leven halen wat bij hen past en waar zij van genieten.

Mijn bedrijf IDENTIEF is een samenvoeging van de woorden Identiteit en Actief. Dit staat voor het werken vanuit Identiteit ( van jezelf, je bedrijf, je klant etc.) en Actief aan de slag gaan met een helder doel voor ogen.

Afgelopen jaren heb ik vaak gezien dat mensen wel geïnspireerd raken maar dat het door de waan van alledag toch moeilijk is om het gewenste resultaat ook echt te bereiken. Om het gewenste gedrag ook vol te houden.

Juist daarom heb ik een unieke methode ontwikkeld om mensen veel EFFECTIEVER (productiever) te maken en hun RESULTATEN enorm te verbeteren. En begeleid ik mensen om dit nieuwe succesvolle gedrag eigen te maken en vol te houden.

Ik begeleid mensen om datgene te doen wat echt BELANGRIJK is. Met die acties aan de slag te gaan die passen bij de doelen. Hier op te focussen en consequent in actie te komen richting deze doelen.

Ik ben ruim 20 jaar als mede eigenaar verbonden aan Nunes Juristen & Bedrijfsadviseurs. Hierbij ben ik vooral werkzaam geweest als senior consultant voor klanten van Nunes, waarbij ik veel mannelijke en vrouwelijke ondernemers succesvol heb geadviseerd en begeleid met hun juridische- en ondernemers-vraagstukken.

Naast mijn opleiding Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de dagelijkse praktijk, maar ook in tal van bestuursfuncties.

Ik help je graag met het krijgen van focus, het realiseren van je dromen/verlangens op een zo'n effectieve mogelijke manier, zodat jij ook meer gaat genieten!

Ondernemende groet,

Antoinette