INSCHRIJVEN

Wil jij je inschrijven voor een van de programma's? Klik op het programma dat past bij jouw keuze en laat vervolgens je gegevens achter. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Antoinette is prima in staat om met gepaste professionele afstand naar allerhande vraagstukken te kijken, zij is analytisch en hierdoor zeer goed in staat hoofd- van bijzaken te onderscheiden.

Zij is resultaatgericht, echter wel met oog voor alle belangen. Ik heb Antoinette ervaren als een integer persoon die prima in staat is het evenwicht te vinden tussen de noodzaak een kritische houding aan te nemen en tactisch om te gaan met betrokkenen en alle relevante belangen.

B.J. (Bert) Scholten RA
B.J. (Bert) Scholten RA BDO accountants

Ruim twaalf jaar geleden klopte ik voor het eerst aan bij Antoinette Nunes-Meijer voor juridisch advies. Ik trof een energieke vrouw die oog en aandacht had voor mijn zakelijke vragen en de daarbij komende persoonlijke onzekerheden. Antoinette is pragmatisch ingesteld. Mede daardoor reageert en levert ze snel en adequaat juridisch advies of de gewenste ondersteuning. Ik heb haar ondersteuning/begeleiding altijd zeer op prijs gesteld: op mij persoonlijk afgestemd. Ons zakelijke contact heeft in de jaren meer diepgang gekregen, met als resultaat een regelmatige uitwisseling van kennis op het gebied van begeleiding/coaching.

Anny van Huet
Anny van Huet Anny van Huet B.V.

Antoinette heeft mij een tool gegeven waar ik iedere dag baat bij heb. Zij heeft mij geholpen mijn focus te bepalen en te behouden, ze was mijn stok achter de deur, mede door haar heb ik geleerd helderheid te creëren over situaties en ze zette tevens een innerlijk proces in gang. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor de coaching waardoor ik echt de beste versie van mezelf kan zijn en tegelijkertijd heb ik geleerd om meer te genieten van mijn weg, van het leven.

Leontien Berns
Leontien Berns TMO Business School

Contact

Heb je een vraag of wil je direct deelnemen aan de RDA planningsmethode,  het Identief begeleidingsprogramma en/of DE ONDERNEMERSOPLEIDING? Gebruik dan het contactformulier hieronder. We zullen je bericht binnen 24 uur beantwoorden.

Identief 

Nijverheidsweg 21 

6662 NG ELST (gld) 

www.identief.nl

info@identief.nl

0481-454314