RDA-methode LIVE

Kies voor 6 maanden begeleiding ondersteunt met opdrachten in diverse online modules.

Deze methode zorgt ervoor dat jij meer gaat bereiken in minder tijd. Jij gaat doen wat past bij wat nu jouw One Thing is, oftewel het allerbelangrijkste op dit moment in je leven.
Je gaat meer focussen op de essentie, oftewel op datgene waar jij het verschil wilt maken. En je gaat minder verschillende dingen doen en effectiever werken. Dit is de sleutel tot jouw succes.
Wil je effectief en efficiënt je doelen realiseren? En ben je toe aan het volgende level in je leven? 

In dat geval is de RDA-methode LIVE een voor de hand liggende keuze. Met behulp van een business- en effectiviteitscoach ga je datgene doen wat het verschil maakt voor jou. Zowel privé al in je werk. Voor een periode van zes maanden staat er een professioneel deskundig trainer/coach/consultant aan je zijde, die je helpt bij het realiseren en behouden van overzicht, focus, resultaat en effectief je doelen bepalen en bereiken.

Half jaar begeleiding met toepassing van de RDA-methode

Leer werken met de (online) RDA-methode. Je leert Resultaat gefocust, Doel gedreven en Actie gericht te denken, plannen en werken. In zes maanden tijd verandert jouw denkwijze en werkwijze zodat een blijvende impact ontstaat op wat je bereikt in je leven en hoe jij het leven ervaart en met meer tevredenheid kan genieten van buitengewone resulaten. 

meer bereiken in minder tijd

Aan de basis van de online RDA-methodiek staat de RPM-methode van Tony Robbins. Deze helpt je om meer overzicht te krijgen in de overload aan werkzaamheden, waardoor je meer rust in je hoofd krijgt. Je krijgt helder wat je ‘next best step’ is, hoe je taken – naar mate van relevantie – kunt categoriseren, waardoor je bewust kunt kiezen en prioriteiten kunt stellen.

Duidelijk wordt wat je wilt bereiken (focus), maar ook waarom je dit wilt bereiken. Aan de hand van deze methode ontwikkel je inzicht in je dieperliggende motivatie, jouw waarom, jouw drijfveer. Het waarom is je motivatie om te bereiken wat je wilt bereiken, ook als het even tegenzit. Inzicht in je belemmeringen is overigens evenzo belangrijk.

Kortom, de methode voorziet je in een helder doel over wat jij wilt bereiken. Je krijgt helderheid over wat jouw One Thing is op de belangrijkste pijlers van je leven.
Bij het plannen van je werkzaamheden richt je je voortdurend op wat je resultaat moet zijn. Dit zorgt voor focus en gerichte actie, exact wat nodig is om dat te bereiken wat belangrijk voor je is in je werk maar ook in je leven. Afleiding wordt een keuze, je hebt focus en je weet wat je te doen staat.

6 maanden persoonlijke begeleiding naar minder afleiding en meer productivteit

De weg naar effectief presteren en resultaten bereiken is niet zonder vragen en uitdagingen. Als professional herken je wellicht dat je op bepaalde momenten het gevoel hebt, er alleen voor te staan. Dat je veel zelf moet doen en veel mensen in je omgeving een beroep op je tijd een vaardigheden doen. Met wie kun je dan die vragen en uitdagingen bespreken?

Een professioneel klankbord dat je handvatten aanreikt om hierop grip te krijgen, kan dan van grote meerwaarde zijn. Iemand die naast je staat, je begeleidt en coacht om de juiste beslissingen te nemen, opdat sneller vooruitgang wordt geboekt en resultaten aanzienlijk verbeteren.

Je hebt een ‘stok achter de deur’. Voor die momenten dat je vervalt in je oude reactieve gedrag en waarop je merkt dat je niet goed meer vooruitkomt. Je wordt gestimuleerd vanuit je diepe wens om weer ‘on track’ te geraken en weer gefocust te zijn om de stappen te zetten richting je doelen en verlangens.

Daarnaast leer je hoe je jouw tijd veel effectiever kunt gebruiken en wat de sleutel is om meer te bereiken door minder te doen.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Wat je mag verwachten wanneer je kiest voor de RDA-methode LIVE:

 • Direct toegang tot alle online lesmodules van deRDA-methode voor een heldere focus en een gerichte planning op resultaat;
 • Toegang tot de online lesmodules van de lege Inbox methode
 • Je ontvangt een fraai vormgegeven, praktisch en persoonlijk werkboek om jouw opdrachten in uit te werken;
 • Stappenplan met uitleg voor het maken van een effectieve weekplanning, voor overzicht en gericht actie
 • Je ontvangt diverse werksheets en schema’s voor overzicht en effectiever werken;
 • 6 maanden lang vraag- en antwoordmogelijkheid via e-mail;
 • 6 maanden professionele, deskundige consultancy en begeleiding voor het zetten van de benodigde stappen in jouw groei. (Totaal 6x)
 • Inclusief 6 maanden PERSOONLIJKE effectiviteitscoaching;
 • Gratis toegang tot mijn online webinars en sommige LIVE trainingen en events van Identief;
 • Al mijn inspiratie, kennis en tools om jou verder te helpen;
 • Gratis toegang tot mijn online webinars
 • Gratis toegang tot de Timemanagement-ledengroep.
 • Eerste hulp bij juridisch, financiële en fiscale vraagstukken

AANMELDEN RDA-METHODE LIVE

Kies je voor jezelf en het mooiste half jaar ooit met buitengewone resultaten! 

Meer bereiken in minder tijd