STARTEN

Wil jij doorbreken naar een succesvol bedrijf en wil jij meer focus en betere resultaten bereiken dan tref je hieronder diverse mogelijkheden aan om hier mee aan de slag te gaan. Bekijk mijn diverse online en offline programma’s of informeer naar specifieke maatwerkoplossingen.

Identief biedt drie verschillende programma's aan. (Naast het maatwerk wat wij aan klanten leveren). Klik op de namen van de programma's voor meer informatie.

RDA Programma: voor OVERZICHT, FOCUS en RESULTAAT

Succesvol aan de slag

Succesvol aan de slag

Wil jij meer overzicht in jouw werk? Wil jij betere resultaten voor jezelf en jouw onderneming? Wil jij focus en succesvoller ondernemen?

Met het online RDA Programma vind je dé OPLOSSING voor het plannen op resultaat. Je gaat vanuit je eigen talenten aan de slag gaan met het succesvoller maken van je onderneming door middel van het doorlopen van de 7 stappen van het RDA Planningsprogramma.

 

Meer informatie

RDA Programma: voor OVERZICHT, FOCUS en RESULTAAT
verantwoordelijkheidscoach

Succesvol aan de slag

Wil jij meer overzicht in jouw werk? Wil jij betere resultaten voor jezelf en jouw onderneming? Wil jij focus en succesvoller ondernemen?

Met het online RDA Programma en begeleiding van de verantwoordelijkheidscoach vind je dé OPLOSSING voor het plannen op resultaat en het bereiken van meer succes.

Je gaat vanuit je eigen talenten aan de slag gaan met het succesvoller maken van je onderneming door middel van het doorlopen van de 7 stappen van het RDA Planningsprogramma. Daarnaast krijg je een “stok achter de deur” om door te zetten. In overleg met de verantwoordelijkheidscoach bepaal je de beste acties om daadwerkelijk zo effectief en efficiënt mogelijk jouw doelen te bereiken.

Meer informatie

Dé ondernemersopleiding voor succesvol ondernemen

Meer focus en rendement

Praten over wat er niet goed gaat, en heel erg druk zijn met heel VEEL ‘belangrijke en onbelangrijke’ zaken is nu voorgoed voorbij.

Op deze pagina vind je dé OPLOSSING voor het succesvoller maken van je onderneming.

Ontdek hoe je:

 • meer overzicht krijgt in al jouw werk
 • betere resultaten voor jezelf en jouw onderneming kunt realiseren
 • messcherpe focus krijgt en succesvoller kunt ondernemen
 • afkomt van stress en belemmeringen in je ondernemerschap
 • meer AAN je onderneming kunt werken in plaats van erin.
 • je tijdswinst realiseert en meer ruimte krijgt voor vrije tijd
 • vanuit je hart en passie kunt ondernemen
 • verantwoordelijk blijft voor jouw doelen
 • je kans op succes enorm vergroot
 • de winst kunt maximaliseren
 • de verkoopkansen vergroot
 • meer kunt genieten van het ondernemen Dus een betere ondernemer wordt.

 

We werken met 3 onderdelen:

1. Het online RDA Programma, wat je leert te plannen op resultaat. Je gaat vanuit je eigen talenten aan de slag gaan met het succesvoller maken van je onderneming door middel van het doorlopen van de 7 stappen van het RDA Planningsprogramma.
2. De verantwoordelijkheidscoach. Je krijgt een “stok achter de deur” om door te zetten. In overleg met de verantwoordelijkheidscoach bepaal je de beste acties om daadwerkelijk zo effectief en efficiënt mogelijk jouw doelen te bereiken.
3. Drie Verdiepingsworkshops. Hierin diep je een aantal zaken wat verder uit, zoals jouw doel, belemmeringen en motivatie en de beste strategie voor jouw onderneming. Je gaat aan de slag met het maximaliseren van jouw winst en ik geef je inzicht in hoe je meer kunt doen in minder tijd. En tenslotte gaan we aan de slag met het meer specificeren van jouw doelgroep en leer je effectiever een verkoopgesprek te voeren.

Meer informatie

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Antoinette is prima in staat om met gepaste professionele afstand naar allerhande vraagstukken te kijken, zij is analytisch en hierdoor zeer goed in staat hoofd- van bijzaken te onderscheiden.

Zij is resultaatgericht, echter wel met oog voor alle belangen. Ik heb Antoinette ervaren als een integer persoon die prima in staat is het evenwicht te vinden tussen de noodzaak een kritische houding aan te nemen en tactisch om te gaan met betrokkenen en alle relevante belangen.

B.J. (Bert) Scholten RA
B.J. (Bert) Scholten RA BDO accountants

Ruim twaalf jaar geleden klopte ik voor het eerst aan bij Antoinette Nunes-Meijer voor juridisch advies. Ik trof een energieke vrouw die oog en aandacht had voor mijn zakelijke vragen en de daarbij komende persoonlijke onzekerheden. Antoinette is pragmatisch ingesteld. Mede daardoor reageert en levert ze snel en adequaat juridisch advies of de gewenste ondersteuning. Ik heb haar ondersteuning/begeleiding altijd zeer op prijs gesteld: op mij persoonlijk afgestemd. Ons zakelijke contact heeft in de jaren meer diepgang gekregen, met als resultaat een regelmatige uitwisseling van kennis op het gebied van begeleiding/coaching.

Anny van Huet
Anny van Huet Anny van Huet B.V.

Antoinette heeft mij een tool gegeven waar ik iedere dag baat bij heb. Zij heeft mij geholpen mijn focus te bepalen en te behouden, ze was mijn stok achter de deur, mede door haar heb ik geleerd helderheid te creëren over situaties en ze zette tevens een innerlijk proces in gang. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor de coaching waardoor ik echt de beste versie van mezelf kan zijn en tegelijkertijd heb ik geleerd om meer te genieten van mijn weg, van het leven.

Leontien Berns
Leontien Berns TMO Business School

Strategiesessie (één op één)

Denk je dat wij je verder kunnen helpen met het opzetten of uitbreiden van een effectieve bedrijfsstrategie, het verhogen van je productiviteit en effectiviteit?

Tijdens deze strategiesessie creëren we een beeld van waar je nu staat met je onderneming, waar je naartoe wilt, welke stappen je daarin zult moeten nemen en hoe wij je daar eventueel bij kunnen helpen.

Inschrijven voor Strategiesessie

Nog even op een rij

 • Je hebt helder voor ogen wat je wilt bereiken en kunt dit ook echt voorstellen
 • Je krijgt helder wat jouw bedrijf onderscheidt van concurrenten
 • Je hebt een duidelijke actieplan voor je bedrijf en jij kunt precies datgene doen wat nodig is om je doelen te bereiken
 • Je bent steeds in staat om de juiste, meest effectieve, keuzes te maken
 • Je ervaart veel minder belemmeringen en stress in je ondernemerschap
 • Je kunt meer AAN je onderneming werken, in plaats van erin
 • Je hebt meer rust en overzicht waardoor er ook meer ruimte is voor echt onderne-merschap
 • Er ontstaat meer ruimte voor vrijheid en vrije tijd
 • Je inspireert anderen met hetgeen je doet
 • Er gaan andere deuren open, waardoor er nieuwe mogelijkheden zijn voor jou en jouw bedrijf
 • Je weet hoe je de winst kan maximaliseren
 • Je bent gemotiveerd om jouw doelen te bereiken
 • Je trekt de juiste klanten aan die bij je passen
 • Je verbindt je meer met jezelf en je klanten waardoor je trouwe klantrelaties op-bouwt
 • Je wordt meer werkgever en ondernemer dan werknemer binnen je eigen bedrijf
 • Je gaat meer genieten van het ondernemen
Schrijf je hier direct in