STARTEN

Ben jij klaar voor meer focus op datgene wat essentieel is om jouw onderneming op een hoger plan te brengen?
Kies voor effectief ondernemerschap en laat hierbij de RDA-methode je gids zijn tijdens je route naar bedrijfsgroei.

Identief biedt een drietal programma’s – naast de maatwerkoplossingen die zij biedt – om die gewenste bedrijfsresultaten en groei te bereiken. On- en offline onderdelen zijn in deze programma’s gecombineerd. De RDA-methode vormt telkens de basis en heeft altijd tot doel: (meer) overzicht, focus, effectiviteit, resultaat en groei. Klaar voor de start?

BASIS RDA-methode

betere RESULTATEN behalen

Planning op Resultaat.
Effectiever ondernemen en genieten van het ondernemerschap.

Je gaat zelfstandig aan de slag met het online RDA-programma. Je leert focus houden op de essentie en daarmee op datgene wat het verschil maakt voor jou en je bedrijf.

Je kijkt verder dan je bedrijf, want je kijkt ook naar alle gebieden in je leven. Het is dus een uitgebreide vorm van tijdsmanagement, te weten Levensmanagement.

Het online RDA-programma is een zeer toegankelijke starterstool die je helpt bij het ontwikkelen van die onmisbare focus. Door een helder (stappen)plan op te stellen, komt er overzicht en biedt dit programma je de kans op effectief ondernemerschap met bijbehorende resultaten en ga je meer genieten van je leven.

 

RDA-methode LIVE

Onder begeleiding daadkrachtig je RESULTATEN verbeteren.

Inclusief zes maanden persoonlijke business- en effectiviteitscoaching

Door te kiezen voor de RDA-methode LIVE geef je je onderneming de kans om – met behulp van een business- en effectiviteitscoach – datgene te doen wat het verschil maakt voor jou en je bedrijf.

Als aanvulling op het online programma – waarbij je op zoek gaat naar die focus en komt tot een helder (stappen)plan – biedt de persoonlijke begeleiding van een business- en effectiviteitscoach je die ‘stok achter de deur’. 

Wanneer je het gevoel hebt er alleen voor te staan, kun je een beroep doen op een professioneel klankbord met wie je vragen en uitdagingen kunt bespreken. In overleg met je coach bepaal je de juiste acties om daadwerkelijk een effectieve en efficiënte manier van werken te bereiken.

VIP-programma
Effectief OFF- & ON-line ondernemerschap

Voor DOORGROEI naar een ONAFHANKELIJK  winstgevend BEDRIJF

Inclusief zes maanden persoonlijke live business- en effectiviteitscoaching en verdieping

Het VIP-programma is er voor de ondernemer die niets aan het toeval wenst over te laten als het gaat om het creëren effectief ondernemerschap gericht op doorgroei naar een onafhankelijk bedrijf. Het programma doorloopt hierbij een viertal onderdelen:

Online RDA-programma

Afgetrapt wordt met het online RDA-programma dat je helpt bij het (her)vinden van focus en waarin je komt tot een helder stappenplan. Je leert te sturen op resultaat waardoor er aanzienlijke verbetering wordt gerealiseerd en je focus hebt op de juiste acties.

Persoonlijke begeleiding

Het online gedeelte van het programma wordt ondersteund door zes maanden persoonlijke begeleiding van een business- en effectiviteitscoach. Een professioneel klankbord op het moment dat je het doorpakken lastig is, waarmee je je vragen en uitdagingen, maar ook de juiste acties om effectiever te ondernemen kunt bespreken.

Identiteit

In samenspraak wordt vervolgens een eigen bedrijfsidentiteit ontwikkeld die bijdraagt aan een heldere visie, missie en strategie. Om een duidelijk beeld te krijgen van de markt/doelgroep waarop je je business zou moeten richten, breng je tevens de identiteit van je ideale klant in beeld.

Actief aan de slag

Aansluitend wordt een praktische vertaalslag gemaakt door aan de slag te gaan met het bouwen van online academie voor jouw business. En leer je diverse marketingstrategieën voor de groei van je business. Het VIP-programma biedt in de verdiepingsfase de ruimte om dieper in te gaan op belangrijke thema’s om succesvol(ler) te ondernemen. In deze fase ga je actief aan de slag met het realiseren van jouw beoogde doelen. Je gaat actief werken aan je bedrijf onafhankelijk maken van jezelf!