Focus Programma

Een online focus & time-management cursus

RDA Methode LIVE

Meer bereiken in minder tijd

VIP Programma

Effectief ondernemerschap door middel van een viertal onderdelen

RDA Methode LIVE

Resultaat gefocust

Focus is een belangrijke sleutel. Waar jij je op focust dat is je werkelijkheid. En zo gaan de energiestromen lopen.

Doel gedreven

Richt je op wat je wilt bereiken in je leven. Dat wat belangrijk is voor jou en leer hoe je hier constant actie op onderneemt.

Actie gericht

Je maakt een plan voor hoe je jouw doel(en) kunt bereiken. Vanuit verlangen, motivatie en kracht gaat het stromen en zet je echte stappen om jouw doel(en), zonder echte wilskracht en doorzettingsvermogen, te bereiken!

Na het voltooien van de RDA-training en oefeningen, kun je iedere gewenst doel nemen en deze realiseren door het herkennen en het gebruiken van je eigen gevoel, talent en middelen
Het prettige is dat Antoinette een juridische en management achtergrond heeft waardoor ze je ook op allerlei vlakken met haar klankborden over de dagelijkse praktijk. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en ben me bewuster geworden van mijn eigen gedrag en mogelijkheden. Antoinette is professioneel en deskundig op het gebied van focus & effectiviteit maar ook als klankbord voor iedere professional omdat zij veel kennis & ervaring heeft als ondernemer en consultant.
Wim Soetendaal
Starfood
Ik heb de Focus & Effectiviteitstraining van Identief als een zeer inspirerend en van toegevoegde waarde ervaren. De inhoud van de training was zeer nuttig en ik ben me veel bewuster geworden van de keuzes die ik moet maken om mijn gewenste resultaten te bereiken.
Hanneke van Hulten
Senior P&O Adviseur Gemeente Renkum

VIP Programma

De basis van je onderneming

Focus en plannen

Online ondernemen en marketing

Business-coach