OVER MIJ

mr. Antoinette Nunes

‘Genieten van het al moois dat het leven te bieden heeft. Daarnaast mezelf blijven uitdagen en ontwikkelen zodat ik van een zo groot mogelijke betekenis mag zijn voor anderen. Dat zijn mijn kernwaarden’ .
Ik geef hier pro-actief, daadkrachtig en ontspannen invulling aan, zodat ik bereik waar ik van droom en geniet van een fantastisch leven.
Waar ik persoonlijk blij van word?
Dat zit ‘m in kleine en grotere dingen. Een met aandacht opgemaakt vers bord eten – geserveerd met een lekker glas wijn. Tijd voor mezelf in de vorm van een goed boek, fijne massage, lekker sporten of een ontspannen uitje zoals een bezoek aan het theater of een film. Ik word blij van volop genieten van het leven. Fijne herinneringen maken met mijn gezin en dierbaren, op welk moment dan ook.
Antoinette Nunes

PASSIE

Antoinette Nunes

Identief is er voor elke professional die een handreiking kan gebruiken bij het bewerkstelligen van meer focus en effectiviteit om die gewenste resultaten en groei te bereiken.
Een andere belangrijke passie van mij is ondernemen. Hierbij wil ik mensen bewuster maken van hun potentie, gedrag en de tijd. Daarmee kunnen ze meer de regie krijgen over hun eigen leven en wat ze willen bereiken. 
Doen wat je wilt doen klinkt wellicht vanzelfsprekend. Uit ervaring weet ik dat dit niet per definitie het geval is. We leven in het digitale tijdperk en worden constant afgeleid en overladen met informatie. Mijn doel is je te laten groeien door je andere inzichten en tools aan te reiken.
Een professional die het verschil wil maken (manager, adviseur, ondernemer) werkt met toewijding en passie. Is gefocust op  het bereiken van goede resultaten. Heeft een duidelijk doel en een heldere planning. Maar kan ook ontspannen genieten van wat hij/zij doet en realiseert. 
Veel professionals zie ik afgeleid zijn, de focus op de essentie is in de loop van de tijd onbewust uit het oog verloren. Druk met druk zijn, geen plan, geen focus, stress en het gevoel achter de feiten aan te hollen. Resultaten blijven achter. Een waarheid voor veel professionals– helaas.
Graag help ik hen de hierboven beschreven de weg terug te vinden naar plezierig en effectief werken en leven. Ik help ze focus te krijgen op het resultaat. Op datgene wat belangrijk is voor henzelf en voor de organisatie. Dat wat henzelf en de onderneming of organisatie succesvoller maakt. Wanneer dit lukt, ervaren zij een enorme voldoening en groot plezier in het werk en leven.

IDENTIEF

Identief is een samenvoeging van de woorden ‘identiteit’ en ‘actief’. Dit staat voor het werken vanuit een identiteit (je passie, talent, kwaliteiten, kennis & kunde) en actief aan de slag gaan met daarbij een helder doel voor ogen. 
Afgelopen jaren heb ik veel gezien dat mensen wel geïnspireerd raken, maar dat het door de drukte van alledag lastig is het gewenste resultaat te bereiken, laat staan te behouden.
Vanuit dit perspectief heb ik een unieke en werkbare methode ontwikkeld om mensen effectiever (productiever) te maken en hun resultaten zichtbaar verbeteren. 
Ik begeleid mensen om dit nieuwe wenselijke gedrag (om succesvol te zijn) eigen te maken en daadwerkelijk te behouden. Ik begeleid hen om datgene doen wat écht belangrijk is. Met die acties aan de slag te gaan die passen bij de doelstellingen, hierop te focussen en consequent in actie te komen richting deze doelen.

Achtergrond

Antoinette Nunes

Ruim 20 jaar ben ik als mede-eigenaar verbonden aan Nunes Juristen & Bedrijfsadviseurs, hoofdzakelijk in de rol van ondernemer en senior consultant voor klanten van Nunes. In die rol heb ik veel mannelijke en vrouwelijke ondernemers succesvol geadviseerd en begeleid met betrekking tot hun juridische- en ondernemersvraagstukken.
Na het afronden van de opleiding Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, heb ik aansluitend veel kennis en ervaring opgedaan in de dagelijkse praktijk, zo ook in tal van bestuursfuncties.
Afgelopen tien jaar heb ik me gericht op kennis krijgen over persoonlijke ontwikkeling, de werking van het brein en focus & effectiviteit. Vanuit deze opgedane kennis  heb ik de RDA-methode ontwikkeld.
Ik help je graag met het ontwikkelen van focus, het realiseren van je dromen en verlangens op een zo effectief mogelijke wijze. Uiteraard voor die gewenste groei en resultaten, maar niet in de laatste plaats om weer te gaan genieten van je werk en leven.
Ondernemende groet,