OVER MIJ

mr. Antoinette Nunes

‘Genieten van het al moois dat het leven te bieden heeft. Daarnaast mezelf blijven uitdagen en ontwikkelen zodat ik van een zo groot mogelijke betekenis mag zijn voor anderen en ik groei als mens en ondernemer. 
Daarbij wil ik jou laten inzien en ervaren hoe jij door anders leiding te geven aan je bedrijf, veel meer TIJD en VRIJHEID krijgt in jouw leven, dat is voor mij een enorme drijfveer.
Ik geef hier pro-actief, daadkrachtig en ontspannen invulling aan, zodat ik bereik waar ik van droom en geniet van een fantastisch en vervullend leven.
Waar ik persoonlijk blij van word?
Dat zit ‘m in kleine en grotere dingen. Een met aandacht opgemaakt vers bord eten – geserveerd met een lekker glas wijn. Tijd voor mezelf in de vorm van een goed boek, fijne massage, lekker sporten of een ontspannen uitje zoals een bezoek aan het theater of een film. Ik word blij van volop genieten van het leven. Fijne herinneringen maken met mijn gezin en dierbaren, op welk moment dan ook. En ontspannen mijn business laten groeien.
Antoinette Nunes

Achtergrond

Antoinette Nunes

Reeds 25 jaar ben ik als mede-eigenaar verbonden aan Nunes Juristen & Bedrijfsadviseurs, in de rol van ondernemer en senior consultant voor klanten van Nunes. In die rol heb ik veel ondernemers succesvol geadviseerd en begeleid met betrekking tot hun juridische- en ondernemers- en groeivraagstukken.
Na het afronden van de opleiding Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de dagelijkse praktijk, zo ook in tal van bestuursfuncties.
Afgelopen 15 jaar heb ik mij steeds meer gericht op kennis krijgen over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, de werking van ons brein, en focus & effectiviteit.
Vanuit deze opgedane kennis heb ik diverse methodes ontwikkeld om effectiever te werken en leven, waarbij je beter je doelen bereikt. (Zoals de RDA-methode en de Lege Inbox Methode). Om zo ook meer ontspannen de juiste keuzes te maken en veel meer te genieten van het leven.
Ik help je graag met het ontwikkelen van focus en je bedrijf onafhankelijk van jezelf maken. Ik begeleid je naar het realiseren van je dromen en verlangens op een zo effectief mogelijke wijze. Uiteraard voor die gewenste groei en resultaten, maar niet in de laatste plaats om weer te gaan genieten van je werk en leven.
Ondernemende groet,

PASSIE

Antoinette Nunes

Mijn bedrijf Identief is een passie voor mij.
Mijn missie is dat jij bewust bezig bent met een mooi leven in balans met jezelf, zowel zakelijk als privé, en in lijn met wat jij belangrijk vindt. Dit kan door betere kennis van jezelf en door anders met je tijd om te gaan en bewust succesvol gedrag te ontwikkelen.
Ik ben er voor jou als jij een ondernemer/professional bent die een handreiking kan gebruiken bij het bewerkstelligen van meer focus en effectiviteit om die gewenste resultaten en groei te bereiken. 
Ik leer je jouw bedrijf onafhankelijk maken van jezelf zodat je jouw bedrijf gaat inzetten voor jouw vrijheid en niet jouw vrijheid opgeeft voor je bedrijf!
Hierbij zijn jouw natuurlijke talenten en je potentieel leidend, en is ontspannen genieten van de ontwikkeling die je doormaakt de insteek!
Ik wil mensen bewuster maken van hun potentie, gedrag en de tijd. Daarmee kunnen ze meer de regie krijgen over hun eigen leven en wat ze willen bereiken. 
Doen wat je wilt doen klinkt wellicht vanzelfsprekend. Uit ervaring weet ik dat dit niet per definitie het geval is. We leven in het digitale tijdperk en worden constant afgeleid en overladen met informatie. Mijn doel is je te laten groeien door je andere inzichten en tools aan te reiken, maar wel vanuit jouw natuurlijke talenten en potentieel.
Een professional die het verschil wil maken (manager, adviseur, ondernemer) werkt met toewijding en passie. Is gefocust op  het bereiken van goede resultaten. Heeft een duidelijk doel en een heldere planning. Maar kan ook ontspannen genieten van wat hij/zij doet en realiseert. 
Veel professionals zie ik afgeleid zijn, de focus op de essentie is in de loop van de tijd onbewust uit het oog verloren. Druk met druk zijn, geen plan, geen focus, stress en het gevoel achter de feiten aan te hollen. Resultaten blijven achter. Een waarheid voor veel professionals– helaas.
Graag help ik hen de hierboven beschreven de weg terug te vinden naar plezierig en effectief werken en leven. Ik help ze focus te krijgen op het resultaat. Op datgene wat belangrijk is voor henzelf en voor de organisatie. Dat wat henzelf en de onderneming of organisatie succesvoller maakt. Wanneer dit lukt, ervaren zij een enorme voldoening en groot plezier in het werk en leven.

IDENTIEF

Identief is een samenvoeging van de woorden ‘identiteit’ en ‘actief’. Dit staat voor het werken vanuit een identiteit (je passie, talent, kwaliteiten, kennis & kunde) en actief aan de slag gaan met daarbij een helder doel voor ogen. 
Afgelopen jaren heb ik veel gezien dat mensen wel geïnspireerd raken, maar dat het door de drukte van alledag lastig is het gewenste resultaat te bereiken, laat staan te behouden.
Vanuit dit perspectief heb ik een unieke en werkbare methode ontwikkeld om mensen effectiever (productiever) te maken en hun resultaten zichtbaar verbeteren. 
Ik begeleid mensen om dit nieuwe wenselijke gedrag (om succesvol te zijn) eigen te maken en daadwerkelijk te behouden. Ik begeleid hen om datgene doen wat écht belangrijk is. Met die acties aan de slag te gaan die passen bij de doelstellingen, hierop te focussen en consequent in actie te komen richting deze doelen.