Antoinette Nunes

— SPACER —

ANTOINETTE NUNESMEIJER

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”17″ font_font=”Lato” font_style=”300″]Ik, Antoinette Nunes-Meijer, wil graag zoveel mogelijk mensen inspireren, tools en kennis aanreiken en begeleiden in het behalen van hun doelen/wensen, waardoor zij mentaal groeien en meer genieten van hun leven.

Afgelopen jaren heb ik vaak gezien dat mensen wel geïnspireerd raken maar dat de waan van alledag het toch moeilijk is om het gewenste resultaat ook echt te bereiken. Door het volgen van diverse trainingen, het lezen van heel veel boeken en het bezoeken van diverse deskundigen op dit gebied (in het binnen- en buitenland) heb ik de kennis en tools ontwikkeld om mensen hierin ZEER EFFECTIEF te begeleiden en te ondersteunen.

Met inspiratie als uitgangspunt help ik je echt op weg om de dingen te doen die voor jouw belangrijk zijn. Ik begeleid jou om de beste versie van jezelf te zijn, datgene te doen en hier mee bezig te blijven wat echt BELANGRIJK voor jou (en jouw onderneming) is.

Ik ben de laatste 20 jaar als mede eigenaar verbonden aan Nunes Juristen & Bedrijfsadviseurs. Hierbij ben ik vooral werkzaam geweest als senior consultant voor klanten van Nunes, waarbij ik veel mannelijke en vrouwelijke ondernemers succesvol heb geadviseerd en begeleid met hun juridische- en ondernemers-vraagstukken.

Naast mijn opleiding Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de dagelijkse praktijk, maar ook in tal van bestuursfuncties.

“Omdat ik enorm geïnspireerd en gepassioneerd raak van het samen met mensen (ondernemers, managers en leidinggevenden)  bereiken van hun doelstellingen ben ik mij hier de laatste jaren in gaan verdiepen en trainen. Vanuit deze passie ben ik onder andere bezig gegaan met het ontwikkelen van de RDA methode”.

“Mijn nieuwste uitdaging is dus het inspireren en begeleiden van mensen om daadwerkelijk ook hun (eigen) doelen te bereiken. Ik zorg voor jouw groei en ontwikkeling en dat van de onderneming.

Dit doe ik onder andere met een planningsmethode die niet gericht is op tijdsmanagement maar op het creëren van focus op die zaken die echt belangrijk zijn. Het is namelijk niet de bedoeling van het leven om tijd te managen maar om de dingen te doen die jou heel erg gelukkig maken, waar jij goed in bent, waar jij anderen mee van dienst kan zijn, waar je dus effectief in moet zijn en waarmee en waardoor jij de beste resultaten behaalt.

Dit bied ik in de vorm van een online planningsmethode met werkboek, diverse praktijkdagen en actieve persoonlijke begeleiding.

Ik help je graag op weg naar het door jou gewenste resultaat!

Antoinette[/text_block]

— SPACER —