Checklist voor bedrijfsgroei

Focus op effectieve groei waarbij je bedrijf onafhankelijker wordt van jezelf
voor meer tijd en vrijheid!

mr. Antoinette Nunes van identief voor Focus en bedrijfsgroei

Voor MKB ondernemers

✅ In deze gratis Checklist voor bedrijfsgroei 
ontdek je in welke ondernemersfase jouw bedrijf zich bevindt.
✅ Hierdoor weet je precies wat de juiste acties zijn om de bedrijfsgroei te versnellen.
✅ Je ontdekt daarna in de uitleg hoe je met de juiste focus de cirkel van weinig tijd doorbreekt en de bedrijfsprocessen optimaliseert.
✅ Je ontvangt tevens een videotraining over de acties die jij gelijk kunt inzetten die leiden tot betere structuur, meer tijd, voldoening en een hogere winst.
✅ Door mr. Antoinette Nunes, met 25 jaar ondernemerservaring en een (juridische) consultant achtergrond in bedrijfsoverdracht en groei. 
gratis e-book bedrijfsgroei
Naast dat we nu onze processen veel effectiever en efficiënter aan het inrichten zijn, heeft het mij persoonlijk ook veel meer balans en rust gegeven.
Rob Holtslag
Denned Installatietechniek
Ik heb meer inzicht en focus gekregen op de resultaten die zorgen voor groei en balans. Hierdoor is er meer rust en structuur en ga ik beter om met mijn werk- en privé-tijd.
klanten van Identief
Harko Sterk
Sterkr projectmanagement
Waardevolle inzichten om je bedrijf weer verder te laten groeien. Antoinette is een professional die je goed verder helpt om focus te houden op de belangrijkste stappen en een professioneel klankbord voor de ondernemer.
Eric Willemsen
Hollarts

Waar wringt de schoen?

Je bent niet met de juiste dingen bezig, omdat:

♥ je waarschijnlijk steeds harder bent gaan werken in de hoop dat dit de oplossing is, maar het tegendeel de harde waarheid is.
♥ je geleid wordt door de ‘waan van de dag’. Je bent meer dan 80% van je tijd bezig bent met alles wat er op een dag op je ‘bord’ komt, maar waarmee je geen groei kunt realiseren. 
♥ Je bedrijf  afgelopen jaren steeds drukker is geworden maar hierdoor de kosten ook enorm zijn gestegen en het moeilijker is de winst hoog te houden;
♥ er veel dubbel wordt gedaan in de organisatie omdat je processen niet effectief en efficiënt zijn.
♥ Jij jezelf tegenhoudt. Het verdere succes van je bedrijf heeft ook alles met jouw ontwikkeling en mindset te maken.
♥ Je onvoldoende focus hebt op die acties die zorgen voor meer tijd, winst, voldoening, balans en vrijheid.
 =
mr. Antoinette Nunes van identief voor Focus en bedrijfsgroei
mr. Antoinette Nunes Identief

Welke verandering is nodig?

Heldere doelen, een super effectieve strategie, focus en constante actie.
Stel je voor dat:
♥ je minder afgeleid bent en vanuit een plan en planning effectiever je werkt doet, zodat je minder tijd kwijt bent aan je werk.
♥ je bewuste andere keuzes maakt zodat je meer tijd krijgt in je werk maar ook privé.
♥ je personeel en processen meer structuur krijgen en effectiever en efficiënter gaan werken.
♥ je de omzet en winst kunt verhogen door de bedrijfsprocessen te optimaliseren.
♥ Jij steeds goede focus hebt en je kostbare tijd besteedt aan acties die je veel opleveren in tijd, geld en voldoening.
♥ Je overzicht, structuur en meer controle op je leven en acties hebt zodat je veel sneller die stappen gaat zetten die leiden tot meer vrijheid.
 

Focus op groei

Vanuit een concreet levens- en bedrijfsdoel maak je een strategisch plan. En dit plan ga je inplannen in de tijd. Hier ga je dagelijks mee aan de slag zodat jij jouw doelen ook daadwerkelijk gaat realiseren. Maar hier gaat het vaak al mis.
We maken geen tijd vrij om dit te bedenken. We hollen door en leven en werken ad-hoc en reactief. We hebben last van afleiding, uitstelgedrag en doen niet wat we willen doen.
En dat is jammer, maar ook begrijpelijk. Je ben druk en aan alle kanten komt er van alles op je af. Je moet ontzettend veel keuzes maken, je hebt veel verantwoordelijkheid en dit alles geeft stress. Daarnaast doe je vaak niet de dingen die je weet dat je moet doen. 
Hoe zorg je er nou voor dat je focus krijgt op groei? Hoe zorg je ervoor dat je hier WEL TIJD voor krijgt en dit ook meer VRIJHEID oplevert in je  leven?

Voor meer vrijheid

Mijn naam is mr. Antoinette Nunes, eigenaar van Identief en bedenker van de RDA-planningsmethode. 
Zelf werk ik dagelijks vanuit mijn doelen en met mijn RDA-methode. Hierdoor plan ik mijn leven en werk ik altijd volgens een strategie. Dit zorgt ervoor dat ik jaarlijks mijn belangrijkste doelen bereik maar ook een heel fijn leven heb. 
Als eigenaar van 2 bedrijven, met ruim 25 jaar praktijkervaring met MKB overname- en groeivraagstukken, alsook mijn wetenschappelijke achtergrond heb ik al vele ondernemers mogen helpen met mooie groei en meer grip op hun werk en leven.
Geen bla bla…. geen zoveelste businesscoach.

Nee, ik help je als professionele ervaren consultant, coach en trainer en leer je wat goed werkt, waarbij ik je praktisch op weg help om op een prettige manier je bedrijf te optimaliseren en jezelf meer vrij te spelen.