Checklist voor bedrijfsgroei

Focus op groei die meer vrijheid oplevert!

mr. Antoinette Nunes van identief voor Focus en bedrijfsgroei

Voor de vakman/vakvrouw

✅ In deze gratis Checklist voor bedrijfsgroei 
ontdek je in welke ondernemersfase jouw bedrijf zich bevindt.
✅ Hierdoor weet je precies wat de juiste stappen zijn om jouw bedrijfsgroei te versnellen.
✅ Je ontdekt daarna in de uitleg hoe je met de juiste focus de cirkel van te weinig geld en tijd kunt doorbreken.
✅ Je ontvangt tevens een complete videotraining over de acties die jij gelijk kunt inzetten die leiden tot meer tijd, winst en voldoening.
gratis e-book bedrijfsgroei
Wij hebben belangrijke inzichten opgedaan die ons helpen om te kunnen groeien als ondernemers met onze bedrijf.
Identief klanten
Dian en Paulien
Factor W Interieurontwerp
Ik heb meer inzicht en focus gekregen op de resultaten die zorgen voor groei en balans. Hierdoor is er meer rust en structuur en ga ik beter om met mijn werk- en privé-tijd.
klanten van Identief
Harko Sterk
Sterkr projectmanagement
Wat een mooie inzichten! Dit helpt je enorm om slimme stappen te zetten voor bedrijfsgroei maar tevens je leven in balans te krijgen en houden.
klanten Identief
Carmen Sep
Ausecours nederland

Waar wringt de schoen?

Wist je dat je niet toekomt aan groei omdat:
♥ je waarschijnlijk steeds harder gaat werken in de hoop dat dit meer gaat opleveren, maar het tegendeel de harde waarheid is.
♥ je vaak meer dan 80% van je tijd bezig bent met dingen waarmee je geen groei kunt realiseren. 
♥ Je waarschijnlijk geen concreet uitgewerkt plan (strategie) hebt voor het realiseren van de belangrijkste doelen in je leven, en dit ook niet goed hebt ingepland.
♥ Jij jezelf tegenhoudt. Het succes van je bedrijf heeft ook alles met jouw ontwikkeling en mindset te maken.
♥ Je onvoldoende focus hebt op de belangrijkste stappen om meer tijd, winst, voldoening, balans en vrijheid te realiseren.
 
mr. Antoinette Nunes van identief voor Focus en bedrijfsgroei
Ik ben nu meer als ondernemer aan het denken en handelen en daardoor krijg ik meer aanvragen binnen voor mijn diensten en ontstaat er meer vrijheid.
Brigitte van Lent
Terreel Opleidingen
Nu ik weet hoe je beter focus op je belangrijkste doel houdt heb ik afgelopen maanden een enorme omzetgroei gehaald.
Tonny
Alpha Telecom
Door concreet de doelen te bepalen en hier focus op te houden zet ik iedere dag stappen in mijn groei, waar ik juist voorheen heel druk was en weinig bereikte, is dit een verademing.
Marco Sep
Ausecours nederland
mr. Antoinette Nunes Identief

Welke verandering is nodig?

Heldere doelen, een super effectieve strategie, focus en constante actie.
Stel je voor dat:
♥ je minder afgeleid bent en effectiever je werkt doet, zodat je minder tijd kwijt bent aan je werk.
♥ je bewuste andere keuzes maakt zodat je veel meer klanten krijgt en jij als dé expert in jouw markt wordt gezien.
♥ je de omzet en winst kunt verhogen door een beter verdienmodel waarbij je klanten heel tevreden zijn.
♥ Jij steeds goede focus hebt en je kostbare tijd besteedt aan die acties waarmee je datgene bereikt waar je naar verlangt. 
♥ Je overzicht, structuur en meer controle op je leven en acties hebt zodat je veel sneller die stappen gaat zetten die leiden tot meer tijd, winst, voldoening, balans en vrijheid.
 

Focus op groei

Vanuit een concreet levens- en bedrijfsdoel maak je een strategisch plan. En dit plan ga je inplannen in de tijd, en hier ga je dagelijks mee aan de slag zodat jij jouw doelen ook daadwerkelijk gaat realiseren. Maar hier gaat het vaak al mis.
We maken geen tijd vrij om dit te bedenken. We hollen door en leven en werken ad-hoc en reactief. We hebben last van uitstelgedrag en doen niet wat we willen doen.
En dat is jammer, maar ook begrijpelijk. Je ben druk en aan alle kanten komt er van alles op je af. Je moet ontzettend veel keuzes maken en dit geeft stress. Daarnaast laat je je leiden door je emoties en doe je vaak niet de dingen die je weet dat je moet doen. 
Hoe zorg je er nou voor dat je focus krijgt op groei, en niet steeds andere dingen gaat doen? Hoe zorg je ervoor dat dit niet meer tijd kost en je meer balans krijgt in je leven?

Voor meer vrijheid

Mijn naam is mr. Antoinette Nunes, eigenaar van Identief en bedenker van de RDA-planningsmethode. 
Zelf werk ik dagelijks vanuit mijn doelen en met mijn RDA-methode. Hierdoor plan ik mijn leven en werk ik altijd volgens een strategie. Dit zorgt ervoor dat ik jaarlijks mijn belangrijkste doelen bereik maar ook een heel fijn leven heb. 
Met Identief heb ik al vele ondernemers mogen helpen om deze methode toe te passen waardoor ze veel meer grip krijgen op hun werk en leven en een mooie groei weten te realiseren.
Vanuit deze ervaring kan ik je precies vertellen wat goed werkt en en hoe je op een prettige manier groei realiseert met een duidelijke stappenplan. Dit zorgt ervoor dat je focus krijgt op die 20% van de acties die voor 80% van je groei zorgt waardoor je meer tijd, geld en voldoening gaat ervaren.