Boek

Driver’s Seat

Van werken in je bedrijf naar een bedrijf dat voor je werkt

Ontdek hoe je van jouw bedrijf een geoliede machine maakt zodat het vóór jou gaat werken. Dit zorgt voor vrijheid en verder groei, waarbij het bedrijf ook aanzienlijk meer waard wordt!

Boek 29,99

Bestel en krijg tevens toegang tot een bonustraining t.w.v. 395,=!

Boek Driver's seat
Waarom

Heb jij een MKB bedrijf en ben je zelf de specialist, de manager én de ondernemer? Ben je 24/7 druk en is de balans ver te zoeken?

Dan is dit boek voor jou geschreven.

 • Je beseft dat jouw tijd je meest waardevolle bezit is waar je anders mee zou moeten omgaan;
 • Dat jouw visie op de toekomst van je bedrijf tijd en ruimte nodig heeft, maar je deze tijd niet hebt omdat je vastloopt in de dagelijkse gang van zaken;
 • Dat jij de sleutel in handen hebt om jezelf te bevrijden. Ook jij kunt ervoor kiezen om als ondernemer meer vrijheid te krijgen in je werk en leven door zaken anders te organiseren. Door je bedrijf zo te ontwikkelen dat het jou dient in plaats van andersom.
 • Lees het boek Driver’s Seat, zodat je meer voldoening, vrijheid en succes ervaart terwijl het bedrijf verder groeit en meer waard wordt.

Ontdek in de video wat mijn klanten zeggen

Stort jouw bedrijf in elkaar als jij er niet bent? Dan is het tijd voor dit boek!

Als jij jouw bedrijf wilt laten groeien waarbij het zelfstandig succesvol is dan moet er wat veranderen.

Ontdek in mijn boek hoe je jouw bedrijf transformeert in een  zelfstandig succesvol bedrijf wat jou niet nodig heeft. Deze simpele stappen maken jouw aanwezigheid overbodig. Dit zorgt ervoor dat jij meer tijd met je kinderen, familie of vrienden hebt!
Je bent dichter bij een doorbraak dan je misschien denkt, zelfs al heb je van alles geprobeerd.

Alles wordt anders als jij gaat ondernemen vanuit de Driver’s Seat.

In dit boek laat mr. Antoinette Nunes  je zien hoe je dit doet, ongeacht je omzetniveau, leeftijd, branche of ervaring.

referentie Driver's Seat
Ontdek:
 • toe je misbaar wordt als ondernemer en je tijd vrij kunt indelen.
 • Hoe je niet langer al jouw tijd verliest aan de dagelijkse operationele processen.
 • Hoe je absolute focus krijgt op je belangrijkste doelen en dromen.
 • Hoe je continu gemotiveerd blijft om de juiste acties te ondernemen.
 • Hoe je sneller betere keuzes maakt, en je tijd veel waardevoller gebruikt.
 • Hoe doordat jij meer vrijheid hebt het bedrijf beter kan doorgroeien.
 • Welke rol het bedrijf van jou vraagt.
 • Welke structuur nodig is voor het bedrijf zodat het zelfstandig wordt en beter verder groeit.
 • Hoe je team jou bijna geen tijd meer kost maar juist heel veel tijd oplevert.
 • Hoe je zaken overdraagt/delegeert zonder dat ze nog terugkomen op jouw bord.
 • Hoe je de waarde van je bedrijf enorm verhoogt.
 • Met welk stappenplan jij een maand zonder laptop en telefoon op vakantie kunt.

Je maakt je eigen persoonlijke reis van een groeiende ondernemer met visie en krijgt waardevolle oefeningen en praktische handvatten die je vandaag nog kunt toepassen.

‘Uit de scan bleek dat onze salesafdeling tot wel 40% verbetering kon realiseren. Antoinette vergeleek die afdeling met een piloot zonder vluchtplan: we doen aan sales, maar het is niet helder waar we naartoe gaan. Door een duidelijke marktstrategie te kiezen en helderheid in de producten die we verkopen, kunnen we nu op meer afdelingen in het bedrijf efficiënter werken.

Eric Willemsen

CEO, Hollarts Plastic Group B.V.

‘Nu prioriteer ik mijn strategische processen. Dat kan omdat ik nu meer tijd heb. Ik heb mijn dienstenaanbod vergroot, maar doe zelf minder in de uitvoering omdat ik samenwerk met een team van freelancers. In drie jaar tijd heb ik een exponentiële groei doorgemaakt. En mijn bedrijf is nog steeds in ontwikkeling. Ik ben blij dat ik samen met mijn nieuwe team veel kan betekenen voor de auteurs met wie ik werk.’

Dorine Holman

Literair agent, Dorine Holman

‘Op afstand is het vaak lastiger de neuzen dezelfde kant op te houden. Het betekent dat ik veel meer sturend leiding moest geven. Dat is niet iets wat ik van nature graag doe. Dat is nog een leerproces. Op afstand is het ook moeilijker het team bij elkaar te houden. Voorheen organiseerde ik altijd een borrel op vrijdagmiddag en begeleidde ik stagiaires en agenten om een band te scheppen. Nu ik er niet meer ben, heb ik een van de agenten de functie van officemanager gegeven. Hij heeft die taken nu van mij overgenomen.’

Marc Sven de Vries

Directeur eigenaar, At Home Curaçao

‘Samen met mijn vrouw wil ik graag meer vrijheid ervaren, niet meer afhankelijk zijn van één plek, maar overal
kunnen werken. Door mijn werk anders in te richten komt dat doel dichterbij. Daar had ik wel wat stimulans
voor nodig. Ik moest mijn mindset veranderen.’

Harko Sterk

Directeur eigenaar, Sterkr in Werk

Over Antoinette

Mr. Antoinette Nunes is een ervaren jurist, consultant, ondernemer en investeerder. Door haar jarenlange ervaring met verschillende soorten MKB-bedrijven en ondernemers, is zij graag een senior mentor en consultant voor mkb-ondernemers. Na haar opleiding Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit heeft zij verschillende specialisaties gedaan op juridisch vlak. De laatste 20 jaar heeft zij zich vooral gespecialiseerd in kennis en expertise over onafhankelijke bedrijfsgroei.

In de praktijk zag zij dat het bedrijf van veel van haar klanten moeilijk verkoopbaar is omdat het afhankelijk van de ondernemer is. Dit zorgt ervoor dat de ondernemer als het ware gevangen is in zijn eigen bedrijf, en de (privé-werk) balans totaal verdwenen is. Daarom heeft zij een boek geschreven over hoe ondernemers (de motor van de Nederlandse economie) dit kunnen doorbreken, het bedrijf beter kan groeien terwijl de ondernemer meer vrijheid krijgt en het bedrijf verkoopbaar en dus veel meer waard wordt.

Voor wie is dit boek OOK interessant?

N

Directeuren CEO’s van een bedrijf, die hun rol optimaal willen vervullen waarbij ze van de grootste toegevoegde waarde zijn om het bedrijf te laten groeien en winstgevender te maken.

N

ZZP ondernemers, zodat je vanuit deze filosofie onderneemt waarbij je bedrijf zelfstandiger kan groeien en het je niet opslokt.

Tevens is dit boek een origineel cadeau!

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor een ondernemer? Dan is ‘Driver’s seat’ een aanrader. Je geeft een ondernemer hiermee eigenlijk twee cadeaus; het boek én meer inzicht in zichzelf.

Het ondernemerschap kan je alles geven waar je van droomt!

Kies voor een mooie bedrijfsgroei, goede winst, ongekend veel tijd, ervaar voldoening en geniet. Maar de realiteit is dat je vaak vast zit in een bedrijf dat je veel tijd en energie kost. Dat je voelt dat je er alleen voor staat en het niet goed gaat als je er niet bij bent. Ontdek hoe je van je onderneming een zelfstandig bedrijf maakt en eindelijk de groei en vrijheid creëert waar je diep van binnen naar verlangt.

BESTEL HET BOEK EN ONTVANG DIRECT DE BONUSSEN BIJ HET BOEK

Inclusief bonustraining t.w.v. € 395 euro
Gratis verzending.

Vandaag besteld is morgen in huis.