CHALLENGE

Gratis Challenge voor ondernemers

Wacht niet langer en laat het leven je niet overkomen, maar neem de leiding en werk actief aan jouw plan voor een succesvol bedrijf.

Word pro-actief in je doelen en kies bewust voor jouw succes.

Speciaal voor jou heb ik een deze uitdaging gemaakt om van 2020 jouw topjaar te maken.
Tijdens deze challenge maak jij routeplan om jouw doelen en groeiambitie in 2020 echt te realiseren!
 DE 5 ROUTEPIJLERS:
ROUTEPIJLER 1     JIJ ALS ONDERNEMER (SUCCESFACTOR)
Je START bij de eerste routepijler die met name gaat over jou als ondernemer en mens als succesfactor van je bedrijf. Hierbij ontdek je jouw diepste verlangens en kwaliteiten die je helpen om sneller te groeien.
ROUTEPIJLER 2    MEER IMPACT EN WINST
In deze pijler ga je aan de slag met datgene waarmee jij van de grootste betekenis kunt zijn, oftewel hoe jij de meeste impact kunt hebben. Je hebt helder waar jij vooral mee bezig moet zijn (en waar juist niet), en kiest je plan en volgt dit. Hierdoor wordt je niet langer geleefd, maar werk je aan die zaken die echt het verschil betekenen in je business
ROUTEPIJLER 3    PRODUCTIVITEIT VERHOGEN
In deze pijler ga je vooral aan de slag met hoe jij effectiever kunt worden. Je stopt met tijdverspillen en zinloos (gewoonte-)gedrag. En je hebt veel minder stress omdat je niet langer achter de feiten aanholt. Je gaat mogelijkheden en kansen zien die je nu nog niet voor mogelijk houdt
ROUTEPIJLER 4     WINST MAXIMALISEREN
In deze pijler ga je aan de slag met het maximaliseren van je winst. Iedere onderneming heeft als doel het maken van winst. Je leert hoe je werkt aan bedrijfsgroei, omzetgroei en meer geld verdienen.
ROUTEPIJLER 5     MOTIVATIE EN ACTIE
Actie is absoluut noodzakelijk voor succesvol(ler) ondernemen. Je ontwikkelt een duidelijke missie en visie. En je ontdekt je diepste stimulans en motivatie wat je enorm helpt om door te zetten en het vol te houden en je doelen ook echt te realiseren.

Wil jij deze online CHALLENGE aangaan?

We starten vanaf  6 januari met de challenge. Registeren kan gratis via onderstaande knop.