online training

Van chaos en stress naar meer tijd en succes!

STOP met steeds harder werken! Ontdek hoe jouw bedrijf ook zonder jou verder kan groeien en jij meer vrijheid krijgt.

mr. Antoinette Nunes

Van chaos en stress, naar meer tijd en succes! Ontdek:

# hoe je de cirkel doorbreekt en meer tijd vrij kunt maken

# hoe je scherpe focus krijgt op datgene wat je helpt aan meer vrijheid

# waar het mis gaat en hoe je dit gaat doorbreken

# hoe jij een minder vol hoofd krijgt en meer rust en overzicht ervaart

# hoe je sneller en slimmer kunt doorgroeien met je bedrijf

# hoe je een veel betere balans krijgt in je werk en leven.

# hoe je bedrijf succesvol kan zijn zonder dat jij er 24/7 bij betrokken hoeft te zijn.

Ben je ondernemer en herken jij deze dagelijkse problemen?

* Je start de dag met allerlei plannen en vol goede moed, maar uiteindelijk doe je dingen die je niet van plan was.

* Vraag jij jezelf aan het einde van de dag vaak af wat je gedaan hebt?

* Je hebt geen tijd om aan nieuwe plannen of ideeën te werken om je bedrijf verder te laten groeien.

* Je hebt geen geld om werk uit te besteden, want de rekeningen moeten ook betaald worden

* Je hebt een hele lange to-do lijst en weet vaak niet wat je als eerste moet doen, want alles is ontzettend dringend, en dit stopt eigenlijk nooit.

* Je bent heel veel tijd en energie kwijt aan de dagelijkse stroom van e-mails.

Deze dagelijkse problemen geven je op de lange termijn grote problemen, namelijk;

 •  Je raakt uitgeblust;
 •  Alles gaat steeds moeizamer;
 •  Je hebt overal te weinig tijd voor;
 •  Je creativiteit ebt weg;
 •  Je mist vrijheid;
 •  Je partner begint te klagen;
 •  Je belemmert de groei en kunt niet nog harder werken.
 •  Je vindt het niet leuk meer want het bedrijf is veel teveel afhankelijk van jou. 

De inhoud van deze online cursus

Les 1 Inleiding

Het begint als eerste met het bewuster worden van hoe je werkt en wat je doet, en wat je precies wilt bereiken, zodat je weet wat je moet veranderen. Ik ga je laten zien hoe jij meer overzicht en rust krijgt, en wel TIJD hebt om aan je groei te werken, zodat je veel meer gaat bereiken. En dat kan zonder dat jij volledig iemand anders moet worden. Je wordt juist meer jezelf in lijn met jouw natuurlijke potentieel en talenten.

Les 2 Zelfkennis

Je ontdekt waarom je een helder doel met motivatie dient te hebben en hoe je dit concreet als resultaat met een doel formuleert. Hierdoor is je doel helder en kun je de juiste keuze maken voor de meest effectieve actie.
Je weet dan welke actie de gewenste hefboomreactie kan veroorzaken. Dus zodat je weet wat jij nu het beste kunt doen om op de snelste en de slimste manier verder te kunnen groeien.

The One Thing

In deze extra les krijg je meer uitleg over wat The One Thing is. En waarom jouw One Thing belangrijk is om veel effectiever je doelen te kunnen bereiken. Je leert hoe je jouw one thing kunt bepalen zodat je focus krijgt op het belangrijkste in je leven. Daarna kun je makkelijk kiezen voor de meeste effectieve zodat je steeds minder hard hoeft te werken maar veel sneller je doelen bereikt. Je doorbreekt de cirkel van te weinig tijd en geld.

Les 3 Overzicht

In deze les gaan we vooral aan de slag met het thema chaos en stress. Hoe dit ontstaat en waarom dit je enorm kan belemmeren in je groei. Chaos en stress zorgen voor een enorme energielek en een verlaging van je productiviteit. Dus daarom leer je in deze les hoe je stress en chaos voorkomt zodat je op een ontspannen manier betere en effectievere keuzes kunt maken . In deze les krijg je diverse systemen aangereikt waarmee je veel productiever kunt worden.

Les 4 Planning en Plan

In deze les ga je de noodzaak ervaren van het hebben van een goed plan. Je gaat bezig met jouw plan en je lange termijn doelen. Van hieruit kun je daarna een zeer goed toepasbare en werkende planning maken. Wanneer je zelf geen plan hebt, dan word je het plan van een ander, waardoor je niet bereikt wat je wilt bereiken. Je krijgt inzicht in je eigen vicieuze cirkel van steeds harder werken en hoe je dit kunt doorbreken.

Weekplanning

In deze extra les, ga je aan de hand van een 10 stappenplan jouw super effectieve weekplanning maken. Een planning die past bij jouw leven, wie jij bent en wat je wilt bereiken. Hiermee is deze planning goed vol te houden en hol je niet langer achter de feiten aan. Je realiseert met minder moeite datgene wat je graag wilt bereiken. Je privé en werk zijn beter in balans waarbij je tevens meer vrijheid ervaart.

Les 5 Afleiding

In deze les ontdek je hoe je veel minder last krijgt van afleiding en uitstelgedrag, zodat je jouw tijd en energie veel beter besteedt. Je krijgt uitgelegd waarom en hoe je wordt afgeleid en de noodzaak van de eerste belangrijkste stap, namelijk een rustig hoofd krijgen. Je krijgt hierdoor veel meer grip op alle afleiding, waardoor je veel minder tijd verliest aan zaken die er niet toe doen en je veel beter in staat bent je eigen plan te volgen om jouw gewenste bedrijfsgroei te realiseren.

Les 6 Zelfkennis

Om bedrijfsgroei te realiseren is het belangrijk om meer zelfbewustzijn te ontwikkelen over hoe je werkt en waar je effectiever kunt zijn. Je ontdekt de noodzaak van werkzaamheden uitbesteden en automatiseren, zodat je sneller en makkelijker verder kunt groeien en op de lange termijn meer vrijheid kunt realiseren. Je gaat nadenken over wat en hoe jij in jouw geval beter kunt uitbesteden, stoppen of versnellen, om jouw gewenste resultaten sneller te kunnen bewerkstelligen.

Les 7 Afsluiting

In deze cursus wordt jouw leerpoces in gang gezet. Je zet de eerste stap van onbewust onbekwaam naar bewust onbekwaam, en uiteindelijk naar onbewust bekwaam. Dit is waar je succesvol gedrag automatisch toepast. Wat is verder voor jou nodig om nieuw succesvol gewoontegedrag te ontwikkelen en behouden zodat je steeds verder groeit, en succesvoller en effectiever wordt.

Jij bent de sleutel

Zolang jij blijft groeien en de juiste tools, strategieën en kennis krijgt aangereikt, heb jij de sleutel tot het succes wat je wilt bereiken. Dus blijf jezelf ontwikkelen om door te kunnen groeien met je bedrijf.

Kies voor het doorbreken van de belemmerende cirkel van geen tijd en onvoldoende geld en kies voor het realiseren van je doelen en dromen door hier actief mee aan de slag te gaan!

Groeistappen ZZP

Je krijgt 3 concrete stappen uitgelegd die je direct kunt inzetten om meer klanten te krijgen en je winst verhogen zodat je kunt doorgroeien naar een bedrijf dat je meer voldoening en vrijheid geeft.

Kies voor de acties die jouw het snelste dichter bij je bedrijfsdoel en de gewenste groei brengt door deze 3 eenvoudige stappen.

Groeistappen MKB

Je krijgt 3 concrete stappen uitgelegd die je direct kunt inzetten om meer tijd te krijgen door je processen effectiever en efficiënter in te richten, zodat je kunt doorgroeien naar een bedrijf dat je meer voldoening en vrijheid geeft.
Kies voor de acties die jouw het snelste dichter bij je bedrijfsdoel en de gewenste groei brengt door deze 3 eenvoudige stappen.

Dit levert het je op:

– Doorbreken van groeistagnatie, waarbij je tijd en mogelijkheden (geld) krijgt om verder te groeien;
-super scherpe focus krijgt op datgene wat echt belangrijk is voor jou en de groei van je bedrijf;
– inzicht in de juiste acties die bijdragen aan het snel en slim realiseren van jou belangrijkste levens- & bedrijfsdoel;
minder gestrest voelen en meer de controle krijgen over wat je doet
– meer structuur krijgen in je leven waardoor werk en privé meer in balans zijn;
– actief aan de slag met een bedrijf bouwen dat veel minder afhankelijk is van jou waardoor je bedrijf ook meer waard wordt. 
100% tevredenheidsgarantie


Ik ben overtuigd van de kwaliteit van deze cursus en dat je hierdoor betere focus krijgt op snelle en slimme groei voor meer vrijheid!

Toch niet tevreden?
Geen probleem, je krijgt je investering gewoon terug!

Ik waardeer Antoinette om haar no-nonsense heldere aanpak. Heldere communicatie, rake woorden en zinnen, in goed harmonie en met de juist portie diplomatie, heerlijk! Jij dwingt op een natuurlijk manier management-authoriteit af; “getting things done”.
Roy Haan
serie ondernemer
Ik kwam erachter dat ik me te weinig bezighoud met de lange termijn planning en me te veel bezig houd met de ad-hoc dingen. Dit is voor de groei en ontwikkeling van mijn bedrijven niet goed. Nu ik anders werk bereik ik meer in kortere tijd en daardoor houd ik meer tijd over voor mezelf. Ik heb focus op de groei en daardoor ontwikkelt als veel sneller en beter”.
referentie Identief Ankelien Barkman
Ankelien Barkman
ondernemer
Antoinette heeft een zeer prettige werkhouding. Ik kan met zowel ondernemers- als juridische vragen bij haar terecht. Ze luistert goed en weet direct bruikbaar advies terug te koppelen. Haar werkwijze zorgt ervoor dat je snel en gericht inzicht krijgt in je (zakelijke) situaties. Beren op de weg worden mogelijkheden en kansen waardoor je je focus weer kunt vinden.
Mike Pruijn
Mike Pruijn
Zanger, coach, docent
Na jouw aanmelding kun je direct starten. Deze training gaat je heel veel inzichten geven waarmee er nieuwe deuren opengaan en jij direct heel veel tijd en geld kunt besparen!

 

Meld je nu aan voor deze online training. Dit is wat het je oplevert:

 • je ontdekt wat je helpt om sneller te groeien zonder nog harder te werken;
 • je krijgt meer inzicht in je belangrijkste doelstellingen;
 • je ontdekt waar jouw tijd weglekt en hoe je dit verandert zodat je meer tijd hebt;
 • je ontdekt hoe je veel minder stress krijgt en niet langer achter de feiten aanholt;
 • je leert sneller en makkelijker goede ondernemerskeuzes maken;
 • je krijgt inzicht in jouw manier van werken en wat daarvan niet effectief is en je belemmert in je groei;
 • je ontdekt hoe jij niet langer druk, druk, druk bent, maar vanuit jouw plan kunt werken;
 • je krijgt inzicht in andere mogelijkheden om snel te kunnen doorgroeien en een leven van meer waarde en met meer vrijheid te krijgen! 
Groei door met de RDA methode

Kies voor ervaring en succes!

Met een wetenschappelijke achtergrond (Nederlands Recht) en 25 jaar ervaring met groei en ondernemers-vraagstukken in het MKB is Antoinette Nunes de aangewezen persoon om snel de vinger om de zere plek te leggen en jou concreet verder te helpen naar een succesvoller leven met meer vrijheid.
meer bereiken in minder tijd
mr. Antoinette Nunes
ontwikkelaar van de effectieve RDA-methode
“Ik was op zoek naar informatie. Ik wilde meer omzet, meer resultaat en meer klanten. Op dat moment kwam Antoinette op mijn pad. Ze heeft me enorm geholpen om meer focus te krijgen. Focus in mijn dagelijks werk maar vooral ook focus om datgene te bereiken dat ik het allerliefste doe: mijn werk doen met mijn ideale klanten en hierin doorgroeien".
Identief klant
Tamara Willemse
ondernemer voor juridische professionals
Antoinette helpt je bij het scherpstellen van je doelen en hiermee je focus terug te brengen naar wat écht belangrijk voor jou en je bedrijf is!
Maartje Peters
Ondernemer reisbranche
Het is goed om als ondernemer zijnde, naar jezelf te kijken en even een paar uur de tijd nemen om in kaart te brengen waar je focus moet liggen. Dit geeft meer inzicht in jezelf, hoe je werkt en wat je anders kunt doen.
Antoinette is duidelijk, doortastend, to the point en een fijne persoonlijkheid. Belangrijk voor mij is dat ik nu weet hoe ik de ‘werkbare’ uren nog waardevoller kan laten zijn omdat ik nu weet hoe ik focus houd op het uiteindelijke doel.
Identief klant
Harko Sterk
Ondernemer vastgoed en huisvesting