Hi ondernemer!

Wil jij af van het opgejaagde gevoel? Wil jij ​vlijmscherpe​ focus, meer overzicht en ontdekken waar je kunt groeien - als ondernemer ​en​ persoon?

Dan is dit misschien wel dé tool voor jou...

Geen zorgen – het is ​geen​ E-book. Het is ​geen​ onoverzichtelijke app. En het is zeker ​geen dure cursus. Sterker nog, het kost waarschijnlijk een stuk minder dan dat je denkt.
doelenplanner Succesversneller

Mijn Succesversneller

De Succesversneller zorgt dat jij:
● Focus houdt op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf
● Bewust blijft van je doelen en hier dagelijks aan werkt zodat je elke dag een stukje dichterbij komt om deze te behalen
● Blijft ontwikkelen met een makkelijk reflectie systeem zo dat jij de ondernemer en persoon wordt die je wilt zijn

Vliegen je dagen soms voorbij en vraag je jezelf dan af: ‘Wat heb ik in hemelsnaam gedaan vandaag?’

Dan wordt deze tool jouw Succesversneller!

Van €37,50 

Voor nu maar € 16,=! 

De Succesversneller zorgt voor overzicht en rust. En leert jou effectief plannen en reflecteren op jezelf & je (business)doelen door de krachtige combinatie van het Bullet Journal plansysteem en de bewezen RDA Methode. 

Het is dus een mindfullness productiviteits-systeem!

1. Wat?

• Resultaat gefocust

2. Waarom?

3. Hoe?

• Doel gedreven

• Actie gericht

De RDA Methode staat voor…

  • Resultaat gefocust zodat alles wat jij doet meetbaar resultaat oplevert omdat jij elke dag nuttig benut.
  • Doel gedreven zodat je bouwt aan iets wat jij wilt en zo elke dag een stapje dichter bij het bereiken van je droom bent.
  • Actie gericht zodat jij weet wat je moet doen en hoe je het moet doen.

 

=  Realisatie van een prachtige business en mooi leven! Helemaal in lijn met wie je bent, hoe je wilt leven en de doelen die je wilt bereiken!

• Resultaat gefocust

1. Wat?

2. Waarom?

3. Hoe?

• Doel gedreven

• Actie gericht

1. Mijn succesversneller helpt je om ieder gewenst resultaat te bereiken zonder stress!

2. Stop de afleiding, het uitstelgedrag en krijg focus op je belangrijkste doelen.

3. Onderneem steeds de meest effectieve actie waarmee je het succes realiseert waar je naar verlangt.

= Een prachtige toekomst met fantastische resultaten in lijn met wie je bent, hoe je wilt leven & de doelen die je wilt bereiken!

Met de Succesversneller realiseer jij de perfecte balans tussen wat, waarom, en hoe zodat jij in sneltreinvaart je doelen kunt bereiken!

Even wat dingen op een rijtje…
# Jouw Succesversneller leert je te focussen en reflecteren op wat echt belangrijk is zodat jij je doelen behaalt en constant groeit als persoon & ondernemer
# De Succesversneller is gemaakt van hoog kwalitatief papier en omhult door een luxe, (echt) lederen omslag zodat deze jarenlang prachtig blijft
# De Succesversneller heeft gestippeld papier zodat je alle vrijheid ervaart om deze naar wens in te vullen. Daarnaast neem je ‘m makkelijk overal mee naartoe door het fijne formaat (14,5×21)

Ontdek de ervaringen van anderen!

“Wat een heerlijk eenvoudig en overzichtelijk systeem om mee te werken. Ik houd steeds overzicht en dat werkt heel erg fijn”

Marco

5/5
“Wat een mooi boekje, ik heb steeds zicht op wat ik wil doen en dat geeft me hele goede focus”.

Edith

5/5
“Eindelijk een planner die ervoor zorgt dat je dagelijkse acties afgestemd zijn op je belangrijkste doelen”

Annelies

5/5
“ Doordat ik nu werk met de Succesversneller heb ik een veel minder vol hoofd. Hierdoor kan ik me beter focussen en doordat ik mijn doelen hierin heb opgeschreven blijf ik veel beter bezig met datgene wat ik graag wil bereiken in plaats van dat ik word opgeslokt door van alles en nog wat”

Brigitte

5/5

Wil jij je tijd investeren in plaats van verspillen? En ervoor zorgen dat elke dag jou meer geld, tijd en vrijheid oplevert?

Kies voor ervaring en succes!

Mijn wetenschappelijke achtergrond (Nederlands Recht) en de 25 jaar ervaring als specialist en ondernemer, met ondernemersvraagstukken in het MKB hebben geleid tot de ontwikkeling van de RDA-methode om succesvoller je doelen te bereiken. 
Door toepassing van de basis van de RDA-theorie en de bulletjournal theorie van Ryder Caroll (zie; bulletjournal.com) is het plan- en doelenboek Mijn Succesversneller ontstaan wat jou concreet verder helpt naar een succesvoller leven met meer vrijheid.

mr. Antoinette Nunes