Een effectiever team met betere resultaten

Wil jij ook (weer) ervaren hoe jij en/of jouw team een belangrijke succespijler kan zijn? Wil je jouw team naar een hoger level brengen en betere resultaten verwezenlijken? 
Leer effectiever & succesvoller werken. Vanuit de belangrijkste kwaliteiten en talenten, met betere focus gericht op datgene waar het om gaat. Met de beproefde RDA-methode, zul je minder afgeleid zijn. Je gaat doen wat je wilt (moet) doen, veel betere  resultaten bereiken en aanzienlijk meer werkgeluk ervaren.

Leer jezelf en/of je team effectiever werken

Het is tijd voor verandering

Je werkt met een mooi en deskundig team. Iedereen is ontzettend druk. Op het moment dat iedereen in de ochtend binnenkomt en de computer heeft opgestart is de “rat-race” begonnen.
Iedereen heeft een goede intentie, maar feit is dat iedereen vooral achter de feiten aanholt en jullie allemaal lichtelijk uitgeblust zijn. Niemand heeft tijd, en iedereen voelt constant de druk dat hij/zij het werk niet af krijgt. 
Het enthousiasme wordt minder, iedereen is vooral hard aan het werk maar er worden weinig echt fantastische resultaten gerealiseerd. ‘Hoe kan het anders? Hoe krijg ik mijn team weer gefocust en effectief aan het werk?’, vraag je jezelf af.
Het is tijd voor verandering in denken, plannen en werken. 
Tijd om optimaal gebruik te gaan maken van de kennis en kunde van je team. Het is tijd om iedereen wakker te schudden.
Om mensen weer gemotiveerd, enthousiast en gefocust te krijgen zal er wat moeten gebeuren. Alleen het werken volgens een time-management systeem zal niet de oplossing brengen. 
Het team zal (weer de juiste) focus moeten krijgen op datgene wat het verschil maakt, de doelen die nagestreefd worden en de redenen waarom dit voor hen en het bedrijf belangrijk is. 
Mensen moeten voelen waarom ze een bijdrage willen leveren aan de doelen van de organisatie en hierdoor echt op de juiste manier en met de juiste tools in actie te komen.
 

Breng jezelf en je team naar een hoger level

Antoinette Nunes van Identief helpt je snel en slim te werken voor meer tijd, vrijheid en groei
Wil je jezelf en/of jouw team naar een hoger level brengen en betere resultaten verwezenlijken? Leer effectiever werken, met focus waardoor er veel meer mogelijk is dan je nu denkt.
In dit informatietijdperk heeft iedereen structureel te maken met tijdgebrek, afleiding en een enorme informatiestroom die op je afkomt. De focus op de essentie raakt hierdoor op de achtergrond. Om effectief en professioneel te werken is een goede focus onmisbaar.
Laat me je helpen je focus te (her)vinden en kies voor de unieke RDA-methode, een planningstactiek die staat voor Resultaat gefocust, Doel gedreven en Actie gericht. De methode wordt ondersteund door off- en/of online trainingen en persoonlijke begeleiding (en eventueel effectiviteits-coaching) die parallel hieraan zijn ontwikkeld.
REFERENTIE
Ik heb de Focus & Effectiviteitstraining van Identief als een zeer inspirerend en van toegevoegde waarde ervaren. De inhoud van de training was zeer nuttig en ik ben me veel bewuster geworden van de keuzes die ik moet maken om mijn gewenste resultaten te bereiken.

Antoinette was een prima trainer, weet waarover ze het heeft en bovenal weet ze heel goed verbanden te leggen met de dagelijkse praktijk!
De training had een goede opbouw, waardoor het langzaam steeds meer gaat leven. Ik ben veel meer bewust van mijn eigen gedrag, de gewoontes en ook de valkuilen. Ook sta ik na deze training veel beter stil bij waarom ik iets doe, en daardoor kan ik veel beter mijn eigen planning volgen en effectievere keuzes maken.

De RDA-methode vind ik bijzonder interessant maar ook best confronterend. We zullen hier in de dagelijkse praktijk mee aan de slag gaan en de methode moeten blijven toepassen. Het is wel waardevol dat we altijd kunnen rekenen op de kennis, expertisen en ondersteuning van Antoinette. Zij is zeer betrokken om ook daadwerkelijk het beoogde effect te bereiken. Ik zou de training zeker aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan meer focus en effectiever & efficiënter werken. Inmiddels heb ik dit in de regio ook al gedaan.
Hanneke van Hulten (Gemeente Renkum)
Senior P&O adviseur Gemeente Renkum
REFERENTIE
Na een inspirerende LIVE bijeenkomst in Elst waarbij ik al diverse inzichten kreeg, heb ik me aangemeld voor het online RDA Planningsprogramma, inclusief 4 workshops verdieping en 6 maanden coaching voor effectiviteit.

Het prettige is dat Antoinette een juridische en management achtergrond heeft waardoor ze je ook op allerlei vlakken met haar klankborden over de dagelijkse praktijk.

Ik heb nieuwe inzichten gekregen en ben me bewuster geworden van mijn eigen gedrag en mogelijkheden.
Antoinette is professioneel en deskundig op het gebied van focus & effectiviteit maar ook als klankbord voor iedere professional omdat zij veel kennis & ervaring heeft als ondernemer en consultant.

Mensen die effectiever willen worden zijn hier op de plaats. Dus als je voelt dat je te weinig tijd hebt (en dus waarschijnlijk ook teveel te doen hebt), dan geeft zij je structuur en maakt ze je bewust van je eigen mogelijkheden en hoe je die op de beste manier kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. De basis hiervoor is de RDA-methode.
Wim Soetendaal
Starfood

ONTVANG GRATIS

Gratis stappenplan voor het maken van een effectieve weekplanning
Lees hier verder hoe je mijn stappenplan voor een effectieve weekplanning kunt gebruiken.

Waar zit de pijn?

De bedrijfsresultaten vallen tegen en afleiding ligt continu op de loer. Je mensen vinden het lastig om focus te houden die nodig is om de resultaten om te buigen.
Het ziekteverzuim is wellichtwat hoog. En iedereen ervaart eem hoge werkdruk.
Iedereen werkt hard, maar is iedereen zich wel voldoende bewust van datgene wat er nagestreefd wordt. Je kunt niet nog meer van je mensen vragen, er zal iets wezenlijks moeten veranderen.
Veel mensen voelen al dat ze overvraagd worden en ervaren veel werkstress. Je mensen hebben behoefte aan:
  • overzicht en helderheid;
  • minder afleiding, stress en tijdgebrek;
  • meer balans privé en werk;
  • betere resultaten
Tijd voor verandering! Kies voor de RDA-methode van Identief.
 

De oplossing

De oplossing is binnen handbereik. Leer effectief werken met de RDA-methode en hervind de focus. 
Laat je niet langer afleiden en ontwikkel een heldere visie en strategie om je doelen te behalen. Deze methode voorziet je in kennis en tools om effectiever te werken, terwijl je – onder begeleiding van een ervaren en deskundig professional – leert de resultaten te verbeteren.
De RDA-methode stelt je in staat om effectiever te werken, prioriteiten te stellen en beter te plannen.
Waar je kiest voor een eigen planning op basis van de na te streven doelen, word je niet meer geleefd. In plaats van re-actief word je pro-actief. 
Je hervonden focus leidt ertoe dat de vooraf bedachte doelstellingen daadwerkelijk behaald worden. Er komt rust, structuur en overzicht in het werk.
Het team zal beter presteren, ze voelen dat ze minder achter de feiten aanhollen, worden meer gewaardeerd en worden hierdoor betere en gelukkige werknemers.
Laat de kennis, talenten en ambitie van je mensen (nog meer) tot hun recht komen door te kiezen voor de RDA-methode en daarmee ook voor de meest fantastische resultaten.
Plan een gratis focussessie in om te kijken of dit ook wat voor jouw team/organisatie/instelling is.
Identief is er voor elke professional die een handreiking kan gebruiken bij het bewerkstelligen van meer focus en effectiviteit om die gewenste resultaten en groei te bereiken.

Een greep uit onze klanten