Een effectiever team met betere resultaten

Wil jij ook (weer) ervaren hoe jouw team een belangrijke succespijler kan zijn? Wil je jouw team naar een hoger level brengen en betere resultaten verwezenlijken? 

Laat je team vanuit hun kwaliteiten en verlangens betere focus krijgen en effectiever werken met de RDA-methode, waardoor de resultaten en het werkgeluk enorm verbeteren.

Een effectiever team met betere resultaten

Je werkt met een mooi en deskundig team. Iedereen is ontzettend druk. Op het moment dat iedereen in de ochtend binnenkomt en de computer heeft opgestart is de “rat-race” begonnen.

Iedereen heeft een goede intentie, maar feit is dat iedereen vooral achter de feiten aanholt en jullie allemaal lichtelijk uitgeblust zijn. Niemand heeft tijd, en iedereen voelt constant de druk dat hij/zij het werk niet af krijgt. 

Het enthousiasme wordt minder, iedereen is vooral hard aan het werk maar er worden weinig echt fantastische resultaten gerealiseerd. ‘Hoe kan het anders? Hoe krijg ik mijn team weer gefocust en effectief aan het werk?’, vraag je jezelf af.

Het is tijd voor verandering in denken, plannen en werken. 

Tijd om optimaal gebruik te gaan maken van de kennis en kunde van je team. Het is tijd om iedereen wakker te schudden.

Om mensen weer gemotiveerd, enthousiast en gefocust te krijgen zal er wat moeten gebeuren. Alleen het werken volgens een time-management systeem zal niet de oplossing brengen. 

Het team zal (weer de juiste) focus moeten krijgen op datgene wat het verschil maakt, de doelen die nagestreefd worden en de redenen waarom dit voor hen en het bedrijf belangrijk is. 

Mensen moeten voelen waarom ze een bijdrage willen leveren aan de doelen van de organisatie en hierdoor echt op de juiste manier en met de juiste tools in actie te komen.

 

Wil jij ook (weer) voelen hoe jouw team een belangrijke succespijler kan zijn? 
Wil je jouw team naar een hoger level brengen en betere resultaten verwezenlijken?

In dit informatietijdperk heeft iedereen structureel te maken met tijdgebrek, afleiding en een enorme informatiestroom die op je afkomt. De focus op de essentie raakt hierdoor op de achtergrond. Om effectief en professioneel te werken is een goede focus onmisbaar.

Laat me je helpen je focus te (her)vinden en kies voor de unieke RDA-methode, een planningstactiek die staat voor Resultaat gefocust, Doel gedreven en Actie gericht. De methode wordt ondersteund door off- & online programma’s en persoonlijke effectiviteits-coaching die parallel hieraan zijn ontwikkeld.

ONTVANG GRATIS

Gratis stappenplan voor het maken van een effectieve weekplanning

Waar zit de pijn?

De bedrijfsresultaten vallen tegen en afleiding ligt continu op de loer. Je mensen vinden het lastig om focus te houden die nodig is om de resultaten om te buigen.

 Iedereen is wel druk, maar is iedereen zich wel voldoende bewust van datgene wat er nagestreefd wordt. Je kunt niet nog meer van je mensen vragen, er zal iets wezenlijks moeten veranderen. Je mensen hebben behoefte aan:

  • overzicht en strategie;
  • minder stress en meer tijd;
  • meer balans privé en werk;
  • betere resultaten
Tijd voor verandering! Kies voor de RDA-methode van Identief.

De oplossing

De oplossing is binnen handbereik. Leer jouw team/afdeling werken met de RDA-methode en hervind de focus. 

Laat je niet langer afleiden en ontwikkel een heldere visie en strategie om je doelen te behalen. Deze methode voorziet je in kennis en tools om effectiever te werken, terwijl je – onder begeleiding van een ervaren en deskundig professional – leert de resultaten te verbeteren.

De RDA-methode stelt je in staat om effectiever te werken, prioriteiten te stellen en beter te plannen.

Waar je kiest voor een eigen planning op basis van de na te streven doelen, word je niet meer geleefd. In plaats van re-actief word je pro-actief. 

Je hervonden focus leidt ertoe dat de vooraf bedachte doelstellingen daadwerkelijk behaald worden. Er komt rust, structuur en overzicht in het werk.

Je mensen zullen beter presteren, ze voelen dat ze minder achter de feiten aanhollen, worden meer gewaardeerd en worden hierdoor betere en gelukkige werknemers.

Laat de kennis, talenten en ambitie van je mensen (nog meer) tot hun recht komen door te kiezen voor de RDA-methode en daarmee ook voor de meest fantastische resultaten.

Plan een gratis focussessie in om te kijken of dit ook wat voor jouw team/organisatie/instelling is.