Identief

Ervaringen

Reviews

Klanten vertellen

Hoe hebben zij de werkwijze van Identief ervaren.

Ben je nog wel met de juiste dingen bezig? Doe je nog wel datgene wat je leuk vindt en waarom jij je eigen onderneming bent gestart? Ben je niet teveel met de waan van de dag bezig en waardoor jij de beperkende factor bent geworden?
Iemand die je bij deze vragen helpt om scherp te blijven heb ik gevonden in Antoinette Nunes. Met een kritisch blik en scherpe vragen zorgt ze dat je de juiste focus blijft houden. Waar liggen jouw kwetsbaarheden en hoe haal je het maximale uit je medewerkers zodat jouw organisatie ook zonder jou blijft groeien en bloeien zodat jij je kunt blijven focussen op dat waar je goed in bent en wat echt belangrijk is voor het bedrijf

Marc Kleinhaarhuis

CEO Microsign

“Laat me maar eens zien waarom ik het anders zou moeten doen, en hoe ik het anders kan doen. Dat is misschien een beetje nukkig, maar zo startte ik wel. Uiteindelijk kwam ik er achter waarom ik zo stom bezig was. Wat de reden was dat ik altijd zolang heb moeten werken. Door het af te kaderen en eerder te stoppen ben ik veel productiever. Ik heb nu ook tijd om andere dingen te doen. Dat wil niet zeggen dat alles nu altijd in de juiste kaders staat, maar we kunnen het wel beter prioriteren en werken bewust aan vooruitgang en groei.”

Edwin Miggelbrink

DGA Denned

Antoinette is prima in staat om met gepaste professionele afstand naar allerhande vraagstukken te kijken, zij is analytisch en hierdoor zeer goed in staat hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Zij is resultaatgericht, echter wel met oog voor alle belangen. Ik heb Antoinette ervaren als een integer persoon die prima in staat is het evenwicht te vinden tussen de noodzaak een kritische houding aan te nemen en tactisch om te gaan met betrokkenen en alle relevante belangen.

B.J. (Bert) Scholten

RA - BDO accountants

Met een juridische en consultancy achtergrond bij MKB bedrijfsoverdrachten, waarbij ze zelf de ondernemer was, weet mr. Antoinette Nunes als geen ander analytisch met oog voor de mens, snel de vinger op de zere plek te leggen. Antoinette ondersteunt je optimaal om die stappen te zetten om te groeien naar een bedrijf wat je meer vrijheid geeft.
Brigitte van Lent

CEO Terreel Opleidingsinstituut

“Ik heb nieuwe inzichten gekregen en ben me bewuster geworden van mijn eigen gedrag en mogelijkheden. Hierdoor ben ik veel productiever geworden. Daarnaast heb ik veel kennis opgedaan en bouw ik nu continue aan een bedrijf wat steeds onafhankelijker van mezelf wordt en ik dus meer vrijheid door mijn ondernemerschap krijg”.
Antoinette is professioneel en deskundig op het gebied van focus & effectiviteit maar ook als klankbord voor ondernemers omdat zij veel kennis & ervaring heeft als ondernemer en consultant.”

Dorine Holman

literair agent en eigenaar Dorineholman.nl

“Ik mag maandelijks met Antoinette sparren over uitdagingen in mijn projecten. Zij is voor mij een hele goeie spiegel en kan ook oplossingen teruggeven waar ik op dat moment niet aan heb gedacht. Niet oordelen, wel af en toe de vinger op de zere plek leggen. Voor mij elke keer weer wel een fijne ervaring!”

Harko Sterk

DGA Sterkr in werk en het Ecohuys

Met behulp van de coaching & consultancy van Identief hebben wij meetbare verbeteringen in ons communicatie- en verkoopproces bewerkstelligd. Antoinette kan goed luisteren en heeft zich snel in de lopende problematiek eigen gemaakt, zij helpt ons met het aanbrengen van structuur, korte en langere termijn acties inzichtelijk maken en is een goed klankbord met een positieve insteek, zonder belerend te zijn.

De Identief methodiek blijkt een bewezen methodiek te zijn welke relatief makkelijk aan te leren en direct toepasbaar is. Wij hebben hiermee nieuwe inzichten en motivatie gekregen en onze verkoopresultaten kunnen verbeteren.
Wij kunnen Identief aan iedere onderneming aanbevelen, een investering welke direct zal opleveren dus een ‘must voor iedere ondernemer’.

Mark Sven de VRies

Eigenaar At Home Real Estate, At Home Real Estate

Ik waardeer Antoinette om haar no-nonsense heldere aanpak. Heldere communicatie, rake woorden en zinnen, in goed harmonie en met de juist portie diplomatie, heerlijk! Jij dwingt op een natuurlijk manier management-authoriteit af; “getting things done”.

Roy Haan

iGene

klanten