LIVE MASTERCLASS vrijdag 17 juni 2022

Exclusieve dag voor gedreven MKB-ondernemers die hun bedrijf makkelijker beheersbaar willen maken zodat de groei versnelt en zij meer vrijheid krijgen!

Ontdek de 7 sleutels om een bedrijf wat afhankelijk is van jou te ontwikkelen tot een bedrijf wat vóór je werkt en meer vrijheid geeft (in tijd, geld en voldoening).

Als je niet langer al jouw tijd wilt opofferen voor je business, maar voldoening wilt ervaren en ontspannen wilt werken aan een bedrijf wat je juist meer vrijheid geeft, dan is dit het moment om te starten!

Leer hoe jij je tijd gaat investeren en als ondernemer je bedrijf door ontwikkelt naar een bedrijf wat niet meer operationeel van jou afhankelijk is.

Ben jij een MKB-ondernemer, en heb je afgelopen tijd een mooie groei gerealiseerd?
Dan is de kans groot dat je het ook steeds drukker hebt gekregen, minder voldoening ervaart en de winst wellicht onder druk staat. Je vraagt je af hoe je dit kunt veranderen.

 • Je werkt harder dan ooit, ook al is dit niet hoe je wilt werken en leven
 • Je bent nog steeds de vakman/vakvrouw van je bedrijf en bent onmisbaar. Als er iets niet goed gaat komt iedereen jou om hulp vragen.
 • Je voelt je gevangen en opgejaagd. Het gaat echt minder goed met je bedrijf als jij niet aanwezig bent.
 • Je hebt wel personeel en zaken overgedragen, maar alles komt toch vaak weer terug op jouw bordje.
 • Je bent met alles tegelijk bezig. Hierdoor ben je vooral bezig met randzaken en kom je niet toe aan datgene waar je het verschil mee maakt.
 • Je bedrijf vraagt veel tijd en energie van je. Hierdoor lukt het maar moeilijk om tijd vrij te maken voor je gezin, of dingen voor jezelf te doen.
 • De processen in je bedrijf zijn toegenomen en hierdoor ook de kosten en de complexiteit. Dit zorgt voor veel stress en zorgen en soms lig je hier ’s-nachts wakker van.
 • Je hebt geen goede focus. Je bent vooral brandjes aan het blussen en kunt niet bezig zijn met de belangrijkste zaken voor de toekomst van je bedrijf en jezelf om stabiliteit en vrijheid te krijgen.
 • Wat je aan het doen bent voelt urgent en noodzakelijk. Je beseft dat je meestal niet met de juiste zaken bezig bent. Je zult anders moeten gaan werken om weer meer in balans te zijn en je bedrijf onafhankelijker van jezelf te maken.
 • Je doet allerlei concessies, terwijl je weet dat dit jouw situatie alleen maar moeilijker maakt.
 • Je bent toe aan ontwikkeling. Je wilt je bedrijf meer voor je laten werken dan dat het al je energie, tijd en vrijheid opslokt. 

Herken jij jezelf?

De kans is groot dat je nu werkt op een manier die korte termijn gericht is en niet aansluit bij jouw mogelijkheden en die van je bedrijf.

waardoor...

… je steeds harder gaat werken om alles gedaan te krijgen.

… er steeds meer druk komt om alle ballen in de lucht te houden.

… de tijd, energie, geld en moeite die je in je bedrijf steekt zich niet terugbetaalt.

Alles verandert als jij meer grip krijgt op je denken en tijdsbesteding, en slimme kennis doorvoert!

Herkenbaar? Dan is de start met de 7 sleutels uit deze Masterclass de beste optie! Dit levert je het volgende op:

 • Een tijdsdoorbraak, waarbij je veel meer bereikt in minder tijd.
 • Heldere focus, wat je rust en meer voldoening geeft.
 • Meer privétijd, waardoor er ook tijd is voor je relatie, gezin, familie, vrienden en voor jezelf.
 • Overzicht en structuur, waardoor je minder afgeleid bent.
 • Stevige keuzes waardoor je veel minder last hebt van uitstelgedrag.
 • Meer inspiratie en voldoening in je werk.
 • Eindelijk weer meer controle.
 • Het werk komt niet langer terug op je bordje, waardoor je meer vrijheid krijgt.
 • Verbeterde resultaten waarbij je zelf steeds minder hard hoeft te werken.

'Een simpel systeem wat je terugbrengt naar de kern, en groei naar vrijheid realiseert'

Zelf ben ik ook heel lang vooral hard aan het werk geweest. Ik liet me leiden door alles wat er dagelijks op mijn bord kwam. Als eigenaar en  eindverantwoordelijke bij een overnamekantoor klopte iedereen bij mij aan, en was ik de hele dag druk met alles er dagelijks op mijn bord kwam.

Niemand weet wat jij weet, en niemand kan het zo goed als jij…toch? 

Ook al had ik nog zulke goede voornemens het lukte mij niet dit te doorbreken. Hierdoor zat ik mezelf en de verdere groei van het bedrijf in de weg.

Omdat de maandelijkse omzet toch gerealiseerd moest worden om alles draaiende te houden en alles te kunnen betalen, ging ik nog harder werken. Hiermee hoopte ik dat ik eindelijk zou doorbreken.

Ondertussen werd het alleen maar zwaarder en bleef ik in cirkeltjes ronddraaien en werd het steeds moeilijker om alle ballen in de lucht te houden.

Ook leverde ik steeds meer in op wat belangrijk voor me is, tijd met mijn kinderen en man, sporten en ontspannen. Het lezen van boeken en mezelf ontwikkelen.

mr. Antoinette Nunes
mr. Antoinette Nunes
Door het harde werken bereikte ik precies wat ik niet wilde!
Daarom ben ik me gaan verdiepen in alle kennis die er te krijgen was over hoe je effectiever kunt zijn en slimme groei kunt realiseren.
Dit heeft geleid tot ontwikkeling van de RDA-methode waarmee ik in 2016 het roer heb omgegooid. Dit wat niet makkelijk, maar tot op de dag van vandaag ben ik hier ontzettend blij mee.
Tegenwoordig is mijn leven echt heel goed in balans. Ik ben eigenaar van Identief waar ik MKB ondernemers help die ook toe zijn aan een bedrijf wat hen meer vrijheid oplevert, in plaats van dat het hun leven en vrijheid opslokt.
Daarnaast ben ik aandeelhouder van twee andere bedrijven.
Door inzet van mijn methode heb ik veel vrijheid. Het jongste bedrijf (Identief) is nog veel van mij afhankelijk, maar over twee jaar kan het draaien zonder mij. Net zoals de andere bedrijven waar ik aandeelhouder van ben.
Dit is wat ik andere ondernemers leer. Benut het potentieel van jezelf en je bedrijf en geniet van meer vrijheid.
Hiervoor werk ik met klanten die deze stap ook willen zetten en toe zijn aan het meest complete coaching en consultancy programma van Nederland. Waarbij ze ook EHBO – Eerst Hulp Bij Ondernemen krijgen bij alle juridische, financiële en groeivraagstukken waar ze in deze transitie tegenaan kunnen lopen.
Harko Sterk
Harko Sterk
Read More
Antoinette weet snel de vinger op de zere plek te leggen! Door haar coaching en consultancy heb ik veel beter inzicht in mijn werkzaamheden, betere focus en meer structuur. Dit geeft meer rust, tijd en balans in mijn leven. Daarnaast zet ik iedere keer weer stappen met de tips en adviezen die Antoinette geeft en groei ik heel mooi richting mijn diepste verlangens en een fantastisch leven en business. Antoinette is daarnaast een zeer professioneel en deskundig klankbord om als ondernemer mee te sparren.
Anny van Huet
Anny van Huet
Read More
“De live bijeenkomsten van Antoinette zijn TOP op alle fronten! Goede sfeer, mooie inspirerende omgeving, waardevolle kennis op een hoog niveau, inspirerend, persoonlijk, het eten en de verzorging…. Echt alles is op top-niveau!
Mark Reinders
Mark Reinders
Read More
“Ik wil je nogmaals bedanken voor de zeer nuttige workshop. Het heeft mij in ieder geval opgeleverd dat ik goed na heb kunnen denken over mijn doelen op korte en lange termijn. En dit om te zetten in een effectieve planning. Het was zeer duidelijk. Het is voor iedereen goed om eens de tijd te nemen om over je doelen na te denken. En deze workshop zet je hiertoe aan. Ik wil dit aan iedere ondernemer aanbevelen.

Tijdens de Masterclass help ik je persoonlijk!

Dit is super effectief en je ontdekt onder andere:

 • Hoe je met de 7 sleutels je resultaten aanzienlijk verbetert in minimale tijd. Je maakt kennis met een strategie die life-changing is voor jou en je bedrijf.
 • Hoe je met de juiste mindset kunt kiezen voor kwaliteit in je werk en je leven, en hierdoor meer energie, geld en/of tijd realiseert.
 • Welke focus voor jou belangrijk is om te groeien naar een bedrijf wat kan doordraaien als jij niet al jouw tijd en energie erin steekt.
 • Met welke eenvoudige planning je dagelijks veel minder afgeleid bent, en je resultaten omhoog schieten.
 • Wat ervoor zorgt dat je bezig gaat met die projecten en taken die voor de beste resultaten zorgen, en je dus veel effectiever wordt.
 • Hoe je medewerkers/team doen wat ze moeten doen, zonder dat ze jou daar nog voor nodig hebben.
 • Hoe je in 2022 het verschil gaat maken in je leven maar ook in jouw bedrijf.
 • Welke elementen ervoor zorgen dat je niet meer de hele dag brandjes aan het blussen bent, en echt minder hoeft te doen.
 • Hoe je jouw toekomst verandert door een bedrijf te bouwen wat voor je werkt, in plaats van dat je opgeslokt wordt door je bedrijf.

Al jaren volg ik zelf trainingen en masterminds. Dit zorgt er steeds weer voor dat ik enorme doorbraken krijg en me verder ontwikkel als mens en ondernemer.

De motivatie en stimulans die je krijgt bij dergelijke bijeenkomsten, maken dat je net dat stapje extra zet. Je krijgt nieuwe inzichten die je direct kunt toepassen. En je ontmoet andere gedreven succesvolle ondernemers waarmee je kunt klankborden!

Je bent een fantastische MKB ondernemer, met jouw specialistische kennis en doelen. Het is belangrijk dat je al jouw doelen en dromen ook echt probeert te bereiken. Dat je hier serieus mee aan de slag gaat. Dat je gestimuleerd wordt om nog meer te bereiken maar wel meer vrijheid krijgt. Ik wil jouw hierin adviseren, aanmoedigen en ondersteunen.

Je hoeft het altijd alleen te doen! Hoe fijn is het als je een klankbord hebt die echt begrijpt waar jij mee bezig bent en die je snel verder helpt?

De Masterclass is een ervaring die je niet snel vergeet. 

Indrukwekkend vanwege de kennis en tools, maar ook vanwege het praktische plan wat je maakt. Het geeft rust omdat je weer overzicht hebt en een structuur waar je verder mee kunt. Maar je wordt ook compleet verzorgd zodat je kunt excelleren in datgene waar je goed in bent.

Hierdoor voel je inspiratie, zie je kansen en kun je doorbraken realiseren die je nu nog niet ziet en mogelijk acht!

Al jaren volg ik zelf trainingen en masterminds wat er steeds weer voor zorgt dat ik een enorme doorbraken krijg en me verder ontwikkel als mens en ondernemer.

De motivatie en stimulans die je krijgt bij dergelijke bijeenkomsten, maken dat je net dat stapje extra zet, nieuwe inzichten krijgt die je kunt toepassen en andere gedreven succesvolle ondernemers ontmoet waarmee je kunt klankborden!

Je bent een fantastische MKB ondernemer, met jouw specialistisch kennis en doelen. Het is belangrijk dat je al jouw doelen en dromen ook echt probeert te bereiken. Dat je hier serieus mee aan de slag gaat. Dat je gestimuleerd wordt om nog meer te bereiken maar wel meer vrijheid te krijgen. Ik wil jouw hierin adviseren, aanmoedigen en ondersteunen.

Je hoeft het altijd alleen te doen! Hoe fijn is het als je een klankbord hebt die echt begrijpt waar jij mee bezig bent en die je snel verder helpt?

De Masterclass is een ervaring die je niet snel vergeet. 

Indrukwekkend vanwege de kennis en tools, maar ook vanwege het praktische plan wat je maakt. Het geeft rust omdat je weer overzicht hebt en een structuur waar je verder mee kunt. Maar je wordt ook compleet verzorgd zodat je kunt excelleren in datgene waar je goed in bent.

Hierdoor voel je inspiratie, zie je kansen en kun je doorbraken realiseren die je nu nog niet ziet en mogelijk acht!

Hoe kom je in aanmerking voor een plek in deze complete en unieke Masterclass?

 • Je bent een ervaren MKB ondernemer en bent zelf nog volop als vakman/vakvrouw aan het werk in je bedrijf.
 • Je kiest voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.
 • Je kiest voor deskundigheid en ervaring.
 • Je waardeert eerlijke en directe feedback.
 • Je wilt werken aan een bedrijf wat je meer vrijheid geeft.
 • Je hebt behoefte aan helderheid in de stappen die je helpen in de ondernemersfase waarin je nu verkeert.
 • Je ziet kansen en mogelijkheden, maar hebt behoefte aan betere focus, waardoor er meer rust ontstaat.
 • Je bent gebaat bij een plan en kennis over bedrijfsgroei, zodat je in weinig tijd zoveel mogelijk bereikt.
 • Je bent toe aan een doorbraak in je leven.
 • Je staat open voor kennis en wilt aan de slag met je eigen  uitdagingen.
 • Je bent geen twijfelaar, maar wilt beslissen en doorgaan.
 • Je bent opgewekt en ambitieus.
 • Je geniet van het ondernemerschap en kijkt uit naar de ontwikkeling die je in je leven en bedrijf kunt maken.

Voldoe je aan deze criteria? Dan ben je 100% welkom om mee te doen!

Roy Haan
Roy Haan
Read More
Ik waardeer Antoinette om haar no-nonsense heldere aanpak. Heldere communicatie, rake woorden en zinnen, in goed harmonie en met de juist portie diplomatie, heerlijk! Zij dwingt op een natuurlijk manier management-authoriteit af; “getting things done”.
Bert Scholten
Bert Scholten
Read More
Antoinette is prima in staat om met gepaste professionele afstand naar allerhande vraagstukken te kijken, zij is analytisch en hierdoor zeer goed in staat hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Zij is resultaatgericht, echter wel met oog voor alle belangen. Ik heb Antoinette ervaren als een integer persoon die prima in staat is het evenwicht te vinden tussen de noodzaak een kritische houding aan te nemen en tactisch om te gaan met betrokkenen en alle relevante belangen.

Waar en wanneer?

Deze Masterclass  vindt plaats op vrijdag 17 juni 2022 op de prachtige locatie

Wat krijg je als je meedoet?

 • Je dompelt je 1 dag volledig onder in kennis, inspiratie en strategisch advies.
 • Ik denk persoonlijk met je mee en geef haarscherpe feedback op jouw specifieke situatie.
 • Toegang tot de 7 sleutels waarmee je jouw  bedrijf onafhankelijker van jezelf kunt maken.
 • Je krijgt een oplossingsrichting voor al je ondernemersvragen (ook juridisch en financieel).
 • Je ontmoet gelijkgestemde ondernemers. Mensen die veel voor je kunnen gaan betekenen.
 • Je wordt compleet verzorgd met heerlijk kwalitatief goed eten en drinken op een fantastische locatie.
 • Natuurlijk houden we rekening met je dieet-wensen

“We must use time creatively, in the knowledge that the time is always ripe to do right.”

Martin Luther King Jr.

BONUS

1-OP-1 FOCUSSESSIE MET MIJ
T.W.V. € 297,00

Om ervoor te zorgen dat je niet alleen tijdens, maar ook na de Masterclass daadwerkelijk de uitgewerkte resultaten behaalt, krijg je nog een extra online focus en implementatiesessie met mij.

Normaal gesproken ben ik alleen 1-op-1 beschikbaar voor de leden van mijn meest complete coach en consultancy traject. Als deelnemer van deze Masterclass krijg je ook exclusief een persoonlijke sessie met mij.

Waar en wanneer?

Deze Masterclass vindt plaats op zaterdag 23 april 2022 op de prachtige locatie van Sportcentrum Papendal met voldoende parkeergelegenheid. 

Wat krijg je als je meedoet?

 • Je dompelt je 1 dag volledig onder in kennis, inspiratie en strategisch advies.
 • Je maakt een plan en planning voor 2022.
 • Ik denk persoonlijk met je mee en geef haarscherpe feedback op jouw specifieke situatie.
 • Je krijgt een oplossingsrichting voor al je ondernemersvragen (ook juridisch en financieel).
 • Je ontmoet gelijkgestemde ondernemers. Mensen die veel voor je kunnen gaan betekenen.
 • Je wordt compleet verzorgd met heerlijk kwalitatief goed eten en drinken op een fantastische locatie.
 • Natuurlijk houden we rekening met je dieet-wensen

“We must use time creatively, in the knowledge that the time is always ripe to do right.”

Martin Luther King Jr.

BONUS

1-OP-1 FOCUSSESSIE MET MIJ
T.W.V. € 297,00

Om ervoor te zorgen dat je niet alleen tijdens, maar ook na de Masterclass daadwerkelijk de uitgewerkte resultaten behaalt, krijg je nog een extra online focus en implementatiesessie met mij.

Normaal gesproken ben ik alleen 1-op-1 beschikbaar voor de leden van mijn meest complete coach en consultancy traject. Als deelnemer van deze Masterclass krijg je ook exclusief een persoonlijke sessie met mij.

Gun jezelf deze onvergetelijke ontwikkelingsdag!

Lijkt het je heerlijk om in een inspirerende omgeving te zijn en ook nog eens uitgedaagd te worden in je ondernemerschap? Dan is deze Masterclass voor jou!

Ik zal er alles aan doen om dit een super waardevolle en onvergetelijke ervaring te laten worden voor jou. Een dag die praktisch is waarbij je met een compleet plan naar huis gaat. Maar ook mentaal gestimuleerd wordt om belangrijke doorbraken te beleven.

Als je teveel twijfelt of je het wel of niet moet doen of dat je je teveel zorgen maakt over de investering dan is dit niet voor jou.

Lijkt het je heerlijk om in een inspirerende omgeving te zijn en ook nog eens uitgedaagd te worden in je ondernemerschap? Dan is deze Masterclass voor jou!
Ik zal er alles aan doen om dit een super waardevolle en onvergetelijke ervaring te laten worden voor jou. Een dag die praktisch is waarbij je met een compleet plan naar huis gaat. Maar ook mentaal gestimuleerd wordt om belangrijke doorbraken te beleven.
Als je teveel twijfelt of je het wel of niet moet doen of dat je je teveel zorgen maakt over de investering dan is dit niet voor jou.

FAQ

Hoeveel mensen doen er mee?
Het is moeilijk in te schatten op dit moment, maar we verwachten uiteindelijk zo’n 8 deelnemers. Dit kan natuurlijk meer of minder worden.
Hoe ziet de dag eruit?
We starten rond 09.00 uur tot ongeveer 17:30 uur. We werken aan een plan, en mooie inzichten en doorbraken op persoonlijk en ondernemersvlak.
Inhoudelijk krijg je informatie over het onafhankelijker maken van je bedrijf van jezelf. Wat hierbij belangrijk is en hoe je dit kunt doen. Daarnaast gaan we aan de slag met je plan. De setting is zo ingericht dat iedereen maximale waarde zal behalen uit deze twee dagen. Verder worden alle drankjes, tussendoortjes, de lunch en borrel geregeld.
Wat als de Corona-maatregelen worden aangescherpt en het niet kan doorgaan?
Dit is natuurlijk het laatste wat we willen. Mocht er toch sprake zijn van een aanscherping van de regels, waardoor we niet meer live kunnen samenkomen, dan zal de Masterclass worden verplaatst en zal jij jouw plek behouden. Mocht het voor jou absoluut niet mogelijk zijn om op de nieuwe data te komen, dan zal jouw deelname worden geannuleerd en jouw investering worden teruggeboekt.

Hoeveel mensen doen er mee?

Het is moeilijk in te schatten op dit moment, maar we verwachten uiteindelijk zo’n 8 deelnemers. Dit kan natuurlijk meer of minder worden.

Hoe ziet de dag eruit?

We starten rond 09.00 uur tot ongeveer 17:30 uur. We werken aan een plan, en mooie inzichten en doorbraken op persoonlijk en ondernemersvlak.

Inhoudelijk krijg je informatie over het onafhankelijker maken van je bedrijf van jezelf. Wat hierbij belangrijk is en hoe je dit kunt doen. Daarnaast gaan we aan de slag met je plan. De setting is zo ingericht dat iedereen maximale waarde zal behalen uit deze twee dagen. Verder worden alle drankjes, tussendoortjes, de lunch en borrel geregeld.

Wat als de Corona-maatregelen worden aangescherpt en het niet kan doorgaan?

Dit is natuurlijk het laatste wat we willen. Mocht er toch sprake zijn van een aanscherping van de regels, waardoor we niet meer live kunnen samenkomen, dan zal de Masterclass worden verplaatst en zal jij jouw plek behouden. Mocht het voor jou absoluut niet mogelijk zijn om op de nieuwe data te komen, dan zal jouw deelname worden geannuleerd en jouw investering worden teruggeboekt.

Maartje Peters
Maartje Peters
Read More
De training van Antoinette was inspirerend, zet aan tot nadenken en het belangrijkste, actie! Antoinette helpt je bij het scherpstellen van je doelen en hiermee je focus terug te brengen naar wat écht belangrijk is voor jou of je bedrijf.
Nene Senol
Nene Senol
Read More
Ik heb diverse trainingen, webinars en persoonlijke gesprekken gevoerd met Antoinette. Zij is krachtig vanuit haar specialisme met altijd oog voor het beste resultaat voor jou en jouw business! Voor mij is Antoinette van toegevoegde waarde geweest, omdat ik in persoon weleens de focus kon verliezen in mijn werk. Met de methodes die zij toepast werk je nooit te veel aan zaken die niet (voldoende) prioriteit hebben. Helder, gefocust en met veel overzicht in mijn werk, kan ik haar ook aanbevelen aan ieder die hier behoefte aan heeft.

Schrijf je hier in

HEB JE NOG VRAGEN?
We helpen je graag verder! Stuur een mail naar info@identief.nl