Geniet van jouw zomervakantie

ZOMERVAKANTIE… heerlijk, iedereen is ontspannen en we genieten van het mooie weer en onze vrijheid. Ik word hier ontzettend blij van. Herken je dat gevoel?

 

Mensen zijn minder gestrest. Lekker genieten op een terras met een glaasje rosé. Luchtige kleding. Gewoon heerlijk. Zeker deze zomer waar we enorm kunnen genieten van het prachtige weer wat we dit jaar hebben.

Dat gevoel van vrijheid en genieten streef je ook na met je ondernemerschap. Je wilt die dingen doen waar jij goed in bent, waar jij mensen goed mee kunt helpen. Als je veel bezig bent met datgene waar je van houdt dan maakt dat je heel blij. Gewoon een heerlijk gevoel. Geen excuses, maar simpelweg genieten. Dat verdient toch ieder mens.

Als je dit gevoel ervaart wil je dat het altijd zo blijft, dat het nooit meer voorbij gaat.

Maar in de praktijk zie ik dat veel ondernemers meer aan het overleven zijn. Ambitie, durf en doorzettingsvermogen hebben je gebracht waar je nu bent. Echter, waar je met een overload aan energie en goede ideeën een wervelende start hebt gemaakt met je eigen bedrijf, blus je nu vooral brandjes en lijkt ondernemen inmiddels meer op overleven. Herken je dit? Lees dan vooral verder.

Voor mij was dit in 2016 ook zo. Ik was vooral re-actief en had geen helder doel.
Ik had wel een brandend verlangen om van grotere betekenis te kunnen zijn, maar het lukte mij niet dit te realiseren. Ik werd er moedeloos van.

Het was me duidelijk dat er iets wezenlijk moest veranderen. Als ik andere resultaten wilde bereiken, moest ik dingen echt anders gaan doen. Met de wetenschap dat er een kleine groep ondernemers in de wereld is die super succesvol zijn maar tevens heel ontspannen leven en genieten, ben ik me hier in gaan verdiepen.

Wat moet je doen om succesvol te ondernemen maar ook volop van het leven te kunnen genieten? Ik weet nu dat dit te leren valt, het zijn inzichten en kennis die iedereen kan toepassen. Dus dat ben ik ook gaan doen.
(deze inzichten deel ik ook tijdens mijn online trainingen).

Na 25 jaar als jurist en consultant  middels het ‘uurtje-factuurtje model ‘ondernemend te zijn geweest, besloot ik op een andere manier te gaan ondernemen. Ik heb me gespecialiseerd in focus en effectiviteit omdat dit noodzakelijk is voor het realiseren van je doelen en te genieten als ondernemer.

Daarom heb ik mijn eigen RDA-methode ontwikkeld. Daarnaast ben ik vooral een online ondernemer geworden, wat me veel meer vrijheid geeft. Ik werk veel efficiënter en effectiever, dus ik kan veel meer mensen helpen op de juiste manier in veel minder tijd. Daarom heb ik veel meer vrijheid en kan ik ook lekker genieten van mijn vrije tijd.

Mijn RDA-methode staat voor Resultaat gefocust, Doel gedreven en Actie gericht plannen. Het helpt je om dichter bij zichzelf te komen, beter te weten welke resultaten je wenst en hier actief op te plannen en te ondernemen. Het was een hele stap om te nemen, maar wel ontzettend leuk. Het levert ook echt op waar je naar verlangt, namelijk genieten en vrijheid.

Jij kunt deze keuze ook maken.

Deze zomer kun jij dubbel genieten. Genieten van het heerlijke weer, genieten van de mensen die vriendelijker en leuker zijn. Maar ook genieten van de stappen die je gaat zetten.

Weer geïnspireerd en gemotiveerd raken over wat je te doen hebt en hier actief mee aan de slag gaan. Hierdoor word jij een leuker en blijer mens en ondernemer. Deze keuze heb jij ook. Lekker aan je bedrijf en jezelf werken, maar ook genieten van je gezin en vrienden, samen lekker eten en drinken en veel gezelligheid.

In dit kader bied ik je de mogelijkheid om deze zomer deel te nemen aan de SUMMERSCHOOL.

Tijdens mijn ONLINE training (13 juli 2018 om 10.00 uur) zal ik daar meer over vertellen. Een uniek aanbod om tijdens de rustige zomermaanden even lekker effectief aan jezelf en je bedrijf te werken zodat je na de zomer, je resultaten flink gaat opschroeven. In deze training deel ik 15 direct toepasbare tips om met meer succes en vrijheid te ondernemen. Ben jij erbij?

Hier kun je je gratis aanmelden voor de  online training.

Maak stappen…. kies JOUW weg en ga ervoor! Maak van deze zomer JOUW TOPZOMER! Start er vandaag al mee. Dat is geluk.

Ik wens je een fantastsiche zomervakantie, GENIET en maak mooie herrineringen voor later.

Lieve ondernemende groet,

Antoinette Nunes-Meijer