Home

Maak jouw routekaart naar een succesvol bedrijf

— SPACER —

Meld je hieronder aan voor de tijdelijk gratis workshop

— SPACER —

[op_popup popup_width=”700″ popup_open_effect=”fade” popup_close_effect=”fade” popup_open_speed=”normal” popup_close_speed=”normal” popup_border_color=”#ffffff” popup_border_size=”15″ popup_padding_top=”20″ popup_padding_bottom=”20″ popup_padding_left=”30″ popup_padding_right=”30″ pop_trigger_dontshow=”0″ pop_trigger_time=”0″ pop_exit_intent=”N” pop_dont_show_on_tablet=”N” pop_dont_show_on_mobile=”N” popup_id=”op_popup_id_1475433766945″]

Ja, ik doe mee!

[op_liveeditor_element data-style=””]

Laat hier jouw gegevens achter, zodat wij contact met je kunnen opnemen.

We gaan op een betrouwbare manier met je gegevens om.

[/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements][/op_popup]

— SPACER —

— SPACER —

— SPACER —

Realiseer betere resultaten en meer vrijheid

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”16″ font_color=”%23ffffff” font_spacing=”2″ font_shadow=”dark” bottom_padding=”15″]Welkom bij identief, kom dichter bij je eigen identiteit en werk constructief en met focus aan die zaken die echt belangrijk voor jouw en je bedrijf zijn en waar jij gelukkig van wordt![/text_block]
— SPACER —

[op_popup popup_width=”700″ popup_open_effect=”fade” popup_close_effect=”fade” popup_open_speed=”normal” popup_close_speed=”normal” popup_border_color=”#ffffff” popup_border_size=”15″ popup_padding_top=”20″ popup_padding_bottom=”20″ popup_padding_left=”30″ popup_padding_right=”30″ pop_trigger_dontshow=”0″ pop_trigger_time=”0″ pop_exit_intent=”N” pop_dont_show_on_tablet=”N” pop_dont_show_on_mobile=”N” popup_id=”op_popup_id_1482941926134″]

Nieuwsbrief

[op_liveeditor_element data-style=””]

Schrijf je hier in en ontvang de nieuwsbrieven van identief.nl

We gaan op een betrouwbare manier met je gegevens om

[/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements][/op_popup]

— SPACER —

<a id="section2"></a>

Gratis coachingsessie

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″ font_font=”Lato” font_style=”300″]

Plan een 1-op-1 strategiesessie in met een van de identief.nl coaches!

Denk je dat wij je verder kunnen helpen met het opzetten of uitbreiden van een effectieve bedrijfsstrategie, het verhogen van je productiviteit en effectiviteit?

Tijdens deze strategiesessie creëren we een beeld van waar je nu staat met je onderneming, waar je naartoe wilt, welke stappen je daarin zult moeten nemen en hoe wij je daar eventueel bij kunnen helpen.

Vul hieronder je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op!

[/text_block]

— SPACER —

Voer hier je gegevens in om een 1-op-1 strategiesessie aan te vragen.

— SPACER —

FOCUS en RESULTAAT

Doe jij niet de dingen die je echt zou moeten doen?

— SPACER —

Ervaar jij ook dat de dagen aan je voorbij vliegen? Het gevoel dat je steeds achter de feiten aanholt? En dat heel veel mensen iets van je willen?

KIES VOOR FOCUS, BETERE RESULTATEN EN GENIET!

— SPACER —

Worstel niet langer, kies voor jezelf en ga in jouw kracht staan!

— SPACER —

Zou het niet heerlijk zijn om balans te vinden? Rust in jouw hoofd en dan ook nog mega effectief bezig te zijn met de zaken die er voor jou echt toe doen?

JIJ BENT DIT WAARD EN JOUW OMGEVING OOK!

Wanneer jij wilt doorbreken met jouw bedrijf naar betere resultaten dan start je vanuit jezelf. Weet waar jouw kracht ligt, houd focus en realiseer meer succes en vrijheid.. Ik help je hier graag bij.

Groei en geniet!

mr. Antoinette Nunes-Meijer

mr. Antoinette Nunes-Meijer

<a name="section1"></a>

<a name="section3"></a>

WAAROM?

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”19″ font_font=”Lato”]

Een succesvol leven ontwikkel je door te doen wat je echt leuk vindt en waar je goed in bent, waarbij je focus hebt en niet snel bent afgeleid. Doordat je doet waar je goed in bent, en gefocust werkt aan het behalen van de door jou gewenste resultaten, ervaar je meer levensvreugde. Daarnaast ben je hierdoor een voorbeeld voor anderen. Je levert een bijdrage aan de wereld die echt bij je past.

Ik kan je echt helpen om dit te bereiken. Wanneer je actief bezig gaat met de online RDA planningsmethode en ons begeleidingsprogramma, dan gaat dit zeker lukken.

RDA staat voor:

  • Resultaat gefocust;
  • Doel gedreven;
  • Actie gericht.

Door het juist toepassen van deze methode ben je in staat veel effectiever te werken, en rust te krijgen bij de uitvoering van je taken. Je wordt niet geleefd maar je kiest voor je eigen planning. Je bereikt het resultaat wat je vooraf hebt bedacht doordat je gefocust bent. Dit scheelt echt heel veel tijd, je wordt veel effectiever en dus succesvoller. Dit zal je ook enorm veel rust geven en je houdt meer (vrije) tijd over.

 

Als jij deze methode toepast in jouw dagelijkse leven, dan garandeer ik je een bijzonder effectieve en mooie toekomst met fantastische resultaten,  waarbij je actief blijft met de dingen die er voor jou echt toe doen.

Schrijf je nu in voor het volledige programma: de online RDA planningsmethode inclusief het begeleidende coachingsproces. Het zal je leven compleet veranderen als je deze methode dagelijkst toepast. Ervaar het verschil.

 

Antoinette

[/text_block]

— SPACER —

<a name="section4"></a>