Identief start op 1 november 2016

Per 1 november 2016 gaat Identief.nl van start. Het bedrijf richt zich op vrouwen die beter in het leven willen staan.

Een leven vol levensvreugde ontwikkel je door te doen wat je echt leuk vindt en waar je goed in bent, waarbij je focus hebt en niet snel bent afgeleid. Doordat je doet waar je goed in bent, straal je levensvreugde uit. Je bent een voorbeeld voor anderen. Je levert een bijdrage aan de wereld die echt bij je past.

Antoinette Nunes-Meijer wil graag zoveel mogelijk vrouwen inspireren, tools en kennis aanreiken en begeleiden in het behalen van hun doelen/wensen, waardoor zij mentaal groeien en meer genieten van hun leven.

Zij schrijft: “Mijn nieuwste uitdaging is dus het inspireren en begeleiden van vrouwen om daadwerkelijk ook hun (eigen) doelen te bereiken. Dit doe ik onder andere met een planningsmethode die niet gericht is op tijdsmanagement maar op het creĆ«ren van een prettig leven. Het is namelijk niet de bedoeling van het leven om tijd te managen maar om de dingen te doen die jou heel erg gelukkig maken, waar jij goed in bent, waar jij anderen mee van dienst kan zijn en waar je dus effectief in moet zijn. Dit bied ik in de vorm van een online planningsmethode met werkboek en actieve persoonlijke begeleiding”.

Wil jij meedoen aan het programma Identief? Klik dan hier.