Inschrijven

— SPACER —

INSCHRIJVEN

— SPACER —

Wil jij je inschrijven voor een van de programma’s? Klik op het programma dat past bij jouw keuze en laat vervolgens je gegevens achter. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen.

— SPACER —

— SPACER —

WAT ZEGGEN ANDEREN?

 

Corine: Antoinette heeft mij een tool gegeven waar ik iedere dag baat bij heb. Zij heeft mij geholpen mijn focus te bepalen en te behouden, ze was mijn stok achter de deur, mede door haar heb ik geleerd helderheid te creëren over situaties en ze zette tevens een innerlijk proces in gang. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor de coaching waardoor ik echt fantastische resultaten bereik en tegelijkertijd heb ik geleerd om meer te genieten van mijn weg.”

Peter: “Ik geniet volop van je RDA methodiek. Het zorgt echt voor onwerkelijk grote focus. Je bent een Powervrouw met ambitie die gelooft in zichzelf. Je bent er voor ondernemers met lef die hun bedrijf naar het volgende level willen tillen. Je bent een doelstellingen-manager die gepassioneerd jouw kennis overdraagt aan ondernemers en leidinggevenden die meer uit hun teams willen halen.”

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”17″ font_font=”Helvetica”]

MEER INFO

De RDA-methode, staat voor Resultaat gefocust, Doel gedreven en Actie gericht

Het gaat erom dat jij focus krijgt op datgene wat het verschil maakt voor jou en jouw onderneming. Dat je minder afgeleid bent en meer aan je bedrijf kunt gaan werken. Dat je op grotere schaal kunt gaan ondernemen.

Met mijn online RDA-programma (Resultaat, Doel en Actie) ga je vanuit jouw pure zelf (identiteit) aan de slag met;

100% Bewustwording van jezelf, je merk/dienst/product en je markt/ideale klant
100% Focus op één groot doel, de essentie van jouw bedrijf
100% Resultaat, werk vanuit wat je wilt bereiken, wat heel belangrijk voor je is.
100% Actie richting jouw intenties en doorgroei naar een onafhankelijk bedrijf.

Wist jij dat succesvolle groei-ondernemers bewust kiezen voor focus? Zij hebben duidelijke resultaten voor ogen wat voor hen echt belangrijk is om te realiseren. Ik help je dat jij dit ook hebt.

Wist jij dat het constant actief uitvoeren van je plannen een keuze is die je met de juiste begeleiding kunt ontwikkelen tot gewoontegedrag? Ik begeleid je tot succesvol (effectief) gewoontegedrag!

Kijk maar eens naar deze Nederlandse succesvolle groei-ondernemers:

Eelco de Boer,  Simone Levie,  Anne Raaymakers , Pieter Zwart,  Jitse Groen , Annemarie van Gaal, Aartjan van Erkel

[/text_block]

— SPACER —

— SPACER —

Contact

Heb je een vraag of wil je direct deelnemen, gebruik dan het contactformulier hieronder. We zullen je bericht binnen 24 uur beantwoorden.

— SPACER —

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”17″ font_font=”Lato” font_style=”300″ width=”180″]

Identief 

www.identief.nl

info@identief.nl

0481-454314

[/text_block]

— SPACER —