Inspirerende middag

Een inspirerende middag

– Benut jouw potentieel –

* Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden van het online & schaalbaar ondernemen zijn voor jouw bedrijf?

* Ben je snel afgeleid en benut je (nog) niet jouw volledige potentieel?

Als je ja hebt gezegd, dan ben je in goed gezelschap.

Tijdens een inspirerende middag vertel ik je alles over de ongekende mogelijkheden van online ondernemerschap.

Hoe het werkt, wat de mogelijkheden zijn en wat belangrijk is.

Je leert hoe je naast je huidige dienst/product ook online via internet geld kunt verdienen.

Ik deel deze middag succesvolle bewezen online verdienmodellen waarmee jij direct aan de slag kunt.

Daarnaast zal ik wat vertellen over focus en effectiviteit.

De meeste professionals hebben moeite met focus, voelen zich vaak afgeleid en ontmoedigd over de hoeveelheid dingen op hun bord. Hierdoor kunnen zij niet doen wat ze willen doen. En kunnen ze niet van betekenis zijn, zoals ze willen zijn.

Graag laat ik je tijdens deze inspirerende gezellige middag kennismaken met online & effectiever ondernemen.

Ben jij erbij?

Effectiviteit en online ondernemen vanuit jouw potentieel

Deze middag gun je jezelf om eens goed te kijken naar jouw potentieel. Ik geef ik je een andere kijk op jezelf, je werk en je leven en het benutten van je potentieel.

Ik zal je alles vertellen over online ondernemerschap. We leven in een tijd met ongekende mogelijkheden. De tijd van de digitale revolutie. Dit betekent dat we online, overal en waar dan ook, kunnen werken. 

Dat we de hele wereld over kunnen reizen en waar te wereld ons bedrijf kunnen runnen. Om goed geld te kunnen verdienen biedt deze tijd jouw ongekende mogelijkheden. 
Maak gebruik van succesvolle bewezen verdienmodellen zodat je niet keihard hoeft te werken maar vooral ook slim gaat werken. 

Door het online ondernemerschap kan je jouw werk en leven zo inrichten zoals jou dat het beste past. Als ondernemer heb je gekozen voor vrijheid, en dat is met online ondernemerschap meer en beter mogelijk dan ooit tevoren!

Daarnaast zal ik inzichten met je delen, waardoor jij in staat zult zijn om meer focus te krijgen, en je persoonlijke effectiviteit te verhogen. Ik deel inzichten over hoe je in je dagelijks leven meer vanuit jouw talent, kennis en kunde kunt leven en werken, en welke resultaten je daar uiteindelijk mee bereikt.

Persoonlijke effectiviteit wordt vergroot door te leven vanuit jouw potentieel, messcherpe focus te hebben op wat je wilt doen en bereiken, een positieve mindset en de juiste actie.

Ontdek deze middag waar jij meesterlijk goed in bent, hoe je hier gefocust mee aan de slag gaat en mede door online ondernemerschap succesvol mee wordt.

Deze middag is geheel verzorgd met een luxe hapjes en drankjes en je begeeft je in een groep van gelijkgestemde inspirerende mensen. Kom kennismaken, geniet van waardevolle kennis, ervaar de inspiratie en ontdek wat dit voor je betekent.

 

Over Antoinette Nunes

Ik ben Antoinette, al ruim 25 jaar ondernemer en business coach. In november 2016 heb ik Identief opgericht, en de ONLINE Resultaat Academie ontwikkeld. Als coach, trainer en ondernemer op het gebied van Effectief ondernemerschap, begeleid ik mensen om actief alles uit henzelf en hun business te halen om zo meer te bereiken in dit leven passend bij hun identiteit (passie en talent).

Ik help mensen om de regie en verantwoordelijkheid in hun leven te nemen. Niet langer geleefd worden, en vanuit een re-actieve stand te handelen, maar juist vanuit een pro-actieve en krachtige houding je leven zelf vorm te geven.

Met nieuwe inzichten, goede focus, handige systemen en een juiste mindset help ik mensen om dit nieuwe bevorderende gedrag ook echt eigen te maken, en worden hun verlangens werkelijkheid.

Daarnaast ben ik een grote fan van het online ondernemerschap. Ik help ondernemers om de mogelijkheden van deze tijd te benutten door middel van online en schaalbaar ondernemen. Het maken van je eigen online academie of programma, en  het werken met effectieve online verdienmodellen.

Een inspirerende middag

 • Maak kennis met Antoinette Nunes.
 • Een middag over het benutten van je potentieel, effectiever zijn en online ondernemerschap.
 • Inspiratie en motivatie 
 • Kennis opdoen in een groep van gelijkgestemde ondernemers.
 • Inspirerende omgeving met luxe lunch!

1 ticket

benut jouw potentieel

€ 47,- (excl. BTW)

 • Locatie: Nijmegen
 • Datum:
  2 november 2018 
 • Tijd: 13.30 – 17.30

2 tickets

benut jouw potentieel

€ 87,= (excl. BTW)

 • Locatie:  Nijmegen
 • Datum: 
  2 november 2018
 • Tijd: 13.30 – 17.30

3 tickets

benut jouw potentieel

€ 127,= (excl. BTW)

 • Locatie: Nijmegen
 • Datum: 
  2 november 2018 
 • Tijd: 13.30 – 17.30