keuzes

Genieten vind ik heel belangrijk in het leven. Ik geniet wanneer ik doe wat ik heel erg leuk vind. Hiervoor heb ik bepaalde keuzes moeten maken.

Op 1 november 2016 heb ik mijn website www.identief.nl gelanceerd en hier ben ik trots op.

Ik heb gekozen om datgene te gaan doen wat ik echt leuk vind, en dat is vrouwen begeleiden bij het maken van de juiste keuzes waardoor zij in hun kracht staan en datgene doen wat voor hen belangrijk is en waar zij gelukkig van worden.

Afgelopen maanden heb ik hard gewerkt om een mijn theorie in een online programma te verwerken. Dit programma noem ik het “RDA-planningsprogramma”. Dit staat voor:
• RESULTAAT gefocust,
• DOEL gedreven, en
• ACTIE gericht.

Met dit programma help ik vrouwen die vastlopen in hun dagelijkse bezigheden (en daar oververmoeid en ontevreden door raken) om weer in hun kracht te gaan staan en de juiste keuzes te maken in hun leven, om zich weer gelukkig en vol levensvreugde te voelen. Dat is de enige juiste KEUZE!

De moderne vrouw van nu heeft gewoon een druk bestaan en heel erg veel keuzemogelijkheden. Je herkent het vast wel:

 Je bent druk met je werk; ‘Is dit wel hetgeen ik echt graag wil doen of is het een baan die mij alleen maar een stukje financieel ondersteunt?’

 Je wilt graag een leuke partner/echtgenote zijn; ‘Je probeert het leven met je partner/man leuk te houden door samen dingen te doen en aandacht aan hem te geven etc.’

 Je bent druk met je kind(eren); ‘Bezig met de opvoeding, verzorging, je kids naar hobby’s/sport begeleiden, helpen met huiswerk, etc.’.

 Daarnaast wil je een leuke vriendin zijn; ‘Samen leuke dingen doen, samen goede gesprekken voeren, elkaar helpen.

 Je ouders/familie ondersteunen; ‘Elkaar op z’n tijd bezoeken en aandacht geven, helpen met allerlei zaken, zoals even naar het ziekenhuis rijden, een boodschap doen etc.’.

 Je wilt ook goed voor jezelf zorgen; “Je wilt gezond leven en er goed uitzien. Je vindt dat je moet sporten, je wilt op tijd naar de kapper, de schoonheidsspecialiste, de nagelstudio, etc.’.

 Je hebt een huishouding te runnen en ga zo maar door.

Al met al heel veel keuzes en veel dingen te doen. Doordat er zoveel te kiezen valt en doordat je omgeving vaak een beroep op jouw tijd en aandacht doet, ben je ontzettend druk maar voel je niet dat je ECHT gelukkig bent.

Teveel keuzes en teveel mensen die een aanslag doen op jouw tijd.
Om bewuster de keuzes te maken die bij JOU passen (waardoor je in je kracht staat en je je gelukkig voelt) heb ik een 7 stappen online programma met handig werkboek ontwikkeld. Ik help je graag jouw pad te kiezen en de juiste keuzes te maken.

JOUW eerste keuze is dat je NU echt wat gaat veranderen, doordat je actief met je eigen ontwikkeling bezig gaat. Deze keuze helpt jou om bewust te kiezen voor hetgeen jij naar verlangt en daardoor meer te genieten.

Dit is beter voor jou maar ook voor jouw omgeving!

Geniet ook!

Liefs,
Antoinette