Werkboek

[membership_breadcrumbs style=”7″]
— SPACER —

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”17″ font_font=”Lato” font_style=”300″]

Goed dat je hebt geïnvesteerd in jezelf, jij bent het zeker waard! Je hebt gekozen voor het ACTIEF verbeteren van de kwaliteit van jouw persoonlijke en zakelijke leven. 

Door dagelijks te werken volgens deze methode krijg je overzicht en minder stress, je werkt gefocust op datgene wat je wilt bereiken, dit zorgt voor betere resultaten, en door deze methode realiseer je meer (vrije) tijd.

Om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken heb ik tevens een praktisch werkboek ontwikkeld.

Het boek samen met de video’s zorgen ervoor dat je actief aan de slag kunt gaan met de RDA methode.

Daarnaast tref je hieronder het RDA Planningsblok aan waarmee je dagelijks je resultaatgerichte acties kunt uitwerken.

Werk hiermee planmatig aan het bereiken van jouw doelen, dit zal je veel voldoening geven. Het zal je leven enorm verrijken.

De video’s zijn gemaakt om er iedere dag mee aan de slag te gaan, en in dit werkboek staan de opdrachten nogmaals uitgelegd, zodat jij een helder beeld hebt van wat je kan gaan doen om steeds dichter bij jouw gewenste resultaat te komen.

Je leven is als een film, en je bent zelf de regisseur. Wees je hiervan bewust.

Door het noteren en formuleren van jouw gedachten en het schriftelijk uitwerken van de opdrachten komt er een structuur in jouw hoofd. Je bent gefocust op de zaken die voor jou echt van belang zijn. Hierdoor raak je geïnspireerd om actief aan de slag te gaan.

Jouw energie richt zich direct op de zaken die voor jou echt belangrijk zijn. DAT is belangrijk om een gevoel van geluk te ervaren en te genieten van JOUW leven.

Werk effectief aan jouw succes en blijf bij jezelf.

Download hieronder je persoonlijke werkboek. Doe dit voordat je start met het online RDA programma.

In dit persoonlijke werkboek kun je aantekeningen maken. Je kunt dit dagelijks gebruiken om effectief aan de slag te gaan met de RDA planningsmethode.

Tevens tref je het RDA planningsblok aan om dagelijks op RESULTAAT en jouw DOELEN (je WAAROM) gemotiveerd aan de slag te gaan met de juiste ACTIES.

[/text_block]

  • RDA Planningsblok
    RDA Planningsblok

    Download hier je RDA Planningsblok om actief aan de slag te gaan met de RDA Planningsmethode.

— SPACER —