LIfehack Summer Event

Het Lifehack Summer Event 2020 is voorbij! Wil je toch nog toegang?

Lifehack Summer Event
Alle interviews kunnen onbeperkt worden bekeken in De Resultaatacademie. Je krijgt toegang tot alle interviews, gratis kennis en weggevers en je maakt deel uit van een krachtige groep groeiondernemers. 
🔥 Nu tijdelijk tot 31 augustus 2020 voor een minimale investering van slechts 29 euro in plaats van 497,=.🔥

Zo kun je verder groeien!

We kunnen heel lang praten over hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien en wat er voor nodig is. Maar essentieel is dat je focus krijgt op je groei. 

Dat je weet wat de belangrijkste acties zijn die zorgen voor groei zonder dat dit steeds meer tijd kost en dat je deze acties ook gaat inplannen, en deze ook echt uitvoert.

Het is dus tijd voor goede keuzes, betere focus en de juiste actie!

Maar toch lukt dit vaak niet, ondanks dat je dit al vaker hebt voorgenomen. De waan van de dag maakt dat je toch andere dingen doet dan werken aan je groei.
In de praktijk gebeurt vaak het volgende.

Je weet wel wat je moet doen, maar je doet niet wat je weet.

Je laat je leiden door wat er dagelijks op je afkomt. Je bent vaak ontzettend druk, en regelmatig bezig met brandjes blussen.

Je bedrijf is gegroeid, en je zit aan je max van wat je kunt doen. Je bent nog bij alle zaken in je bedrijf betrokken. Jij weet het meeste, en ook het beste hoe je iets oplost.

Je weet niet hoe je zaken uit handen kunt geven omdat alles in jouw hoofd zit en rondom jou afspeelt. En het voelt alsof het meer tijd kost om het uit te besteden.

Je beseft dat er wat moet veranderen om druk weg te halen bij jou. Je verlangt naar rust en een team wat werk van je overneemt en weet wat het precies moet doen.

Maar in de dagelijkse praktijk komen ze altijd bij jou als het niet goed gaat.
Je regelt het dan snel maar even zelf, want tja… jij kunt dit het beste en dan is het ook het snelste geregeld.

Maar dit is één van de belangrijke reden waarom jouw groei stagneert.

Ondertussen besef je heel goed dat er wat dient te veranderen.

Je vind het steeds minder leuk om je werk te doen en er is nog maar weinig tijd voor creativiteit en vrijheid.

Je wilt af van de stress en constante druk.
Je wilt overzicht en bezig zijn met de juiste dingen die zorgen dat je wel meer gaat bereiken maar minder stress ervaart.

Er dient wezenlijk iets te veranderen. Iets bij jou, maar ook in de manier waarop jij je bedrijf runt, welke keuzes je maakt en met welke systemen en strategieën je werkt.

Er is dus een ‘lifehack’ nodig.

Lifehack is een mix tussen timemanagement, kennismanagement en persoonlijke ontwikkeling. Het voorkomt dat je gaat lijden aan stress en gaat vooral ook over meer doen in minder tijd, zodat je bijvoorbeeld je bedrijf sneller en slimmer kunt laten groeien.

Ben je benieuwd of dit ook voor jou en jouw business kan werken? Dan kom ik graag met jou in contact. Plan een vrijblijvende oriënterende eerste focussessie in om te bepalen of dit bij jou en je business past.

Antoinette

 

Lifehack Summer Event

Ps. Wil je meer weten over bedrijfsgroei? Dan kun je je ook aanmelden voor het online Lifehack Summer Event. Een mogelijkheid om van 9 bewezen succesvolle ondernemers kennis te krijgen over hoe jij jouw ondernemerschap, marketing en bedrijfsgroei kunt verbeteren. Jouw ticket (ad. 497,=) is nu tijdelijk gratis verkrijgbaar via https://identief.nl/lifehack-summer-event

Wat je leert:

Hoe je sneller groeit zonder stress
Groei door met de RDA methode
Hoe je betere focus krijgt op het allerbelangrijkste
Hoe je meer tijd krijgt en een betere balans.
HOeveel tijd wil je nog verspillen?
Wat je kunt doen om je omzet te verhogen.
Hoe je marketing veel effectiever inzet
Identief Marketing
Online Lifehack Summer Event 2020
Online kennis en tools van Nederlandse top-experts over hoe je (ook in economisch zwaardere  tijden) kunt groeien als ondernemer.
Nederlandse TOP-experts op het gebied van marketing, ondernemerschap en groei delen hun kennis en laatste strategieën om jouw bedrijfsgroei te optimaliseren.

De sprekers zijn:

 • Aartjan van Erkel
 • Anne Raaymakers
 • Dennis J. Jansen
 • Huub Nunes
 • Laura Babeliowsky
 • Laura Elsman
 • Marloes Halmans
 • Masja Slootweg
 • Suzanne Beukema.
Mis dit niet als jij juist in deze tijd op je ondernemerschap wilt focussen!

Over de organisator en presentator

mr. Antoinette Nunes

‘Genieten van het al moois dat het leven te bieden heeft. Daarnaast mezelf blijven uitdagen en professioneel ontwikkelen zodat ik van een zo groot mogelijke betekenis mag zijn voor anderen. Dat zijn mijn kernwaarden’ .
Ik geef hier pro-actief, daadkrachtig en ontspannen invulling aan, door zoveel mogelijk ondernemers te helpen bij hun productiviteit en bedrijfsgroei waarbij zij net als ik ook een fantastisch leven creëren.
Waar ik persoonlijk blij van word?
Een met aandacht opgemaakt vers bord eten – geserveerd met een lekker glas wijn. Tijd voor mezelf in de vorm van een goed boek, fijne massage, lekker sporten of een ontspannen uitje zoals een bezoek aan het theater of een film.
Maar vooral ook samen gaan voor optimale prestaties en levensgeluk  zodat jij met nieuwe inzichten je bedrijf en leven veel waardevoller maakt.
Antoinette Nunes

Sprekers dag 1

Topexpert Identief
ANNE RAAYMAKERS
Anne Raaymakers is online specialist, trainer, coach, professioneel spreker en auteur van de bestsellers Vind ik Leuk! En Anne heeft;
 • 4 keer per jaar uitverkochte events met 200+ deelnemers.
 • Is één van de meest toonaangevende Marketing Experts voor ZZP-ers en MKB NL.
 • Heeft duizenden ondernemers getraind en geleerd hoe zij met Online Marketing de top kunnen bereiken.
 • Heeft een mailinglijst van meer dan 36.000 adressen opgebouwd, en meer dan 51.000 Facebook likes.
 • Meer dan 5.000 Nederlandse en Belgische ondernemers volgen al een van haar online cursussen. 
 • Is een van Nederlands grootste online influencers.
EXTRA: gratis bestseller luisterboek: Vind ik leuk!
Topexpert Identief
LAURA ELSMAN
Laura Elsman is oprichtster en eigenaar van Fabulousbusiness.nl waarmee ze vrouwen helpt om beter zichtbaar te worden aan de hand van video. Dit doet Laura in de rol van trainer en coach voor vrouwelijke ondernemers.
Laura heeft al honderden vrouwen geholpen met het zichtbaar worden en zich kunnen profileren voor een camera.
Ze is na haar opleiding journalistiek en een loopbaan in de media in 2008 ondernemer geworden. Omdat ze veel verzet zag tegen video bij vrouwen, heeft zij zich met haar videobedrijf op ondernemende vrouwen gericht.
Zelf zegt ze ook wel ik heb van “Story Selling” via video mijn roeping gemaakt en wil andere vrouwen hier graag verder mee helpen!
Volgens Laura is meer dan ooit tijd om vrouwelijk leiderschap zichtbaar te maken. 
EXTRA: Gratis video challenge voor vrouwelijke ondernemers
Topexpert Identief
HUUB NUNES
Huub Nunes is een zeer ervaren en professionele dealmaker, overnameadviseur en procesbegeleider. Waarbij niet de deal maar de relatie centraal staat!
Huub maakt eerst verbinding met de mens. Wanneer die relatie goed is dan komt pas de deal. En zegt dan ook: “Dealmaking is een proces wat met overwogen stapjes gerealiseer wordt”.
Zijn toegevoegde waarde zit in het beheren en beheersen van het totaalproces. En hij heeft een groot netwerk. Met een zeer brede juridische, fiscale en bedrijfseconomische kennis , de jarenlange ervaring en het grote  netwerk kan hij de beste deals sluiten voor partijen.
Daarnaast vindt hij het belangrijk dat alle partijen begrijpen en begrepen worden.
Zo zorgt hij ook voor het vertalen van alle termen, gevolgen en oorzaken naar de taal van de ondernemer. Niet voor niets is hij al jarenlang een geprezen adviseur en dealmaker.
EXTRA: Gratis persoonlijk advies over je groei- en ondernemers-vragen!
 

Sprekers dag 2

Topexpert Identief
AARTJAN VAN ERKEL
Aartjan is internet copywriter, trainer, professioneel spreker en auteur van de bestsellers MAAK ZE GEK! en VERLEIDEN OP INTERNET.
Aartjan werkte jarenlang als copywriter voor o.a. Booking.com, Ditzo, Triodos Bank en de Nationale Postcode Loterij.
En sinds 2012 helpt hij dienstverleners EN coaches & trainers om de bekendste naam in hun markt te worden, en klanten voor het leven te krijgen. Inmiddels heeft hij meer dan 2.000 ondernemers geholpen met zijn online programma’s en memberships.
Aartjan is dus dé expert in Nederland als HET GAAT OM
 1. Je website onweerstaanbaar maken
 2. Als je een zakelijke bestseller wilt schrijven.
 3. Als je nieuwsbrieven wilt leren schrijven die klanten wel lezen, en door klikken en kopen.
 4. Wanneer je de bekendste naam in jouw markt wilt worden.
EXTRA: Gratis preview van de bestseller Maak ze gek!
 
Topexpert Identief
MARLOES HALMANS
Marloes Halmans is oprichter en eigenaar van 2 bedrijven, te weten Marloeshalmans.nl voor businesscoaching en haar succesvolle internationale bedrijf The happy at work agency voor loopbaancoaching.
Over haar ervaringen met dit laatst genoemde bedrijf en de lessen die ze hieruit aan jou kan meegeven, praat ik verder in dit interview met Marloes.
Met de snelle groei van haar twee bedrijven weet zij wat nodig is om ultieme vrijheid en rust te creëren voor jezelf en tegelijkertijd veel meer mensen te helpen met het mooie werk dat je doet. Hierover vertelt ze graag aan anderen.
Ze woont met haar gezin in Frankrijk waar ze in veel minder uren dan je voor mogelijk houdt haar twee bedrijven runt en een leven leidt dat haar zielsgelukkig maakt, waar de tijd nemen om te genieten centraal staat!
Ze gelooft dat niemand hier op aarde zonder reden rondloopt, en deze missie draagt zij graag uit met haar bedrijven.
EXTRA: Gratis video met acties voor jouw fase van groei
 
Topexpert Identief
MASJA SLOOTWEG
Masja Slootweg is LinkedIn expert en ondernemerscoach. Als jouw doelgroep gericht is op de zakelijke markt dan is LinkedIn de place to be.
Ze helpt B2B ondernemers zich krachtig te profileren en met een effectieve online marketing-en leadstrategie de leukste klanten aan te trekken.
Ze startte als communicatieadviseur en vanaf 2013 is zij haar eigen bedrijf Masja Slootweg gestart.
In eerste instantie als social media adviseur en vanaf 2016 heeft zij zich als echte LinkedIn specialist ontwikkeld. Hierdoor is haar omzet vervijfvoudigd!
Dit is dan ook de reden dat ze nu ondernemers helpt met het maken een scherpe profilering . Want dát is de manier om jezelf als autoriteit in de markt te profileren, zodat prospects naar jou toekomen in plaats van andersom!  
En als de profilering staat, helpt Masja haar klanten om via LinkedIn meer klanten aan te trekken.
EXTRA: Gratis challenge om met LinkedIn adverteren te starten.
 

Sprekers dag 3

Topexpert Identief
DENNIS J. JANSEN
Verkoop- en acquisitie-expert Dennis J. Jansen helpt ondernemers en bedrijven om gemakkelijker nieuwe klanten te werven.
In de afgelopen 10 jaar heeft hij honderden ondernemers getraind en gecoacht, diverse trainingen en seminars gegeven en hiermee op binnen- en buitenlandse podia gestaan. Hij is 8 jaar werkzaam geweest in verkoopfuncties in het bedrijfsleven, van koude acquisitie tot verkoop buitendienst.
Dennis deelt waardevolle informatie over hoe jij makkelijker kunt verkopen en vooral wat te doen als een klant ‘nee’ zegt of:
 • ik wil er nog even over nadenken;
 • ik vind het veel geld;
 • ik weet niet of dit wel wat voor mij is.
 • Etc.
Dennis heeft HBO Bedrijfskunde waarna hij verschillende verkoopfuncties in het bedrijfsleven heeft gehad. Hij ondernemers graag verder aan meer omzet.
EXTRA: E-book Hoe beter om te gaan met bezwaren. 
Topexpert Identief
SUZANNE BEUKEMA
Suzanne Beukema helpt vrouwen hun leiderschap op te pakken en stappen te zetten richting meer impact, klanten en omzet.
Suzanne heeft 15+ jaar achter de schermen gewerkt van grote TV-programma’s als Life&Cooking, Char, Undercover Boss voordat ze haar eigen onderneming begon.
Hierdoor heeft ze ontzettend veel mensen geïnterviewd, en dit heeft haar geleerd dat ze nu razendsnel ziet waar het onderscheidend vermogen van mensen zit en hoe zij dit beter in kunnen zetten. Zelf noemt ze dit net zoals ik het goud van de betreffende persoon.
“Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg” vind ze de meest verschrikkelijke Nederlandse uitspraak die er bestaat.
Je helpt er helemaal NIEMAND mee als dat je jezelf klein houdt. En volgens Suzanne bereik je er al helemaal niet de impact en het succes mee waar je werkelijk voor bedoeld bent
Suus zegt zelf: “Binnen 3 minuten zie ik waar een vrouw de handrem heeft aangetrokken in haar leven, en haar eigen succes in de weg staat”.
EXTRA: Ontdek de 3 manieren waarop jij zelf de grootste saboteur bent van je eigen succes. 
Identief spreker
LAURA BABELIOWSKY
Afgelopen jaren heeft Laura duizenden ondernemers geholpen met nieuwe ideeën en kennis over het opbouwen van een succesvol bedrijf. Veel van haar ideeën zijn inmiddels gemeengoed geworden en worden algemeen toegepast.
Ook Laura zag net als ik dat veel succesvolle dienstverlenende ondernemers vastlopen in tijd en complexiteit. Hierdoor dreigen ze overwerkt te raken, verdienen ze te weinig en kan hun bedrijf niet langer groeien.
Haar aanpak is erop gericht juist in zo min mogelijk tijd je bedrijf te runnen, zo simpel mogelijk, voorspelbaar en betrouwbaar. Terwijl je toch heel goed verdient en onbeperkte groei mogelijk is. Hierdoor kun je een leven van hoge kwaliteit creëren: tijd hebben voor alle zaken die belangrijk zijn.
Laura studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Utrecht. Ze is in Amerika gecertificeerd als businesscoach via de International Association of Women in Coaching. En de oprichter van de eerste businesscoach-opleiding in Nederland: het Businesscoach Certificatieprogramma.
EXTRA: Boek Het geheim van  100.000,= euro per jaar. 
Krijg nu onbeperkt toegang tot alle gedeelde kennis van het Lifehack Summer Event 2020 tijdelijk met een korting van 90%.

 

Antoinette Nunes Identief