Premium live

exclusieve MKB EVENT op

17 november 2023

Ambities

Herken jij deze gevoelens en verlangens?

Kansen & mogelijkheden

N

Het leven vliegt voorbij en je bent altijd druk met de zaak. Je beseft dat je partner gelijk heeft dat je eigenlijk niet zo hard moet werken, maar ja… het kan niet anders.

N

Door de groei van het bedrijf is er steeds meer werk bijgekomen, zijn de processen en kosten toegenomen, waardoor je nog drukker bent geworden om het allemaal draaiende te houden.

N

Je hebt grote ambities en ziet nog veel meer kansen & mogelijkheden voor je bedrijf. Niet iedereen in jouw omgeving snapt dit. Je hebt toch een mooi bedrijf en het gaat toch goed…

N

Maar jij weet dat je roofbouw pleegt op jezelf. Het continu aan staan, de druk en de zorgen. Je wilt dit niet meer.

N

Iedereen leunt vooral op jou en je voelt dat je er vaak alleen voor staat. Deze druk ben je zat en je zoekt naar mogelijkheden om het team zelfstandiger te laten functioneren, maar hoe krijg je de mensen mee en zorg je ervoor dat ze echt gaan doen ze wat ze moeten doen?

N

Waar je in het begin van je ondernemerschap nog helemaal enthousiast en gedreven was, wordt dit nu steeds lastiger. Je voelt dat je geen keuze hebt want de rekeningen moeten wel betaald worden. Je wilt ook niet zeuren, want zo slecht gaat het niet, maar ondertussen voel je misschien wel opgebrand. Je doet jezelf enorm tekort en dat is zonde.

N

Je vertelt jezelf dat dit gewoon bij het ondernemerschap hoort. Maar diep van binnen weet je dat dit niet waar is en dat er veel meer mogelijk is.

$

Dat klopt! Het is een keuze om je bedrijf en jezelf vanuit de Drivers Seat te gaan leiden en zo een bedrijf te creëren wat veel vrijheid, voldoening en financiële middelen oplevert.

Exclusief Live Event 

1 dag vol focus Sturen op vrijheid

Voor succesvolle MKB-ondernemers die de volgende stap willen zetten waarbij het bedrijf zelfstandig wordt en zij zelf meer vrijheid krijgen om te ondernemen vanuit de Drivers Seat.

✅ Ontdek hoe jouw bedrijf zelfstandig maakt waarbij jij misbaar bent.

✅ Waarin je meer vrijheid hebt zonder in te leveren op de resultaten.

✅ Want het is eenvoudiger om verder te groeien als het bedrijf minder van jou afhankelijk is.

✅ Hoe minder jij IN het bedrijf werkt, hoe makkelijker je als visionair kunt ondernemen.

✅ Hoe zelfstandiger jouw bedrijf en team hoe meer jouw bedrijf waard wordt.

 

Investering is euro 695,= excl. BTW.

 

Take a seat

Vanuit de Drivers Seat gaan ondernemen

Hoe zou het zijn als jij je vrij voelt? Je inkomen doorgroeit en jij kunt bezig zijn met jouw unieke ideeën om verder te groeien? 

Je agenda en dag zijn niet meer overvol, want je werkt alleen nog aan je bedrijf. Je doet die dingen waar je hart sneller van gaat stromen. Je zit veel beter in je vel, je hoofd is rustiger en je gezondheid is er aanzienlijk op vooruit gegaan.

Je zit vol energie en zit weer in de flow. Je kunt nieuwe dingen ontdekken en doet datgene waar je echt goed in bent en wat past bij wie jij bent. Je voelt weer de drive en kunt ondernemen vanuit je visie. Dit is hoe het bedoeld is. Geen onrust, maar vol vuur leef je een leven wat bij jou past.

Dit is wat er ook voor jou mogelijk is. Gun jij het jezelf? Ben jij er klaar voor?

Dan zie ik je graag tijdens dit event, zodat je op een laagdrempelige manier kunt kennismaken en ervaren wat dit voor jou en je bedrijf kan betekenen!

Stop dit proces en ontdek hoe jij ook vanuit de Drivers Seat kunt ondernemen.

Ambities

Ben jij de geschikte ondernemer?

Is dit wat je zoekt?

N

Je bent op zoek naar professionele hulp. Je ziet de mogelijkheden en bent toe aan de volgende stap, die verder gaat dan wat de gemiddelde ondernemer doet.

N

Je wilt gestimuleerd worden om groots te denken en het beste uit jezelf te halen, waarbij je praktische kennis en tools aangereikt krijgt om je grootse dromen te kunnen verwezenlijken.

N

Je beseft dat het begint met dromen maar je bent ook rationeel en realistisch. Je weet dat het bereiken van je doelen om actie vraagt. En dat de juiste actie op het juiste moment het proces van succes zal versnellen en de manier is om snel vooruit te komen.

N

Je bent niet op zoek naar online programma’s en intensieve coaching. Je zoekt professionele ondersteuning met ervaring en een groep gelijkgestemden om je heen die je als geen ander begrijpen en verder kunnen helpen.

N

Je wilt uitgenodigd worden om anders te denken, nieuwe wegen te zien en geinspireerd te worden om dat te bereiken waar je naar verlangt.

N

Je wilt geheel ontzorgd worden zodat jij maximaal jouw kwaliteiten kunt inzetten om het bedrijf verder te helpen bij haar groei en jij niet langer in het operationele proces betrokken bent..

N

Je wilt weer genieten van het ondernemerschap en trots zijn op wat je doet.

$

Als dit voor jou klopt, dan nodig ik je van harte uit voor dit bijzondere event op 17 november 2023.
Op dit moment zijn we een exclusieve klein groep aan het samenstellen.
Dit wordt een bijzondere ervaring en super waardevol. Jij kunt erbij zijn door hieronder een 1 op 1 afspraak in te plannen (online via Zoom, Teams of telefoon).

Tot snel!

Reviews

Klanten vertellen

Hoe hebben zij de werkwijze van Identief ervaren.

“Laat me maar eens zien waarom ik het anders zou moeten doen, en hoe ik het anders kan doen. Dat is misschien een beetje nukkig, maar zo startte ik wel. Uiteindelijk kwam ik er achter waarom ik zo stom bezig was. Wat de reden was dat ik altijd zolang heb moeten werken. Door het af te kaderen en eerder te stoppen ben ik veel productiever. Ik heb nu ook tijd om andere dingen te doen. Dat wil niet zeggen dat alles nu altijd in de juiste kaders staat, maar we kunnen het wel beter prioriteren en werken bewust aan vooruitgang en groei.”

Edwin Miggelbrink

DGA Denned

Ben je nog wel met de juiste dingen bezig? Doe je nog wel datgene wat je leuk vindt en waarom jij je eigen onderneming bent gestart? Ben je niet teveel met de waan van de dag bezig en waardoor jij de beperkende factor bent geworden?
Iemand die je bij deze vragen helpt om scherp te blijven heb ik gevonden in Antoinette Nunes. Met een kritisch blik en scherpe vragen zorgt ze dat je de juiste focus blijft houden. Waar liggen jouw kwetsbaarheden en hoe haal je het maximale uit je medewerkers zodat jouw organisatie ook zonder jou blijft groeien en bloeien zodat jij je kunt blijven focussen op dat waar je goed in bent en wat echt belangrijk is voor het bedrijf

Marc Kleinhaarhuis

CEO Microsign

“Ik heb nieuwe inzichten gekregen en ben me bewuster geworden van mijn eigen gedrag en mogelijkheden. Hierdoor ben ik veel productiever geworden. Daarnaast heb ik veel kennis opgedaan en bouw ik nu continue aan een bedrijf wat steeds onafhankelijker van mezelf wordt en ik dus meer vrijheid door mijn ondernemerschap krijg”.
Antoinette is professioneel en deskundig op het gebied van focus & effectiviteit maar ook als klankbord voor ondernemers omdat zij veel kennis & ervaring heeft als ondernemer en consultant.”

Dorine Holman

literair agent en eigenaar Dorineholman.nl

“Ik mag maandelijks met Antoinette sparren over uitdagingen in mijn projecten. Zij is voor mij een hele goeie spiegel en kan ook oplossingen teruggeven waar ik op dat moment niet aan heb gedacht. Niet oordelen, wel af en toe de vinger op de zere plek leggen. Voor mij elke keer weer wel een fijne ervaring!”

Harko Sterk

DGA Sterkr in werk en het Ecohuys

Met een juridische en consultancy achtergrond bij MKB bedrijfsoverdrachten, waarbij ze zelf de ondernemer was, weet mr. Antoinette Nunes als geen ander analytisch met oog voor de mens, snel de vinger op de zere plek te leggen. Antoinette ondersteunt je optimaal om die stappen te zetten om te groeien naar een bedrijf wat je meer vrijheid geeft.
Brigitte van Lent

CEO Terreel Opleidingsinstituut

klanten