AANBOD

 

Ben jij klaar voor meer focus op datgene wat essentieel is om jouw resultaten naar een hoger plan te brengen? Wil jij effectief en efficiënt aan de slag met datgene wat echt belangrijk is en hierdoor meer bereiken in minder tijd?

Kies dan voor effectief leiderschap en laat hierbij de RDA-methode je gids zijn tijdens je route naar betere resultaten en groei.

Identief biedt een drietal programma’s aan – naast de maatwerkoplossingen die zij biedt. Dit helpt je om de gewenste focus, resultaten en groei te bereiken. Hierdoor bereik je betere resultaten in minder tijd.

Naast de online training is er professionele persoonlijke begeleiding. De RDA-methode vormt telkens de basis en heeft altijd tot doel betere resultaten te bereiken. Ben jij klaar voor de start?

FOCUS programma

Focus & Time-management cursus

Half jaar programma voor iedereen die meer wil bereiken in minder tijd!

Je gaat zelfstandig aan de slag met het online Focusprogramma. Waardoor je leert focus te houden op het allerbelangrijkste. Dus op datgene wat het verschil maakt voor jou succes, privé en in je werk (of bedrijf).

Het is een uitgebreide vorm van tijdsmanagement wat ik levensmanagement noem. Hierdoor ga je jouw tijd effectiever gebruiken en meer doen wat echt belangrijk is voor jou. Je gaat dus meer bereiken in minder tijd, maar ook meer genieten van je werk en je leven.

Door de keuze voor dit programma ontvang je iedere week een tip/les om zelfstandig je focus & effectiviteit te verbeteren. Kies uit alle tips vooral wat bij jou past en ga daar actief mee aan de slag.

Je wordt bewuster van je gedrag en tijd, bent meer gericht op jouw gewenste resultaten, krijgt betere focus en bent gericht op datgene wat het allerbelangrijkste is in jouw werk en leven.

RDA-methode LIVE

Onder begeleiding daadkrachtig je RESULTATEN verbeteren.

Inclusief zes maanden persoonlijke business- en effectiviteitscoaching

Door te kiezen voor de RDA-methode LIVE wordt je pro-actiever en geef je jezelf de kans om – met behulp van een business- en effectiviteitscoach – datgene te doen wat past bij je diepste verlangens. Omdat we vanuit jouw verlangen werken ga je leren hoe je het juiste gedrag kunt volhouden en minder afgeleid bent.

Ook de RDA-methode werkt vanuit het principe “Meer bereiken in minder tijd”.

Als aanvulling op het online programma – waarbij je op zoek gaat naar scherpe focus en komt tot een helder (stappen)plan – krijg je  persoonlijke begeleiding van een business- en effectiviteitscoach. Hij/zij is jouw ‘stok achter de deur’ en zorgt  ervoor dat je consequent de benodigde stappen blijft zetten die passen bij jouw One Thing (belangrijkste doel).

Wanneer je het gevoel hebt er alleen voor te staan, kun je ook terecht bij jouw persoonlijke coach ( professioneel klankbord). Hij/zij helpt je in overleg te bepalen wat de juiste acties zijn om daadwerkelijk productiever te worden en buitengewone resultaten te bereiken. 

Doel is altijd dat jij effectief & efficiënt en met focus werkt aan jouw succes!

VIP-programma
Effectief OFF- & ON-line ondernemerschap

Voor de ondernemer die wil DOORGROEIEN naar een ONAFHANKELIJK  winstgevend BEDRIJF

Inclusief zes maanden persoonlijke live business- en effectiviteitscoaching en verdieping

Het VIP-programma is er voor de ondernemer die niets aan het toeval wenst over te laten als het gaat om het creëren effectief ondernemerschap gericht op doorgroei naar een onafhankelijk bedrijf. Het programma doorloopt hierbij een viertal onderdelen:

Online RDA-programma

Afgetrapt wordt met het online RDA-programma dat je helpt bij het (her)vinden van focus en waarin je komt tot een helder stappenplan. En je leert te sturen op resultaat waardoor er aanzienlijke verbetering wordt gerealiseerd en je focus hebt op de juiste acties. Je wordt ook effectiever en gaat dus meer bereiken in minder tijd.

Persoonlijke begeleiding

Het online gedeelte van het programma wordt ondersteund door zes maanden persoonlijke begeleiding van een business- en effectiviteitscoach. Dit is een professioneel klankbord. Op het moment dat je het doorpakken lastig vindt, kan je hier met je vragen en uitdagingen terecht. Hij/zij helpt je ook om de juiste acties te bepalen zodat je effectiever gaat ondernemen.

Identiteit

In samenspraak wordt vervolgens een eigen bedrijfsidentiteit ontwikkeld die bijdraagt aan een heldere visie, missie en strategie. Zodat je een duidelijk beeld krijgt van de markt/
doelgroep waarop je je business zou moeten richten. Hierbij breng je tevens de identiteit van je ideale klant in beeld.

Actief aan de slag

Aansluitend wordt een praktische vertaalslag gemaakt door aan de slag te gaan met het bouwen van een online academie voor jouw business. Dit zorgt voor meer onafhankelijkheid. Je gaat aan de slag met effectieve marketingstrategieën voor de groei van je business. En ga je in de verdiepingsfase verder aan de slag met de belangrijkste thema’s om succesvol(ler) te ondernemen. In deze module ga je dus vooral actief werken AAN je bedrijf om zo je business meer onafhankelijk te maken van jezelf!