Je werkt steeds harder, en je bedrijfgroei kan wel een oppepper gebruiken.

In deze mini cursus ontdek je:

# hoe je scherpe focus krijgt op je belangrijkste doel(en) en deze vasthoudt

# waar het bij jou mis gaat in je productiviteit;

# waarom je bedrijfsgroei stagneert;

# hoe jij een minder vol hoofd krijgt en meer rust en overzicht ervaart;

# hoe jij een meer tijd krijgt en veel sneller en slimmer kunt doorgroeien.

Van € 497,=
nu tijdelijk voor 59,= euro

Ondernemer en herken jij deze dagelijkse problemen?

* Je start de dag met allerlei plannen en vol goede moed, maar uiteindelijk doe je andere dingen die je niet van plan was en vraag je jezelf aan het einde van de dag vaak af wat je gedaan hebt?

* Je hebt geen tijd om aan nieuwe plannen of ideeën te werken om je bedrijf verder te laten groeien, want je bent de hele dag (en vaak ook in de avond) druk om al het werk af te krijgen, en eigenlijk heb je hier al te weinig tijd voor.

* Je hebt een hele lange to-do lijst en weet vaak niet wat je als eerste moet doen, want alles is ontzettend dringend, en dit stopt eigenlijk nooit.

* Je bent heel veel tijd en energie kwijt aan de dagelijkse stroom van e-mails.

Deze dagelijkse problemen geven je op de lange termijn grote problemen, namelijk;
 •  je raakt uitgeblust;
 •  je voelt je overbelast en misschien zelfs gestrest’;
 • alles gaat steeds moeizamer;
 • je hebt overal te weinig tijd voor;
 •  je creativiteit ebt weg en je ervaart steeds meer druk in plaats van vrijheid.
 •  je bedrijf groeit niet verder! 

De inhoud van deze mini cursus

Les 1 Inleiding

Het begint als eerste met het bewuster worden van hoe je werkt en wat je doet, en wat je precies wilt bereiken, want dan pas kan je kiezen om iets te veranderen. Ik ga je laten zien hoe jij met rust en overzicht kunt werken, en wel tijd hebt om aan je groei te werken, zodat je veel meer gaat bereiken. En dat kan zonder dat jij volledig iemand anders moet worden. Je wordt juist meer jezelf in lijn met jouw natuurlijke potentieel en talenten

Les 4 Planning en Plan

In deze les ga je vooral aan de slag met de noodzaak van het hebben van een goed plan en hier ook een effectieve planning op te maken. Heb je zelf geen plan, dan wordt je het plan van een ander. Je leert waarom dit nodig is en wat gebeurt er als je dit niet doet. Ook krijg je inzicht in je eigen vicieuze cirkel van steeds harder werken en hoe je dit kunt doorbreken.

Les 7 Afsluiting

In deze mini-training wordt jouw leerpoces in gang gezet. Je zet de eerste stap van onbewust onbekwaam naar bewust onbekwaam, en uiteindelijk naar onbewuste bekwaamheid. Je ontdekt wat nodig is om op constante basis bezig te blijven met het nieuwe gewenste gedrag. Wanneer je dit nieuwe gewenste gedrag volledig eigen maakt en het uitvoert zonder erbij te hoeven nadenken, dan heb je nieuw gewoontegedrag ontwikkeld en ben je dus onbewust bekwaam geworden.

Les 2 Zelfkennis

Het is belangrijk dat je helder hebt waar je naar toe wilt werken en wat je beste eerste stap is om daar te komen. Hoe bepaal je dat? En daarna ga je uitdiepen wat hierin je motivatie is. Pas daarna volgt de stap dat je gaat kiezen wat de meest effectieve actie is. De actie die de beste hefboomreactie veroorzaakt, – het omvallen van je eerste dominosteentje. Datgene wat jou het snelste en op de slimste manier dichter bij het bereiken van je doel brengt.

Weekplanning

Aan de hand van een 10 stappenplan maak jij je eigen super effectieve weekplanning. Hiermee kun je jouw plannen beter van de grond tillen en hol je niet langer achter de feiten aan, maar ben je ‘in charge’! Je maakt je eigen planning gericht op jouw belangrijkste doelen. Datgene wat voor jou en je business het verschil maakt. Waarmee jij focus krijgt en werkt aan je belangrijkste doel, zodat je meer bereikt en ook meer vrijheid ervarart.

Jij bent de sleutel

Uiteindelijk is het zaak dat je leert hoe je effectiever kunt werken. Met de juiste tools, strategieën en kennis. En dit dien je op constante wijze dagelijks toe te passen. Jij bent de sleutel tot jouw succes. Dus ontwikkel jezelf om door te groeien met je bedrijf.

The One Thing

In deze extra les krijg je meer uitleg over wat The One Thing is. Jouw One Thing is belangrijk om veel effectiever je doelen te kunnen bereiken. Je ontdekt waarom je jouw one thing moet bepalen en hoe je dit doet en daarna hoe je hier op de meeste effectieve wijze steeds mee bezig gaat en op gefocust blijft. Zodat je steeds minder hard hoeft te werken maar veel sneller je doelen bereikt, maar wel rust en overzciht ervaart.

Les 5 Afleiding

In deze les ontdek je hoe je veel minder last krijgt van afleiding en uitstelgedrag. Je krijgt uitgelegd waarom en hoe je wordt afgeleid en de noodzaak van de eerste belangrijkste stap, namelijk een rustig hoofd krijgen. Je ontdekt hoe jij hier veel meer grip op kunt krijgen waardoor je veel minder tijd verliest aan zaken die er niet toe doen en je veel beter in staat bent je eigen plan te volgen om jouw gewenste bedrijfsgroei te realiseren.

Les 3 Overzicht

In deze les gaan we vooral aan de slag met het thema chaos en stress. Hoe dit ontstaat en waarom dit je belemmert in je groei. Je leert hoe je hier anders mee kunt omgaan. En hoe je als ondernemer wel scherpe focus krijgt op je groei. Wat is nodig om op een overzichtelijke en ontspannen manier bijzondere resultaten (en groei) te bereiken. Je ontdekt systemen hoe je dit kunt doen waarmee vanuit rust een overzicht veel productiever wordt.

Les 6 Zelfkennis

Om bedrijfsgroei te realiseren is het belangrijk om meer zelfbewustzijn te ontwikkelen over hoe je werkt, waar je effectiever kunt zijn en waar jij jezelf enorm belemmert. In deze les ga je vooral aan de slag met de valkuil dat je denkt dat je alles het beste zelf kunt want dan gebeurt het goed en snel. Hoe je dit doorbreekt om op de lange termijn meer vrijheid te krijgen en sneller verder te groeien. Ook ga je aan de slag met het uitdiepen van je talenten en potentie. En wat je beter kunt delegeren, automatiseren of elimineren.

Dit levert het je op:

meer bereiken in minder tijd
– super scherpe focus krijgt op datgene wat echt belangrijk is voor jou en de groei van je bedrijf;
– hoe jouw dagelijkse acties bijdragen aan het snel en slim realiseren van dit belangrijke doel;
minder gestrest kunt voelen en meer de controle krijgt over wat je doet
– meer structuur krijgt in je leven waardoor werk en privé meer in balans zijn;
– een bedrijf bouwt dat veel minder afhankelijk is van jou waardoor je bedrijf ook meer waard wordt. 


Ik ben overtuigd van de kwaliteit van deze cursus.

Toch niet tevreden?
Je krijgt je investering gewoon terug.

100% tevredenheidsgarantie
Ik waardeer Antoinette om haar no-nonsense heldere aanpak. Heldere communicatie, rake woorden en zinnen, in goed harmonie en met de juist portie diplomatie, heerlijk! Jij dwingt op een natuurlijk manier management-authoriteit af; “getting things done”.
Roy Haan
serie ondernemer
De RDA-methode maakt je bewust van de gewoontes van je eigen werkstijl en die is niet altijd effectief. Ik kwam erachter dat ik me te weinig bezighoud met de lange termijn planning en me te veel bezig houd met de ad-hoc dingen. Dit is voor de groei en ontwikkeling van mijn bedrijven niet goed. Nu ik anders werk d.m.v. RDA methode bereik ik meer in kortere tijd en daardoor houd ik meer tijd over voor mezelf. Ik heb focus op de groei en daardoor ontwikkelt als veel sneller en beter”.
referentie Identief Ankelien Barkman
Ankelien Barkman
ondernemer
Antoinette heeft een zeer prettige werkhouding. Ik kan met zowel ondernemers- als juridische vragen bij haar terecht. Ze luistert goed en weet direct bruikbaar advies terug te koppelen. Haar werkwijze zorgt ervoor dat je snel en gericht inzicht krijgt in je (zakelijke) situaties. Beren op de weg worden mogelijkheden en kansen waardoor je je focus weer kunt vinden.
Mike Pruijn
Mike Pruijn
Zanger, coach, docent
Wat levert deelname je op:
 • Je ontdekt je diepste verlangens en kwaliteiten die je helpen om sneller te groeien;
 • Je krijgt meer inzicht in je belangrijkste doelstellingen;
 • Je krijgt inzicht in je mogelijkheden voor bedrijfsgroei & omzetgroei;
 • Je ontdekt waar jouw tijd weglekt en hoe je dit verandert zodat je meer tijd hebt;
 • Je ontdekt hoe je veel minder stress krijgt en niet langer achter de feiten aanholt;
 • Je leert sneller en makkelijker goede ondernemerskeuzes maken;
 • Je krijgt inzicht in jouw manier van werken en wat daarvan niet effectief is en je belemmert in je groei;
 • Je ontdekt hoe jij niet langer druk, druk, druk bent, maar vanuit jouw plan kunt werken;
 • Je krijgt inzicht in andere mogelijkheden om snel te kunnen doorgroeien! 
Groei door met de RDA methode

Kies voor ervaring en succes!

Met een wetenschappelijke achtergrond (Nederlands Recht) en 25 jaar ervaring met groei en ondernemers-vraagstukken in het MKB is Antoinette Nunes de aangewezen persoon om snel de vinger om de zere plek te leggen en jou concreet verder te helpen naar een succesvoller leven met meer vrijheid.
meer bereiken in minder tijd
mr. Antoinette Nunes
ontwikkelaar van de effectieve RDA-methode
“Begin 2018 was ik op zoek naar informatie. Ik wilde meer omzet, meer resultaat en meer klanten. Op dat moment kwam Antoinette op mijn pad. Ze heeft me met haar RDA programma enorm geholpen om meer focus te krijgen. Focus in mijn dagelijks werk maar vooral ook focus om datgene te bereiken dat ik het allerliefste doe: mijn werk doen met mijn ideale klanten en hierin doorgroeien".
Tamara Willemse
ondernemer voor juridische professionals
Antoinette helpt je bij het scherpstellen van je doelen en hiermee je focus terug te brengen naar wat écht belangrijk voor jou of je bedrijf is!
Maartje Peters
Ondernemer reisbranche
Het is goed om als ondernemer zijnde, naar jezelf te kijken en even een paar uur de tijd nemen om in kaart te brengen waar je focus moet liggen. Dit geeft meer inzicht in jezelf, hoe je werkt en wat je anders kunt doen.
Antoinette is duidelijk, doortastend, to the point en een fijne persoonlijkheid. Belangrijk voor mij is dat ik nu weet hoe ik de ‘werkbare’ uren nog waardevoller kan laten zijn omdat ik nu weet hoe ik focus houd op het uiteindelijke doel.
Harko Sterk
Ondernemer vastgoed en huisvesting
Antoinette Nunes van Identief helpt je snel en slim te werken voor meer tijd, vrijheid en groei
Mr. Antoinette Nunes, ontwikkelaar van de effectieve RDA-methode en eigenaar Identief