Ondernemerstip 6

Graag deel ik mijn 6-de ondernemerstip: van CONSUMEREN naar CONSUMINDEREN

Deze week wil ik je inspireren en motiveren om na te denken over hoe je met meer focus kunt werken,

We worden dagelijks afgeleid door de enorme informatiestroom die er op ons afkomt en de enorme afleiding van onze mobiele telefoons, tablets, maar ook het altijd bereikbare internet op onze computer.

Voordat je het weet ben je een half uur met van alles en nog wat bezig, behalve met die actie die je echt zou moeten doen. Waar je focus op zou moeten hebben om je resultaten te verbeteren.

Probeer voor jezelf dagelijks een bepaalde tijd (bijvoorbeeld een uurtje) totaal gefocust te werken aan die ACTIE, dat RESULTAAT, wat het verschil voor jou kan maken. Wat jou echt verder helpt, wat echt belangrijk is en waar je een enorm goed gevoel van krijgt als je dat realiseert.

Kies voor consuminderen!

En kies voor produceren in plaats van consumeren.

Deel jouw kennis, ervaring, kunde, visie en inspiratie over jouw bedrijf, jouw product en/of dienst. Zorg dat de wereld weet wat je te bieden hebt. Dus kies leveren voor produceren dan voor consumeren.

Deze tips deel ik iedere week omdat ik MKB-ondernemers wil inspireren, motiveren en in actie zetten om vanuit hun identiteit aan de slag te gaan met de groei en ontwikkeling van hun bedrijf. Daarom heb ik ook een ONLINE workshop ‘Jouw routekaart naar een succesvol bedrijf’ voor je gemaakt waar je nu nog tijdelijk gratis aan kan deelnemen. Zie hieronder.

Succes en ga er lekker mee aan de slag.

Antoinette

 

Inschrijven WORKSHOP ‘Jouw routekaart naar een succesvol bedrijf.

 wil je nu ook actief aan de slag met het werken aan jouw droombedrijf, schrijf je dan nu in voor de gratis workshop Maak jouw routekaart naar een succesvol bedrijf. Tijdens deze online workshop, die je overal en wanneer je maar wilt kunt volgen, ga je nadenken over jouw bedrijf en ga je de eerste stappen zetten met het actief werken AAN je droombedrijf.

inschrijven kan via de homepage van Identief.nl