Ondernemerstip 8

Graag deel ik mijn 8-ste ondernemerstip: Mindset en gevoel.
 
Succes van je bedrijf heeft voor 80% met je mindset te maken. Dat waar jij in gelooft en op vertrouwt. En dit start weer met je gevoel. In deze tip ga je jouw gevoel aankijken. Je gaat aan de slag met je diepere verlangens. Durf jij dit aan?
Kijk hier naar de TIP van deze week.

80% van je business is mindset

Het succes van je business begint met het geloof en vertrouwen dat je kunt realiseren wat je graag wilt bereiken. En dit start weer bij je gevoel.

Je onderbuik of intuïtie weet wat de juiste stap is voor jou, maar je hoofd en je omgeving vertellen  je vaak hele andere dingen. Je ego zit je vaak in de weg.

Durf jij je gevoel aan te kijken en erna te luisteren?

De tip van vandaag is luister eens goed naar jezelf .

Wees eens even stil, luister naar je gevoel, kijk ernaar en ervaar het.

Om je op weg te helpen een korte oefening.

Sluit je ogen en adem een paar keer diep in en uit. Zorg dat je rechtop zit met je voeten op de grond en ontspan.

Wat zou jij heel graag willen bereiken? Welk doel zou je jezelf voor 2018 willen stellen. Wat zou voor jou echt fantastisch zijn als je dat aan het einde van 2018 bereikt zou hebben?

Voel eens wat dit is?

Ga je aan de slag met jezelf? Of wil je werken aan je bedrijf? Wil je meer verdienen? Wil je groeien met je onderneming? Wat is het voor jou? Waar voel jij je hart sneller bij kloppen? Waar raak jij helemaal enthousiast van?

Laat deze gevoelens rustig binnenkomen en geniet ervan

Wees eens eerlijk is dit ook jou huidige leven nu? Zo-niet, wat zou er moeten veranderen.

Denk niet in belemmeringen in je dromen en je gedachten is alles mogelijk, dus laat jezelf vrij en ontdek wat je echt heel graag zou willen nastreven.

Ik wens je een ondernemende dag en hele fijne kerstdagen. Denk er de komende vrije dagen nog maar eens over na. Wat zijn jouw verlangens? En durf je daar ook vol voor te gaan?

Ga aan de slag met deze 7de ondernemersTIP en je zult zien dat mensen verbaasd zijn over de aandacht die ze van je krijgen, ze zijn het gewoon niet meer gewend.

Doe er je voordeel mee.

Antoinette

 

Aan de slag?

Maak nu kennis met IDENTIEF, door je aan te melden voor de gratis workshop “Maak jouw routekaart naar een succesvol bedrijf. Aanmelden en direct (gratis en geheel vrijblijvend) een eerste start maken met het werken AAN je droombedrijf kan via: https://identief.nl/ .