Ondernemerstip 9

Realiseer jouw inkomensdoel voor 2018

Januari is de tijd van nieuwe plannen maken voor het komende jaar. Heb jij al een inkomensdoel gesteld voor 2018?

Om het realiseren van jouw inkomensdoel ook werkelijkheid te maken heb ik deze ONDERNEMERSTIP opgenomen waarmee je de kans op succes vergroot.

Wil je weten of je jouw doelen gaat bereiken in 2018? Kijk dan naar mijn 9de ondernemerstip, waarin ik je handvatten aanreik die je zeker zullen helpen.

Veel kijk- en luisterplezier en doe er je voordeel mee.

De stappen kort uitgelegd:

  1. Stel een duidelijk en motiverend inkomensdoel vast. Weet wat je wilt gaan verdienen. Stel je zelf een doel dat uitdagend is, dat je prikkelt om ook echt mee aan de slag te gaan en omschrijf dit heel concreet. Het moet een haalbaar maar wel uitdagend doel zijn waarvan jij voelt hier moet ik echt voor gaan, maar het is haalbaar.
  1. Bepaal hoe je dit kunt bereiken. Met welke diensten/producten kun je dat inkomensdoel ook echt realiseren? Denk vooral ook in online mogelijkheden. Kan ik webinars geven, of kan ik een mastermind groep bijeenbrengen, zijn er afzetmogelijkheden via andere ondernemers etc. Wees creatief.
  2. Bepaal concreet de acties die noodzakelijk zijn om jouw inkomensdoel ook echt te gaan bereiken. Kies die acties die het meest efficiënt en effectief zijn. Dus die acties die je het snelste en op de beste manier naar jouw inkomensdoel brengen.
  3. Tot slot plan jouw acties Weet wanneer je wat gaat doen. Plan het in je agenda zodat duidelijk is wanneer je wat gaat doen en plan ook onvoorziene tijd zodat je een realistisch plan hebt.

Als je op deze manier start met het werken aan jouw doel is de kans op succes groter. Graag ondersteun in je met kennis, tools, inspiratie en motivatie om door te zetten en je doelen ook echt te bereiken.

Kies voor jouw succes en ga er 100% voor.

Wil jij in 2018 jouw resultaten echt aanzienlijk verbeteren. Twijfel dan niet langer en laat je begeleiden door IDENTIEF om jouw resultaten, jouw doelen en groei ook echt te bewerkstelligen.

Met mijn unieke planmethode help ik om anders te denken. Je gaat pro-actief werken en denkt vanuit het te bereiken resultaat. Dit helpt je gegarandeerd aan betere resultaten.

Gratis aanbod

Maak nu nader kennis met IDENTIEF, door je aan te melden voor de gratis workshop “Maak jouw routekaart naar een succesvol bedrijf. Aanmelden en direct (gratis en geheel vrijblijvend) een eerste start maken met het werken AAN je droombedrijf kan via: https://identief.nl/ .

Antoinette Nunes