Hoe zet je matige bedrijfsresultaten om in fantastische resultaten?

Werk jij heel hard? Maar realiseer je niet jouw gewenste resultaten? Dan kan het zijn dat onbewuste gedachtes en vragen, jouw succes – de verdiende fantastische resultaten – blokkeren.

Zou het niet fantastisch zijn als je hier meer grip op krijgt?

Ik deel hier graag iets over het gebruik van de Wet van Aantrekkingskracht. Wat is dit? Hoe werkt het? Welk effect heeft dit op je en hoe kun je het gebruiken voor fantastische resultaten.

Vooral geen hocus pocus, maar een duidelijke uitleg.

De wet van de Aantrekkingskracht is eigenlijk kort gezegd focussen op die dingen die je graag in je leven wilt hebben.

Echter mensen focussen zich over het algemeen op de zorgen die ze hebben. Ze richten zich op de zaken die niet lekker lopen, op datgene wat niet goed gaat, op datgene wat ze NIET willen. Doordat ons gedrag voor ongeveer 95% onbewust is en slechts 5% bewust hebben we dit vaak niet door.

Het bewuste gedrag is zichtbaar (boven water), maar het onbewuste is onzichtbaar (onder water) en bepaalt tot wel 95% van je gedrag!

FOCUS
Voor toepassing van de wet op de aantrekkingskracht is het dus essentieel dat je je focust op de dingen die graag wilt in je leven in plaats van de dingen waar je je zorgen over maakt en die je juist niet wilt.

Voorbeeld
Je wilt meer omzet realiseren, je denkt er over na en realiseert je dat het wellicht moeilijk wordt om nieuwe klanten te vinden, je twijfelt of je wel in staat bent om meer omzet te draaien, je bent perfectionistisch en je twijfelt of je wel genoeg weet, of je product of dienst wel goed genoeg is, of je bedrijf wel goed ingericht is op groei, of je personeel het wel aankan. Etc.

Je hoofd draait overuren en is vooral gefocust op je angsten.

Je bent bang dat het niet gaat lukken. Feitelijk ben je jouw eigen doemscenario al aan het plannen. De kans dat het gaat lukken wordt hierdoor steeds kleiner.

We zien dat mensen dit doen op allerlei levensgebieden, als ze willen afvallen of gezonder willen leven, ze willen sporten, ze een betere relatie willen met hun partner, kinderen of ouders, wanneer iemand meer tijd voor zichzelf wil vrijmaken etc.

Doordat je denkt over waarom dit niet zou kunnen of lukken en omdat je al gelijk allerlei beren op de weg ziet gaan jouw gedachten de verkeerde kant op. Jij bent niet meer focust op wat je wilt realiseren. Nee… jouw gedachten gaan vooral over datgene waar jij je zorgen om maakt.

Het is simpel, je trekt datgene aan wat je niet wilt. Je onderneemt acties richting al die (negatieve angst-) gedachten. Dit zijn geen gedachten die je moed, vertrouwen en kracht geven om op een krachtige manier vol zelfvertrouwen goede acties te ondernemen.

 

Geen magie
Je zorgt met jouw bewuste, maar vooral ook onbewuste, denkwijze en gedrag voor een emotionele negatieve vibratie. Je energie is niet optimaal en je bent niet in de juiste staat om de juiste acties te ondernemen.

Het is geen hocus pocus … nee, dit is gewoon eenvoudig en helder. Je negatieve gedachten zetten jou niet in je kracht, en zetten niet aan tot de juiste actie.

Je ziet vaak dat mensen zelf helemaal niets meer doen omdat ze door angst, onzekerheid en twijfel geregeerd worden.

 

De oplossing
Maar er is goed nieuws. Je kunt dit veranderen, je kunt hier zelf aan werken.

Je kunt bewust aan de slag met het focussen op datgene wat je graag wilt hebben in jouw leven. Zeg het maar,…. Een mooi bedrijf, een goede omzet, meer winst, betere gezondheid, meer tevreden klanten, een goede liefdevolle relatie, etc.
En de juiste focus leidt tot de juiste actie.
Maar hoe dan?
Mensen denken automatisch in een soort van negatieve cirkel, …. Stel dat dit of dit gebeurd. Stel dat ik onvoldoende omzet maak, of stel dat ik heel veel kosten moet maken om dit of dit te realiseren, stel dat ik verkoop met een te lage marge etc.. We gaan als het ware van uit van de ‘worst case scenario’s’.

Om de Wet van de Aantrekkingskracht voor je te laten werken moet je dit omdraaien.

Je gaat jezelf ANDERE VRAGEN stellen.

Dus je denkt vanaf nu; Stel dat ik een miljoen omzet realiseer wat betekent dit dan voor mij? Of stel dat ik morgen gelijk 20 nieuwe klanten krijg, wat betekent dit dan? Etc. dus je denkt niet langer vanuit je zorgen, maar je denkt vanuit de meest fantastische situatie. Alles is mogelijk.
Kun je voorstellen wat dit met je doet?
Je gaat het al voor je zien, je gaat het al beleven. Je zelfvertrouwen zal gaan toenemen, je weet wat je te doen staat en je gaat met vertrouwen in actie komen. Je gelooft in jezelf, in jouw ideeën en plannen, je bent niet langer onzeker maar je bent opgewonden en vol vertrouwen. E wilt ook echt in actie komen en realiseren wat je bedenkt. Je laat je niet tegenhouden door wat dan ook.
 
Als het zo simpel is.. waarom lukt dit dan toch maar een heel klein percentage van de mensen?

Dit komt omdat ons menselijk brein ingesteld is om ons te beschermen. Als van nature zijn we bang voor verandering. We gaan hierdoor eigenlijk automatisch piekeren.

Om de Wet van de Aantrekkingskracht goed te kunnen toepassen dien je jezelf te her-programmeren.

Het werkt wanneer je deze wet heel goed doorgrondt en begrijpt, hier actief en op constante basis mee aan de slag gaat en leert om juiste acties in te zetten.
Dit anders denken en handelen leidt tot herprogrammering van je brein. Je krijgt het gewenste vertrouwen en je gelooft in jezelf. Het zorgt voor uitschakeling van je onzekere gevoelens en het voedt je enthousiasme, je lef, je ondernemerszin en je kracht. Het vergroot je slagingskans enorm!

 

Je leert hoe je jouw realiteit projecteert op de wereld om je heen in plaats van dat de wereld haar realiteit op jouw leven projecteert.
Snap je dit verschil?

 

Je gaat het waarschijnlijk niet doen.

Je voelt dat je dit moet kunnen en je wilt ook echt wat veranderen want je bent niet blij met jouw resultaten. Je weet dat er wat moet veranderen, maar doe je dit ook? En kan je dit zelf?

Feit is dat ons gedrag ons de verkeerde kant opstuurt. Het beschermingsmechanisme van de mens is zo sterk, dat het echt niet makkelijk is om je gedrag te veranderen, maar het kan wel.

Positieve gevoelens leiden tot positieve acties en dus betere resultaten.
De kwaliteit van je gedachte bepaalt de kwaliteit van je leven. Het is dus geen luxe maar noodzaak om hiermee aan de slag te gaan.

Jouw acties worden bepaald door je gedachten, de bewuste en onbewuste gedachten. De Wet van de Aantrekkingskracht werkt het sterkste op jouw onbewuste gedrag.

 

Wil je hier dus effectief in worden dan zal jouw onbewuste gedrag gewijzigd moeten worden. Wanneer je hier aan werkt en je denkwijze kunt aanpassen dan is het gewoon onmogelijk om niet aan te trekken wat je wilt!

Maak gebruik van deze prachtige Wet en leef het leven dat bij je past!
Wil je een reactie geven of deze informatie verspreiden dan waardeer ik dat heel erg.

Alvast vriendelijk bedankt.

 

Antoinette
 

Ps. Wil je met het bovenstaande aan de slag dan kan ik je ons RDA-programma met begeleiding van harte aanbevelen. Wij werken met een planningsmethode en begeleiding om door te zetten en de Wet van Aantrekkingskracht voor je te laten werken. Het RDA programma met begeleiding vind je op www.identief.nl/inschrijven.
Ik geef je 100% tevredenheidsgarantie, dus niet goed = geld terug!*
Succes en start vandaag nog met het omdenken en de juiste vragen stellen aan jezelf en geniet van een mooi leven!

 

* Wanneer je binnen 7 dagen na aanschaf van onze producten/diensten toch niet tevreden zou zijn dan krijg je jouw investering terug. In mijn programma’s deel ik mijn kennis, ervaring en tools om betere resultaten te realiseren. Zelf moet je naast het volgen van het programma voldoende tijd reserveren voor het uitvoeren van de opdrachten en het aan de slag gaan met het verbeteren van jouw resultaten in de dagelijkse praktijk. Het succes is dus voor een groot deel afhankelijk van jouw inspanningen. Ik zal me inspannen om je de juiste handvatten te geven om succesvoller te ondernemen door op resultaat te plannen en je begeleiden om hier actief mee aan de slag te gaan.