Antoinette Nunes

Over mij

Missie

Vanaf de Drivers seat

Mijn naam is Antoinette Nunes en mijn missie is om zoveel mogelijk MKB ondernemers te helpen om uit de ondernemersvalkuil te stappen en hun bedrijf te ontwikkelen tot een business die succesvoller doorgroeit en veel vrijheid geeft.

Je zit in de ondernemersvalkuil als je ad-hoc onderneemt en je richt op alle problemen en kansen die dagelijks voorbij komen. Dit belemmert je enorm en houd je af van verdere groei en zorgt ervoor dat je altijd hard moet werken.

Ik adviseer je te gaan ondernemen vanaf de Drivers Seat zodat het bedrijf makkelijker verder groeit en terwijl jij niet aanwezig bent. Waarbij je geniet van het succes van je bedrijf en leven, en meer tijd en vrijheid krijgt. Dit kan door mijn premium membership waarbij je jouw bedrijf onafhankelijker van jezelf leert maken.

Als je met mij werkt dan…

…zorgen we ervoor dat je de meerwaarde van jouw bedrijf écht gaat ervaren en beter kunt genieten. Het doel is dat het bedrijf vóór je werkt, en jouw medewerkers en klanten hier ook super enthousiast van worden.

Mijn aanpak heeft zich al jaren bewezen in de praktijk. Bij allerlei bedrijven, in allerlei branches en verschillende ondernemers.

“Als ervaren (ruim 25 jaar) groeiconsultant en mentor/coach voor drukke MKB ondernemers, met een wetenschappelijke achtergrond, ben ik de aangewezen persoon om jou verder te helpen naar bedrijfsoptimalisatie en meer vrijheid”.

Ik werk samen met de specialisten van Nunes Juristen en bedrijfsadviseurs zodat jij in je groei zowel vakinhoudelijk als praktisch volledig ontzorgt wordt.

Identief

Identief is een samenvoeging van de woorden ‘identiteit’ en ‘actief’.

Dit staat voor het werken vanuit een identiteit (je passie, talent, kwaliteiten, kennis & kunde) en actief aan de slag gaan met daarbij een helder doel voor ogen.

Afgelopen jaren heb ik veel gezien dat mensen wel geïnspireerd raken, maar dat het door de drukte van alledag lastig is het gewenste resultaat te bereiken, laat staan te behouden.

Vanuit dit perspectief heb ik een unieke en werkbare methode ontwikkeld om mensen effectiever (productiever) te maken en hun resultaten zichtbaar verbeteren. Mijn focus ligt op ondernemers die hun bedrijf onafhankelijker van zichzelf willen maken.

Ik begeleid mensen om datgene doen wat écht belangrijk is. Met die acties aan de slag te gaan die passen bij de doelstellingen, hierop te focussen en consequent in actie te komen richting deze doelen.
Dit zorgt gegarandeerd voor de mooiste resultaten.

Antoinette Nunes