Premium 

mentorschap, coaching en consultancy

Focus

Sturen naar ondernemersvrijheid

Ontdek in een persoonlijke call met mij welke kansen er zijn om met mijn ondersteuning je bedrijf onafhankelijk van jezelf te maken door te ondernemen vanuit de Drivers Seat.
Ambities

Herken jij deze gevoelens en verlangens?

Kansen & mogelijkheden

N

Het leven vliegt voorbij en je bent altijd druk met de zaak. Je beseft dat je partner gelijk heeft dat je eigenlijk niet zo hard moet werken, maar ja… het kan niet anders.

N

Door de groei van het bedrijf is er steeds meer werk bijgekomen, zijn de processen en kosten toegenomen, waardoor je nog drukker bent geworden om het allemaal draaiende te houden.

N

Je hebt grote ambities en ziet nog veel meer kansen & mogelijkheden voor je bedrijf. Niet iedereen in jouw omgeving snapt dit. Je hebt toch een mooi bedrijf en het gaat toch goed…

N

Maar jij weet dat je roofbouw pleegt op jezelf. Het continu aan staan, de druk en de zorgen. Je wilt dit niet meer.

N

Iedereen leunt vooral op jou en je voelt dat je er vaak alleen voor staat. Deze druk ben je zat en je zoekt naar mogelijkheden om het team zelfstandiger te laten functioneren, maar hoe krijg je de mensen mee en zorg je ervoor dat ze echt gaan doen ze wat ze moeten doen?

N

Waar je in het begin van je ondernemerschap nog helemaal enthousiast en gedreven was, wordt dit nu steeds lastiger. Je voelt dat je geen keuze hebt want de rekeningen moeten wel betaald worden. Je wilt ook niet zeuren, want zo slecht gaat het niet, maar ondertussen voel je misschien wel opgebrand. Je doet jezelf enorm tekort en dat is zonde.

N

Je vertelt jezelf dat dit gewoon bij het ondernemerschap hoort. Maar diep van binnen weet je dat dit niet waar is en dat er veel meer mogelijk is.

$

Dat klopt! Het is een keuze om je bedrijf en jezelf vanuit de Drivers Seat te gaan leiden en zo een bedrijf te creëren wat veel vrijheid, voldoening en financiële middelen oplevert.

Take a seat

Vanuit de Drivers Seat gaan ondernemen

Als je in de ondernemersvalkuil zit, dan is het de hoogste tijd om jezelf op te tillen en vanuit de Drivers Seat te gaan ondernemen.

Je zit in ondernemersvalkuil als je steeds harder bent gaat werken en de boog altijd gespannen staat. Je reageert op alles wat er aan je voorbijkomt. Dit zijn veelal problemen. Maar je werkt ad-hoc dus reageer je naast problemen ook op mogelijke kansen die voorbijkomen. Hierdoor ben je gericht op alles wat urgent is in plaats van dat wat belangrijk is. Niet helemaal onlogisch, want het voelt veilig om te doen wat je altijd al doet. En daarnaast voelt het goed om problemen op te lossen. Zo kan dat ook weer van het lijstje…

Je krijgt het gevoel dat je vooruitgang boekt, terwijl je eigenlijk vast zit in de ondernemersvalkuil van steeds meer en harder werken.
Je blijft in cirkeltjes draaien, en het lukt je niet die groei te maken waarbij je zelf meer vrijheid krijgt in je werk en leven. Je vliegt van hot naar haar en je bedrijf zwalkt met je mee van links naar rechts. Er is geen duidelijke koers en kort gezegd komt het er op neer dat je in een overlevingsstand aan het ondernemen bent.

Stop dit proces en ontdek hoe jij ook vanuit de Drivers Seat kunt ondernemen.

Reviews

Klanten vertellen

Hoe hebben zij de werkwijze van Identief ervaren.

“Laat me maar eens zien waarom ik het anders zou moeten doen, en hoe ik het anders kan doen. Dat is misschien een beetje nukkig, maar zo startte ik wel. Uiteindelijk kwam ik er achter waarom ik zo stom bezig was. Wat de reden was dat ik altijd zolang heb moeten werken. Door het af te kaderen en eerder te stoppen ben ik veel productiever. Ik heb nu ook tijd om andere dingen te doen. Dat wil niet zeggen dat alles nu altijd in de juiste kaders staat, maar we kunnen het wel beter prioriteren en werken bewust aan vooruitgang en groei.”

Edwin Miggelbrink

DGA Denned

Ben je nog wel met de juiste dingen bezig? Doe je nog wel datgene wat je leuk vindt en waarom jij je eigen onderneming bent gestart? Ben je niet teveel met de waan van de dag bezig en waardoor jij de beperkende factor bent geworden?
Iemand die je bij deze vragen helpt om scherp te blijven heb ik gevonden in Antoinette Nunes. Met een kritisch blik en scherpe vragen zorgt ze dat je de juiste focus blijft houden. Waar liggen jouw kwetsbaarheden en hoe haal je het maximale uit je medewerkers zodat jouw organisatie ook zonder jou blijft groeien en bloeien zodat jij je kunt blijven focussen op dat waar je goed in bent en wat echt belangrijk is voor het bedrijf

Marc Kleinhaarhuis

CEO Microsign

“Ik heb nieuwe inzichten gekregen en ben me bewuster geworden van mijn eigen gedrag en mogelijkheden. Hierdoor ben ik veel productiever geworden. Daarnaast heb ik veel kennis opgedaan en bouw ik nu continue aan een bedrijf wat steeds onafhankelijker van mezelf wordt en ik dus meer vrijheid door mijn ondernemerschap krijg”.
Antoinette is professioneel en deskundig op het gebied van focus & effectiviteit maar ook als klankbord voor ondernemers omdat zij veel kennis & ervaring heeft als ondernemer en consultant.”

Dorine Holman

literair agent en eigenaar Dorineholman.nl

“Ik mag maandelijks met Antoinette sparren over uitdagingen in mijn projecten. Zij is voor mij een hele goeie spiegel en kan ook oplossingen teruggeven waar ik op dat moment niet aan heb gedacht. Niet oordelen, wel af en toe de vinger op de zere plek leggen. Voor mij elke keer weer wel een fijne ervaring!”

Harko Sterk

DGA Sterkr in werk en het Ecohuys

Met een juridische en consultancy achtergrond bij MKB bedrijfsoverdrachten, waarbij ze zelf de ondernemer was, weet mr. Antoinette Nunes als geen ander analytisch met oog voor de mens, snel de vinger op de zere plek te leggen. Antoinette ondersteunt je optimaal om die stappen te zetten om te groeien naar een bedrijf wat je meer vrijheid geeft.
Brigitte van Lent

CEO Terreel Opleidingsinstituut

klanten