BASIS RDA-methode

Wil jij in relatief korte tijd de eerste stappen zetten naar effectief ondernemerschap om die beoogde focus en bedrijfsresultaten te realiseren?

Kies dan voor de basis RDA-methode van Identief, een zeer toegankelijke beginnerstool die je die onmisbare focus in korte tijd doet hervinden. Je gaat direct zelfstandig aan de slag met de online RDA-methode die al snel resulteert in overzicht, focus, effectiviteit en groei op al je levensgebieden.

Online RDA-programma

Leer werken met de (online) RDA-methode. Je leert Resultaat gefocust, Doel gedreven en Actie gericht te denken, plannen en werken. In drie maanden tijd geef je jezelf en je bedrijf een boost met blijvende impact.

Aan de basis van de online RDA-methodiek staat de RPM-methode van Tony Robbins. Deze helpt je om meer overzicht te krijgen in de overload aan werkzaamheden, waardoor je meer rust in je hoofd krijgt. Je krijgt helder wat je ‘next best step’ is, hoe je taken – naar mate van relevantie – kunt categoriseren, waardoor je bewust kunt kiezen en prioriteiten kunt stellen.

Duidelijk wordt wat je wilt bereiken (focus), maar ook waarom je dit wilt bereiken. Aan de hand van deze methode ontwikkel je inzicht in je dieperliggende motivatie, jouw waarom, jouw drijfveer. Het waarom is je motivatie om te bereiken wat je wilt bereiken, ook als het even tegenzit. Inzicht in je belemmeringen is overigens evenzo belangrijk.

Kortom, de methode voorziet je in een helder doel over wat jij met je bedrijf wilt bereiken. Bij het plannen van je werkzaamheden richt je je voortdurend op wat je resultaat moet zijn. Dit zorgt voor focus en gerichte actie, exact wat nodig is om jouw business te laten ontwikkelen en groeien. Afleiding wordt een keuze, je hebt focus en je weet wat je te doen staat.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Wat je mag verwachten wanneer je kiest voor de BASIS RDA-methode:

  • Direct toegang tot de 7 online lesmodules van de RDA-methode voor een heldere focus en een gerichte planning op resultaat;
  • Je ontvangt een fraai vormgegeven, praktisch en persoonlijk werkboek om jouw opdrachten in uit te werken;
  • Je ontvangt diverse werksheets en schema’s voor overzicht;
  • Drie maanden lang vraag- en antwoordmogelijkheid via e-mail;
  • Inspiratie, kennis en tools;
  • Toegang tot community met gelijkgestemde ondernemers.

AANMELDEN BASIS RDA-methode

Kies jij ervoor om in slechts drie maanden de stap te zetten naar effectief en efficiënt ondernemen met bijbehorende resultaten en groei?

Meld je dan nu aan voor de BASIS RDA-methode, want JA
– jij hebt een taak te vervullen;
– jouw bedrijf mag uitgroeien tot datgene waar jij trots op bent;
– het is afgelopen met re-actief werken en geleefd worden;
– niet langer steeds afgeleid zijn maar focus hebben;
– bezig gaan met een heldere visie, een concreet plan en gerichte actie,
zodat jij effectiever wordt, meer bereikt en echt gaat genieten.