De Succesversneller met RDA methode!

Groei realiseren die je meer tijd en vrijheid oplevert,
en je bedrijf onafhankelijker van jezelf maakt.

Stel je voor dat je wel doet wat je wilt doen….
En dat je bedrijf je meer tijd en vrijheid geeft….
Ook jij kunt op een eenvoudige manier zonder stress, jouw doelen behalen. En je bedrijf verder ontwikkelen zonder dat het volledig van jou afhankelijk is. Dit levert je veel meer voldoening, tijd en vrijheid op.
Wat zou dat voor je betekenen?
Met de Succesversneller doorbreek je dat wat je tegenhoudt in je bedrijfsoptimalisatie en groei. Je ontdekt hoe je met jouw bedrijf meer tijd krijgt en een leven met meer vrijheid creëert.
Je wordt persoonlijk geholpen om snel en slim meer tijd te krijgen, je resultaten te verbeteren, en dus veel meer vrijheid te hebben.
Je werkt vanuit jouw natuurlijke talenten en potentie, aangepast op wie jij bent, jouw leven en jouw unieke bedrijf.
Je ontwikkelt je als effectievere ondernemer, optimaliseert de processen, en leert jouw bedrijf en personeel beter inzetten, zodat jij meer tijd en vrijheid krijgt.
Hierdoor wordt jouw bedrijf onafhankelijker van jezelf, krijg je meer voldoening & vrijheid, en neemt de financiële waarde van je bedrijf toe!     

Met de RDA-methode krijg je laserfocus en ga je effectief prachtige resultaten bereiken.    

 • Je voelt dat je ronddraait in cirkels en onvoldoende bereikt wat je wilt bereiken.
 • Je neemt je iedere keer voor dat je niet laat afleiden door alles en iedereen, zoals e-mail, telefoon, personeel, internet, social media etc., en toch lukt dit niet.
 • Je bent vooral heel druk met allerlei lopende zaken, bent vaak brandjes aan het blussen en je voelt dat je hoofd overuren draait.
 • Je werkt hard en bent vooral re-actief. Het is belangrijk dat je meer structuur krijgt en werkt vanuit een plan.
 • Je weet dat met meer structuur en overzicht en de juiste stappen er veel meer uit jezelf en je business te halen valt. Je bent nu vooral in je bedrijf aan het werk en het bedrijf kan niet goed zonder jou.
 • Hierdoor benut je niet (of onvoldoende) jouw potentie en die van je bedrijf, en daardoor heb je weinig tijd en vrijheid.
 
Business en doelenplanner
Referentie Identief over Succesversneller begeleiding

RDA-methode LIVE voor ondernemers/leiders

 

 • Ben je vaak in de stress omdat je op het laatste moment een deadline moet halen?
 • Heb je geen tijd om met je eigen plan bezig te zijn omdat je wordt opgeslokt door de dagelijkse gang van zaken?
 • Zijn er altijd urgente zaken die gedaan moeten worden? En heb je altijd tijdsdruk?
 • Wil je meer vrijheid in je bedrijf en je leven? (op alle fronten zoals tijd, geld, tijd, energie etc.)
 • Kan je bedrijf niet goed zonder jou?
 • Heb je geen duidelijk plan (planning) van werken?
 • Werk jij veel in de avonduren omdat je het werk niet afkrijgt?
 • Haal jij niet uit je dag en jezelf wat erin zit?
Kies voor persoonlijke hoogwaardige begeleiding (business-coaching & consultancy) ondersteunt met kennis en opdrachten in diverse online modules. Benut jouw potentie  en die van je bedrijf. Maximaliseer de resultaten, de tijd en de mogelijkheden van je bedrijf voor meer vrijheid!
 
mr. Antoinette Nunes Identief
 
 
Het is tijd voor jouw succes.
Ik help je bij het realiseren van meer TIJD en VRIJHEID, waarbij jij als ondernemer, je bedrijf en jouw leven veel meer in balans zijn.
 

Kies voor een persoonlijk coach en consultancy traject voor meer tijd en vrijheid!

Werk met de RDA-methode. 
Zodat je Resultaat gefocust, Doel gedreven en Actie gericht denkt, plant en werkt. 
Hiermee verandert jouw denk- en werkwijze zodat een blijvende impact ontstaat op wat jouw bedrijf je aan tijd en vrijheid biedt, en waardoor je veel meer voldoening en balans ervaart. 
Case studie klant Identief Denned
Klik hier voor het lezen van de case studie.
 
De RDA-methode helpt je om:
 1. Meer overzicht te krijgen in de overload aan werkzaamheden, waardoor je meer rust in je hoofd krijgt.
 2. Je krijgt helder wat je ‘next best step’ is, hoe je taken – naar mate van relevantie – kunt categoriseren, waardoor je bewust kunt kiezen en prioriteiten kunt stellen.
 3. Duidelijk wordt wat je wilt bereiken, je krijgt focus op het belangrijkste. Je weet hierdoor wat de meest effectieve acties zijn en bent minder afgeleid.
 4. Inzicht te ontwikkelen in je dieperliggende motivatie, jouw waarom, jouw drijfveer. Het waarom is je motivatie om te bereiken wat je wilt bereiken, ook als het even tegenzit. 
 

Persoonlijk coaching en consultancy traject voor ondernemers die hun bedrijf onafhankelijker van zichzelf willen maken voor meer vrijheid.

De weg naar effectief presteren en resultaten bereiken is niet zonder vragen en uitdagingen. Als professional/ondernemer herken je wellicht dat je op bepaalde momenten het gevoel hebt, er alleen voor te staan. Dat je veel zelf moet doen en veel mensen in je omgeving een beroep op je tijd een vaardigheden doen. Met wie kun je dan die vragen en uitdagingen bespreken?
 • Je krijgt bij dit programma mij als professioneel klankbord. Daarnaast krijg je toegang tot professionals die verder kunnen helpen op specifieke gebieden (financieel, juridisch, fiscaal, etc.).
 • Ik sta naast je, begeleid en coach jou om de juiste beslissingen te nemen, zodat je sneller vooruitgang boekt en de resultaten aanzienlijk verbeteren.
 • Je hebt een ‘stok achter de deur’. Voor die momenten dat je vervalt in je oude re-actieve gedrag en waarop je merkt dat je niet goed meer vooruitkomt.
 • Je wordt gestimuleerd vanuit je diepe wens om weer ‘on track’ te geraken en weer gefocust te zijn om de stappen te zetten richting je doelen en verlangens. Zodat jij jouw bedrijf zich optimaliseert en jij meer tijd en vrijheid krijgt.
 • Daarnaast ontdek je hoe je sneller resultaat boekt en door kunt groeien waarbij je toch meer tijd hebt en minder stress ervaart!
 • Je werkt aan een goed doordacht plan en krijgt handige tools aangereikt die je nodig hebt om snel die groei te realiseren waar jij van droomt.

Wat levert het op?

1. Een helder doel en afgestemd op jouw  ambitie en je natuurlijke kwaliteiten & potentie.
2. Een korte, midden-lange en lange termijn planning afgestemd op dit doel.
3. Minder afleiding, betere focus en meer tijd
4. Meer vrijheid in je werk en leven op alle fronten.
 
5. Een zelfstandiger bedrijf wat klaar is voor verdere groei, dus meer omzet en winst
6.  Minder stress, je hoofd wordt rustiger
7. Je geniet meer van je werk en wat je bereikt.
8. Een enorme ontwikkeling als mens en  ondernemer.

De online modules

Je start met een onderzoek naar jezelf en je diepste verlangens, daarna leer ik je techniek van de RDA-methode, een bewezen succesvol systeem voor betere focus en effectiever werken.
Tevens krijg je toegang tot de Lege Inbox methode die je helpt om veel minder tijd te besteden aan je e-mail en minder opgeslokt te worden door de waan van de dag.

Module 1

Uitdiepen van de basis en jouw belangrijkste doelen. je maakt een Blueprint van je bedrijf en van jezelf, zodat er een stevige basis is voor verdere groei

Module 2

Ik leer je stap voor stap de theorie van de RDA-methode. Je krijgt overzicht, en leert vanuit de gewenste resultaten effectief aan de slag te gaan. Je plant je leven voor meer tijd en vrijheid.

Module 3

Je leert minder afgeleid te zijn, en te kiezen voor die 20% van de acties die 80% van het resultaat opleveren. Als ook leer je hoe je meer tijd en vrijheid krijgt door te elimineren, automatiseren en delegeren.

Module 4

Je leert hoe je altijd een lege inbox hebt en met een goed werkend systeem met je e-mails moet omgaan. Dit zorgt voor veel minder afleiding en tijdverlies.

Training & coaching

Ik begeleid, train, adviseer en coach jou persoonlijk, zodat jij constant in actie blijft komen richting jouw belangrijkste doelen om je bedrijf onafhankelijker van jezelf te maken zodat je meer tijd en vrijheid krijgt.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Wat je mag verwachten wanneer je kiest voor de RDA-methode LIVE inclusief persoonlijke begeleiding:
 • Direct toegang tot alle online lesmodules van de RDA-methode voor een heldere focus en een gerichte planning op resultaat;
 • Toegang tot de online lesmodules van de lege Inbox methode voor minder afleiding van je mails, en dus meer tijd.
 • Je ontvangt een fraai vormgegeven, praktisch en persoonlijk werkboek om jouw opdrachten in uit te werken;
 • Stappenplan met uitleg voor het maken van een effectieve weekplanning, voor overzicht en gericht actie
 • Je ontvangt diverse werksheets en schema’s voor overzicht en effectiever werken;
 • professionele, deskundige consultancy, training  en coaching voor het zetten van de benodigde stappen in jouw ontwikkeling en die van je bedrijf voor meer tijd en vrijheid.
 • Inclusief  persoonlijke effectiviteitscoaching;
 • Gratis toegang tot mijn online webinars en sommige LIVE trainingen en events van Identief;
 • Al mijn inspiratie, kennis en tools om jou verder te helpen;
 • Gratis toegang tot de Timemanagement-ledengroep.
 • Directe eerste hulp bij juridisch, financiële, fiscale, en ondernemersvraagstukken

AANMELDEN voor de Succesversneller

Kies je voor jezelf en het mooiste half jaar ooit met buitengewone resultaten? Een cadeau voor jezelf wat life-changing zal zijn.
De training van Antoinette was inspirerend, zet aan tot nadenken en het belangrijkste, actie!

Antoinettte helpt je bij het scherpstellen van je doelen en hiermee je focus terug te brengen naar wat écht belangrijk is voor jou of je bedrijf.
Maartje Peters
Zelfstandig reisadviseur
De RDA-methode maakt je bewust van de gewoontes van je eigen werkstijl en die is niet altijd effectief. Ik kwam erachter dat ik me te weinig bezighoud met de lange termijn planning en me te veel bezig houd met de ad-hoc dingen. Dit is voor de groei en ontwikkeling van mijn bedrijven niet goed.

Nu richt ik mijn planning anders in en hierdoor kan ik uiteindelijk meer bereiken in kortere tijd en daardoor meer tijd overhouden voor mezelf.😊 Antoinette heeft veel kennis en ervaring en houdt je een spiegel voor, wat zorgt voor de benodigde inzichten. En daarbij is de prijs ook nog ontzettend laag in verhouding met wat je ervoor krijgt.
referentie Identief Ankelien Barkman
Ankelien Barkman
Ondernemer
De werkwijze van Identief heb ik als zeer prettig ervaren. Door de kennis & inzichten ben ik weer meer gefocust, mijn aandacht is nu weer scherp gericht op het belangrijkste.

Ik ben me bewuster geworden van de tijd die we kunnen benutten, zowel zakelijk als privé. Als trainer is Antoinette ook professioneel en vriendelijk.
identief klant
Tonny Koperus
Ondernemer

Een greep uit onze klanten

Identief Kamer van Koophandel registratienummer 60025174

Identief BTW nummer NL0018 78 497 B.21

Identief contactgegevens: info@identief.nl