RDA-methode LIVE

Wil jij je bedrijf graag op een hoger plan helpen door te kiezen voor de RDA-methode, maar kun je daarbij weliswaar een ‘stok achter de deur’ gebruiken?

In dat geval is de RDA-methode LIVE een voor de hand liggende keuze. Met behulp van een business- en effectiviteitscoach ga je datgene doen wat het verschil maakt voor jou en je bedrijf. Voor een periode van zes maanden kun je een beroep doen op een professioneel klankbord dat je helpt bij het realiseren en behouden van overzicht, focus, resultaat en effectief ondernemerschap.

Online RDA-programma

Leer gedurende de RDA-methode LIVE werken met de (online) RDA-methode. Je leert Resultaat gefocust, Doel gedreven en Actie gericht te denken, plannen en werken. In zes maanden tijd gun je jezelf en je bedrijf een boost met blijvende impact, waarbij je kunt terugvallen op een professioneel klankbord.

Aan de basis van de online RDA-methodiek staat de RPM-methode van Tony Robbins. Deze helpt je om meer overzicht te krijgen in de overload aan werkzaamheden, waardoor je meer rust in je hoofd krijgt. Je krijgt helder wat je ‘next best step’ is, hoe je taken – naar mate van relevantie – kunt categoriseren, waardoor je bewust kunt kiezen en prioriteiten kunt stellen.

Duidelijk wordt wat je wilt bereiken (focus), maar ook waarom je dit wilt bereiken. Aan de hand van deze methode ontwikkel je inzicht in je dieperliggende motivatie, jouw waarom, jouw drijfveer. Het waarom is je motivatie om te bereiken wat je wilt bereiken, ook als het even tegenzit. Inzicht in je belemmeringen is overigens evenzo belangrijk.

Kortom, de methode voorziet je in een helder doel over wat jij met je bedrijf wilt bereiken. Bij het plannen van je werkzaamheden richt je je voortdurend op wat je resultaat moet zijn. Dit zorgt voor focus en gerichte actie, exact wat nodig is om jouw business te laten ontwikkelen en groeien. Afleiding wordt een keuze, je hebt focus en je weet wat je te doen staat.

Persoonlijke business- en effectiviteitscoach

De weg naar effectief ondernemerschap is niet zonder vragen en uitdagingen. Als professional/ondernemer herken je wellicht met momenten het gevoel er alleen voor te staan. Dat je veel zelf moet doen en veel mensen in je omgeving een beroep op je tijd een vaardigheden doen. Met wie kun je dan die vragen en uitdagingen bespreken?

Een professioneel klankbord dat je handvatten aanreikt om hierop grip te krijgen, kan dan van grote meerwaarde zijn. Iemand die naast je staat, je begeleidt en coacht om de juiste beslissingen te nemen, opdat sneller vooruitgang wordt geboekt en resultaten aanzienlijk verbeteren.

Je hebt een ‘stok achter de deur’. Voor die momenten dat je vervalt in je oude reactieve gedrag en waarop je merkt dat je niet goed meer vooruitkomt. Je wordt gestimuleerd vanuit je diepe wens om weer ‘on track’ te geraken en weer gefocust te zijn om de stappen te zetten richting je doelen en verlangens.

Coaching is al lang geen luxe meer, het is van onmisbare waarde om het ondernemen succesvol en plezierig te maken en te houden.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Wat je mag verwachten wanneer je kiest voor de RDA-methode LIVE:

  • Direct toegang tot alle 7 online lesmodules van deRDA-methode voor een heldere focus en een gerichte planning op resultaat;
  • Je ontvangt een fraai vormgegeven, praktisch en persoonlijk werkboek om jouw opdrachten in uit te werken;
  • Je ontvangt diverse werksheets en schema’s voor overzicht;
  • Zes maanden lang vraag- en antwoordmogelijkheid via e-mail;
  • Zes maanden PERSOONLIJKE business-coaching;
  • Zes maanden PERSOONLIJKE effectiviteitscoaching;
  • Al mijn inspiratie, kennis en tools om jou verder te helpen;
  • Gratis toegang tot mijn online webinars
  • Toegang tot community van gelijkgestemde ondernemers.

AANMELDEN RDA-METHODE LIVE

Kies je voor die ‘stok achter de deur’ wanneer je jouw route naar effectief ondernemerschap bewandelt?

Dan is de RDA-methode LIVE een logische keuze.