VIP-Programma

voor ambitieuze ondernemers die willen doorgroeien

Effectief Off- & Online Ondernemerschap

In het VIP programma leer je de enorme voordelen van deze tijd zoals online te ondernemen en online marketing veel beter te benutten.
Daarnaast ontwikkel je pro-actief ondernemerschap. Dit voorkomt dat je opgeslokt wordt door de nadelen van deze tijd, de informatieoverload, afleiding en keuzestress. Met behulp van de RDA-methode en de lege inbox-methode krijg je focus en word je super effectief.
Wil jij niets aan het toeval overlaten als het gaat om je upgraden van je bedrijf naar een effectieve onderneming met de gewenste resultaten?
Zou je ook graag eens – onder begeleiding van een ervaren trainer en coach – de diepte in gaan als het gaat om relevant thema’s om succesvol(ler) en effectief(ver) te ondernemen?
Meld je dan aan voor het VIP-programma. Met de keuze voor dit programma optimaliseer je de groeimogelijkheden voor jouw bedrijf maximaal.
100% tevredenheidsgarantie

Professioneel Ondernemerschap

Onder mijn begeleiding ga je aan de slag. Met mijn juridische en consultancy achtergrond in bedrijfsgroei, financiering en overdracht help ik je professioneel doorgroeien.
Gedurende een periode van 1 jaar staan wij,  ik en mijn team, volledig tot je beschikking. Daarbij doorloop je mijn online VIP-programma wat bestaat uit vier super krachtige online modules. Je word een jaar lang persoonlijk  begeleid en gestimuleerd om de gewenste groei te bewerkstelligen. Wij maken tevens voor jou een op maat gemaakte online omgeving/academie (in eigen huisstijl), zodat jij ‘ready to go’ bent om je winst enorm te verhogen!
Deze onderdelen samen vormen een allesomvattend programma, dat maakt dat realisatie en behoud van overzicht, focus, resultaat en effectief ondernemerschap voor doorgroei naar een onafhankelijke bedrijf, voor jou als ambitieuze ondernemer binnen handbereik is.

De basis voor een succesvol winstgevend bedrijf

1. De basis van je onderneming

Identiteit – maak je basis blueprint
Om je onderneming op een hoger plan te krijgen, is het essentieel de identiteit van je jezelf en je onderneming in kaart te brengen. Je maakt als het ware een blauwdruk voor jezelf, de doelen, het bedrijf en de toekomst. Dit is onmisbaar voor alle facetten van je bedrijf en gebeurt aan de hand van de volgende drie stappen:
 1. Onderzoek naar jezelf, (wensen, talenten en kwaliteiten)
 2. De missie en visie (vanuit jezelf van je bedrijf)
 3. Je ideale klant (je doelgroep)

Focus = Resultaat = Groei

De basis van de online RDA-methodiek bestaat uit het verkrijgen van overzicht in de overload aan werkzaamheden, waardoor je meer rust in je hoofd krijgt.
Je krijgt helder wat je ‘next best step’ is, hoe je taken – naar mate van relevantie – kunt categoriseren, waardoor je bewust kunt kiezen en prioriteiten kunt stellen.
Duidelijk wordt wat je wilt bereiken (focus), maar ook waarom je dit wilt bereiken.
Aan de hand van deze methode ontwikkel je inzicht in je dieperliggende motivatie, jouw waarom, jouw drijfveer.

2. Focus en plannen

Online RDA programma
Maak gedurende het VIP-programma kennis met de (online) RDA-methode. Je leert Resultaat gefocust, Doel gedreven en Actie gericht te denken, plannen en werken. In zes maanden tijd gun je jezelf en je bedrijf een boost met blijvende impact, waarbij je kunt terugvallen op een professioneel klankbord, waarmee je verder de diepte in gaat op relevante thema’s voor ondernemers.
Ook krijg je inzicht in je belemmeringen en/of beperkende gedachten. Het wordt duidelijk wat je tegenhoudt. Hier ga direct actief mee aan de slag, zodat je vrij van belemmeringen kunt ondernemen.
Kortom, de methode voorziet je in een helder resultaat en doel over wat jij met je bedrijf wilt bereiken en hoe je dit het beste kunt doen..
Bij het plannen van je werkzaamheden richt je je voortdurend op wat je resultaat moet zijn. Dit zorgt voor focus en gerichte actie, exact wat nodig is om jouw business te laten ontwikkelen en groeien. 
Afleiding wordt een keuze, je hebt focus en je weet wat je te doen staat.

Verdieping en actie

3. Online ondernemen en marketing

Gedurende de verdieping ga je online modules volgen over groei, schaalbaar ondernemen, je eigen online academie en  marketing. Je gaat samen met je coach dieper in op deze belangrijke thema’s om succesvol(ler) te ondernemen:
 • Ik leer je hoe je je bedrijf onafhankelijker kunt maken van jezelf;
 • Ik leer je schaalbaar ondernemen:
 • Je leert je eigen online academie te maken of te bewerken;
 • Je ontdekt diverse online verdienmodellen.
 • Ik leer je hoe je groter kunt denken en ondernemen en veel meer geld kunt verdienen in minder tijd;
 • Je brengt diverse marketingstrategieën in kaart en gaat hiermee aan de slag; 
Kortom, tijdens de verdieping ga je actief aan de slag met de groei en de uitbouw van je bedrijf. Je gaat je bedrijf professionaliseren. En je gaat een online academie bouwen, waardoor je een veel grotere (schaalbare) verdiencapaciteit krijgt. Je zoekt de verdieping op, ook in marketing en verkoop. 
Daarnaast kun je met persoonlijke vragen terugvallen op een professioneel en ervaren klankbord. Zonder twijfel zul je meer gaan genieten van het ondernemen.

Begeleid doorgroeien naar een onafhankelijk bedrijf

Antoinette Nunes van Identief helpt je snel en slim te werken voor meer tijd, vrijheid en groei

4. Business-coach

Persoonlijke business- en effectiviteitscoach
De weg naar effectief ondernemerschap is niet zonder vragen en uitdagingen. Als professional/ondernemer herken je wellicht met momenten het gevoel er alleen voor te staan. Dat je veel zelf moet doen en veel mensen in je omgeving een beroep op je tijd een vaardigheden doen. Met wie kun je dan die vragen en uitdagingen bespreken?
Een professioneel klankbord dat je handvatten aanreikt om hierop grip te krijgen, kan dan van grote meerwaarde zijn. Iemand die naast je staat, je coacht om de juiste beslissingen te nemen, opdat sneller vooruitgang wordt geboekt en resultaten aanzienlijk verbeteren.
Je hebt een ‘stok achter de deur’. Voor die momenten dat je vervalt in je oude reactieve gedrag en waarop je merkt dat je niet goed meer vooruitkomt. Je wordt gestimuleerd vanuit je diepe wens om mooie resultaten te realiseren. Ik help je om weer ‘on track’ te geraken en gefocust te zijn om de stappen te zetten richting je doelen en verlangens.
Coaching is al lang geen luxe meer, het is van onmisbare waarde om het ondernemen succesvol en plezierig te maken en te houden.

De Inhoud

 • Direct toegang tot de online RDA-methode voor een heldere focus en een gerichte planning op resultaat;
 • Toegang tot alle online lessen over IDENTITEIT, van jezelf, je bedrijf en je klant.
 • Toegang tot alle online lessen over  het maken van een ONLINE ACADEMIE.
 • Toegang tot alle werkende MARKETINGSTRATEGIËN, schaalbaar ondernemen en groei denken.
 • Je ontvangt fraai vormgegeven, praktische en persoonlijke werkboeken om jouw opdrachten in uit te werken;
 
 • Je ontvangt diverse werksheets en schema’s voor overzicht;
 • Eén jaar lang vraag- en antwoordmogelijkheid via e-mail;
 • Twaalf maanden persoonlijke business-coaching en groeps-coaching;
 • Eén jaar lang een ‘stok achter de deur’. 
 • Al mijn inspiratie, kennis en tools om jou verder te helpen;
 • Toegang tot community van gelijkgestemde ondernemers.
 • KEUZE: Een geheel VOOR JOU op maat gemaakte (in jouw huisstijl) prachtige ONLINE ACADEMIE voor jouw online lessen.

VIP PROGRAMMA

+

EEN OP MAAT GEMAAKTE ONLINE OMGEVING

Wij maken in jouw gewenste huisstijl je eigen online academie, waarop jij je eigen online trainingen/programma’s kunt verkopen.
Dit in combinatie met de verdieping in relevante thema’s die je helpen succesvol(ler) te ondernemen en je verdiencapaciteit enorm te vergroten?
Stel je voor dat jij begeleid wordt om de mogelijkheden van deze tijd volop te benutten, wat zou dat dan voor jou betekenen? 
In dat geval ligt de keuze voor het VIP-programma + een op maat gemaakte ONLINE omgeving voor de hand.
Meld je nu aan voor het VIP-programma + een op maat gemaakte online omgeving in de passende huisstijl:

Ervaring van anderen

“Begin 2018 was ik op zoek naar informatie. Ik wilde meer omzet, meer resultaat en meer klanten. Op dat moment kwam Antoinette op mijn pad. Ze heeft me met haar RDA programma enorm geholpen om meer focus te krijgen. Focus in mijn dagelijks werk maar vooral ook focus om datgene te bereiken dat ik het allerliefste doe: mijn werk doen met mijn ideale klanten.

Bij de organisatie van mijn allereerste event (de dag van de jurist) heeft ze me ook erg geholpen met het bepalen van het resultaat. Voor zowel mij als mijn klanten: inzicht krijgen in wat levert deelname aan dit event op.

Ik volgde online zelf een aantal modules, maar vond vooral de 1 op 1 begeleiding die ik daarnaast kreeg heel erg fijn. Kortom ben je een kenniswerker en zie je af te toe door je werk niet meer waarom je doet wat je doet en waar je blij van wordt?

Volg dan de RDA methode en het VIP-programma met begeleiding bij Antoinette!”
mr. Tamara Willemse
Eigenaar Meesterlijk contact
Ik heb je het VIP programma van Identief als erg prettig ervaren. Het heeft mij rust en overzicht gegeven. Daarnaast heeft het mij geholpen om al mijn werkzaamheden te segmenteren en keuzes te maken in vervolgstappen.

Het programma is laagdrempelig, praktisch en doelgericht. De begeleiding is bijzonder waardevol, kort samengevat is de begeleiding erg flexibel, meedenkend en adviserend.

Ik vind het super dat ik nu mijn eigen online academie heb staan en ik van grotere betekenis kan zijn en lekker verder kan groeien. Daarbij vind ik de prijs laag voor de kwaliteit die je krijgt.

Als jij wilt doorgroeien en online ondernemen als een kans ziet dan zou ik het VIP-programma zeker aanbevelen.

Tot slot zou ik Antoinette en haar team willen bedanken voor het geduld en flexibiliteit. Antoinette voelde goed aan waar ik stond in het proces en waar mijn aandacht naartoe ging.
Andrea de Boeij
eigenaar Boeijend ondernemen
Ik heb Antoinette als iemand leren kennen die prima in staat is om met gepaste professionele afstand naar allerhande vraagstukken te kijken.

Zij is analytisch en hierdoor zeer goed in staat hoofd- van bijzaken te onderscheiden.

Zij is resultaatgericht, echter wel met oog voor alle belangen en de mens achter deze resultaten.

Ik heb Antoinette ervaren als een integer persoon die prima in staat is het evenwicht te vinden tussen de noodzaak een kritische houding aan te nemen en tactisch om te gaan met betrokkenen en alle relevante belangen.
Bert Scholten RA
Partner audit & assurance BDO
100% tevredenheidsgarantie
Wij geven 100% tevredenheidsgarantie. Als je niet tevreden bent krijg je na een melding binnen 14 dagen bij Identief, de volledige investering teruggestort.