Effectief Ondernemerschap en online onderneming in huisstijl

Doorgroeien naar een onafhankelijk winstgevend bedrijf

VIP-programma + op maat gemaakte online omgeving

Jaarprogramma

Wil jij niets aan het toeval overlaten als het gaat om je upgraden van je bedrijf naar een effectieve onderneming met de gewenste resultaten? Zou je ook graag eens – onder begeleiding van een ervaren coach – de diepte in gaan als het gaat om relevant thema’s om succesvol(ler) te ondernemen?

Meld je dan aan voor het VIP-programma. Met de keuze voor dit programma optimaliseer je de mogelijkheden voor jouw bedrijf maximaal.

Onder begeleiding van een business- en effectiviteitscoach, die gedurende een periode van 12 maanden tot je beschikking staat, doorloop je in dit programma een viertal onderdelen.
Deze onderdelen samen vormen een allesomvattend programma, dat maakt dat realisatie en behoud van overzicht, focus, resultaat en effectief ondernemerschap voor doorgroei naar een onafhankelijke bedrijf, voor elke ondernemer binnen handbereik is.

1. De basis van je onderneming

Identiteit – Maak je basis blueprint

Om je onderneming op een hoger plan te krijgen, is het essentieel de identiteit van je onderneming in kaart te brengen. Je maakt als het ware een blauwdruk voor jezelf, de doelen, het bedrijf en de toekomst. Dit is onmisbaar voor alle facetten van je bedrijf en gebeurt aan de hand van drie stappen:

 • Je brengt jouw talent, passie, kennis en kunde in beeld aan de hand van je eigen identiteit;
 • Je gaat aan de slag met de identiteit van je bedrijf, waarbij je een heldere missie, visie alsook strategie vormt;
 • Je brengt de identiteit van je ideale klant in beeld, wat een duidelijk beeld schept van jouw markt/doelgroep waarop je je richt (of zou moeten richten).

2. Focus en plannen

Aan de basis van de online RDA-methodiek staat de RPM-methode van Tony Robbins. Hiermee krijg je overzicht in de overload aan werkzaamheden, waardoor je meer rust in je hoofd krijgt.

Je krijgt helder wat je ‘next best step’ is, hoe je taken – naar mate van relevantie – kunt categoriseren, waardoor je bewust kunt kiezen en prioriteiten kunt stellen.

Duidelijk wordt wat je wilt bereiken (focus), maar ook waarom je dit wilt bereiken.

Aan de hand van deze methode ontwikkel je inzicht in je dieperliggende motivatie, jouw waarom, jouw drijfveer.

ONLINE RDA-PROGRAMMA

Maak gedurende het VIP-programma kennis met de (online) RDA-methode. Je leert Resultaat gefocust, Doel gedreven en Actie gericht te denken, plannen en werken. In zes maanden tijd gun je jezelf en je bedrijf een boost met blijvende impact, waarbij je kunt terugvallen op een professioneel klankbord, waarmee je verder de diepte in gaat op relevante thema’s voor ondernemers.

 

Ook krijg je inzicht in je belemmeringen en/of beperkende gedachten. Het wordt duidelijk wat je tegenhoudt. Hier ga direct actief mee aan de slag, zodat je vrij van belemmeringen kunt ondernemen.

Kortom, de methode voorziet je in een helder doel over wat jij met je bedrijf wilt bereiken.

Bij het plannen van je werkzaamheden richt je je voortdurend op wat je resultaat moet zijn. Dit zorgt voor focus en gerichte actie, exact wat nodig is om jouw business te laten ontwikkelen en groeien. 

Afleiding wordt een keuze, je hebt focus en je weet wat je te doen staat.

3. Online ondernemen en marketing

Verdieping en actie

Gedurende de verdieping ga je online modules volgen over groei, schaalbaar ondernemen, je eigen online omgeving en  marketing. Je gaat samen met je coach dieper in op deze belangrijke thema’s om succesvol(ler) te ondernemen:

 • Ik leer je hoe je je bedrijf onafhankelijker kunt maken van jezelf;
 • Ik leer je schaalbaar ondernemen:
 • Je leert om je eigen online omgeving te maken, maar ook hoe dit werkt;
 • Je ontdekt diverse online verdienmodellen.
 • Ik leer je hoe je groter kunt denken en ondernemen en veel meer geld kunt verdienen in minder tijd;
 • Je brengt diverse marketingstrategieën in kaart en gaat hiermee aan de slag;

Kortom, tijdens de verdieping ga je actief aan de slag met de groei en de uitbouw van je bedrijf. Je gaat je bedrijf professionaliseren. En je gaat een online academie bouwen, waardoor je een veel grotere (schaalbare) verdiencapaciteit krijgt. Je zoekt de verdieping op, ook in marketing en verkoop. 

Daarnaast kun je met persoonlijke vragen terugvallen op een professioneel klankbord. Zonder twijfel zul je meer gaan genieten van het ondernemen.

4. Business-coach

Persoonlijke business- en effectiviteitscoach

De weg naar effectief ondernemerschap is niet zonder vragen en uitdagingen. Als professional/ondernemer herken je wellicht met momenten het gevoel er alleen voor te staan. Dat je veel zelf moet doen en veel mensen in je omgeving een beroep op je tijd een vaardigheden doen. Met wie kun je dan die vragen en uitdagingen bespreken?

Gedurende een heel jaar wordt jij ondersteund door een professioneel klankbord. Je krijgt handvatten aangereikt om hier grip op te krijgen, dit kan dan van grote meerwaarde zijn. Iemand die naast je staat, je begeleidt en coacht om de juiste beslissingen te nemen, opdat sneller vooruitgang wordt geboekt en resultaten aanzienlijk verbeteren.

Je hebt een ‘stok achter de deur’. Voor die momenten dat je vervalt in je oude reactieve gedrag en waarop je merkt dat je niet goed meer vooruitkomt. Je wordt gestimuleerd vanuit je diepe wens om weer ‘on track’ te geraken en weer gefocust te zijn om de stappen te zetten richting je doelen en verlangens.

Coaching is al lang geen luxe meer, het is van onmisbare waarde om het ondernemen succesvol en plezierig te maken en te houden.

Ik help je actief en professioneel verder.

5. Online onderneming op maat

Wij maken een op maat gemaakte online omgeving voor je.

Wij bouwen een online omgeving (e-learning omgeving) voor jouw bedrijf in je eigen huisstijl. Direct klaar voor gebruik.

Het bouwen van zo’n e-learning omgeving is een behoorlijk klus. Niet iedereen heeft de technische feeling, know-how en de zin om hier veel tijd aan te besteden. Daarom bieden wij dit als extra service-onderdeel van ons programma.

Steeds meer ondernemers zien de voordelen van een online omgeving in. En dat is niet alleen omdat ze daarmee onafhankelijk van datum en locatie kunnen werken. Maar ook omdat de markt erna vraagt.

Geef je een cursus op locatie, op een bepaald tijdstip, dan ben je gebonden aan een maximaal aantal cursisten. Een locatie is nu eenmaal zo groot of klein als het is en meer dan 24 uur zitten er niet in een dag. 

Bied je jouw cursussen online aan dan is er geen limiet op het aantal deelnemers. Schaalbaar ondernemen, noemen we dat. 

Je bereik is veel groter, want je bent niet meer beperkt tot het aantal uren in een dag en de omvang van de locatie. 

Je spant je één keer in om je online leeromgeving goed op te (laten) zetten en vervolgens kunnen een onbeperkt aantal geïnteresseerden  deelnemen. “Zo kun je dus geld verdienen ook als je slaapt.

De inhoud

Wat je mag verwachten wanneer je kiest voor het VIP-programma Effectief Ondernemerschap:

 • Direct toegang tot de online RDA-methode voor een heldere focus en een gerichte planning op resultaat;
 • Toegang tot alle online lessen over IDENTITEIT, van jezelf, je bedrijf en je klant.
 • Toegang tot alle online lessen over  het maken en de werking van een ONLINE omgeving, zodat als je omgeving klaar is je hier zelf ook mee kunt werken als je dit wilt. 
 • Toegang tot werkende Marketingstrategieën, Schaalbaar ondernemen en Groei denken om door te groeien als ondernemer met je off & online bedrijf.
 • Een op maat gemaakte ONLINE omgeving (e-learning omgeving) in je eigen huisstijl.
 • Je ontvangt fraai vormgegeven, praktische en persoonlijke werkboeken om jouw opdrachten in uit te werken;
 • Je ontvangt diverse werksheets en schema’s voor overzicht;
 • 12 maanden lang vraag- en antwoordmogelijkheid via e-mail;
 • 12 maanden persoonlijke business-coaching;
 • 12 maanden persoonlijke effectiviteitscoaching en stok achter de deur. 
 • Al mijn inspiratie, kennis en tools om jou verder te helpen;
 • Toegang tot community van gelijkgestemde ondernemers.

AANMELDEN : VIP-PROGRAMMA + een op maat gemaakte ONLINE OMGEVING

Ga je voor die ‘stok achter de deur’ in combinatie met de verdieping in relevante thema’s die je helpen succesvol(ler) te ondernemen en je verdiencapaciteit enorm te vergroten?

Stel je voor dat jij je volledige potentie en de mogelijkheden van deze tijd volop gaat benutten, wat zou dat dan voor jou betekenen? Mis deze kans niet en kies.

In dat geval ligt de keuze voor het VIP-programma + een op maat gemaakte ONLINE omgeving voor de hand.

Meld je nu aan voor het VIP-programma + een op maat gemaakte online omgeving in de passende huisstijl:

Waarom werken met Antoinette Nunes?

“Begin 2018 was ik op zoek naar informatie. Ik wilde meer omzet, meer resultaat en meer klanten. Op dat moment kwam Antoinette op mijn pad. Ze heeft me met haar RDA programma enorm geholpen om meer focus te krijgen. Focus in mijn dagelijks werk maar vooral ook focus om datgene te bereiken dat ik het allerliefste doe: mijn werk doen met mijn ideale klanten. Bij de organisatie van mijn allereerste event (de dag van de jurist) heeft ze me ook erg geholpen met het bepalen van het resultaat. Voor zowel mij als mijn klanten: inzicht krijgen in wat levert deelname aan dit event op. Ik volgde online zelf een aantal modules, maar vond vooral de 1 op 1 begeleiding die ik daarnaast kreeg heel erg fijn. Kortom ben je een kenniswerker en zie je af te toe door je werk niet meer waarom je doet wat je doet en waar je blij van wordt? Volg dan de RDA methode bij Antoinette!”
mr. Tamara Willemse
Eigenaar Meesterlijk contact
Ik heb Antoinette als iemand leren kennen die prima in staat is om met gepaste professionele afstand naar allerhande vraagstukken te kijken. Zij is analytisch en hierdoor zeer goed in staat hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Zij is resultaatgericht, echter wel met oog voor alle belangen. Ik heb Antoinette ervaren als een integer persoon die prima in staat is het evenwicht te vinden tussen de noodzaak een kritische houding aan te nemen en tactisch om te gaan met betrokkenen en alle relevante belangen.
Bert Scholten RA
Partner audit & assurance BDO
100% tevredenheidsgarantie
Wij geven 100% tevredenheidsgarantie. Als je niet tevreden bent krijg je na een melding binnen 14 dagen bij Identief, de volledige investering teruggestort.