De RDA Methode

Resultaat gefocust

Focus is een belangrijke sleutel. Waar jij je op focust dat is je werkelijkheid. En zo gaan de energiestromen lopen. Je start eerst met het bepalen van WAT je wilt bereiken, jouw gewenste resultaat.

Doel gedreven

Daarnaast is het ontzettend belangrijk dat je weet waarom jouw gewenste resultaat wilt bereiken. Dus wat is jouw grotere doel dat je nastreeft. Wat is je motivatie om aan de slag te gaan en continue in actie te komen?

Actie gericht

Je maakt een plan voor hoe je jouw doel(en) kunt bereiken. Vanuit verlangen, motivatie en kracht gaat het stromen en zet je echte stappen om jouw doel(en), zonder echte wilskracht en doorzettingsvermogen, te bereiken!

Na het voltooien van de RDA-training en oefeningen, kun je iedere gewenst resultaat (verlangen) nemen en deze realiseren door het herkennen en het gebruiken van je eigen gevoel, talent en middelen

Een prachtige toekomst

Met de RDA-methode werk je vanuit een heldere visie jouw leven in te richten op jouw voorwaarden, zonder het belang van anderen uit het oog te verliezen. Je kiest voor jezelf, maakt je eigen plan en neemt je eigen verantwoordelijkheid.

Wanneer je op deze manier denkt en leeft, ontstaat een prachtige toekomst met fantastische resultaten. Je bent in staat om  dichter bij jezelf te blijven en wat jij belangrijk vindt. 

Je kunt je tijd maximaliseren, maar ook zaken zoals je energie, je gezondheid je relaties verbeteren.

Focus

Stel dat je 1 miljoen euro hebt maar voortdurend het gevoel van stress, woede, frustratie , zorgen of schuld ervaart. Wees je dus bewust van je gevoel en ga hier zorgvuldig mee om.

Focus is hierbij een belangrijke sleutel. Waar jij je op focust dat is je werkelijkheid. En zo gaan de energiestromen lopen. Richt je op wat je wilt bereiken in je leven. Dat wat belangrijk is voor jou en leer hoe je hier constant actie op onderneemt.

Met de RDA-methode leer je laserfocus ontwikkelen en weet je wat je ‘best next step’ is.

 

Het uitgangspunt is hierbij dat als je je toch bezig gaat, doe dan ook echt datgene waar je warm van wordt. 

Waar jij naar verlangt, datgene wat jij wilt bereiken!

Wanneer je iemand kent die succesvol is op diverse vlakken, en dit constant beleeft en ervaart, dan kan je ervan uitgaan dat deze persoon goede focus heeft.
Deze persoon heeft glashelder voor ogen wat hij/zij wilt bereiken.

Hoe duidelijker je bent over wat je wilt, hoe makkelijker het is om dit te bereiken. Dit werkt namelijk zo omdat je hersenen er alles aan doen om de zaken die je in je hoofd haalt te realiseren. Maak daar dus gebruik van!

Wat is er nodig is om je doelen te bereiken?

Je dient allereerst goed te weten wat je wilt bereiken, en daarvoor die je duidelijke redenen en motivatie te hebben om dit te bereiken. Pas daarna kom je toe aan actie, op basis van een duidelijk plan.
Je gaat op constante basis de juiste (meest effectieve) actie inzetten om je doelen te bereiken. Dit is de basis van de RDA-methode.

Voordat je de vraag kunt beantwoorden : “Wat moet ik doen?”
Is het van essentieel belang dat je eerst de volgende vraag beantwoord: “Wat wil ik?”

Deze verschuiving in denken zorgt ervoor dat jouw focus volledig zal veranderen en dit heeft weer grote invloed op hoe je reageert in je leven. Het zal jou veranderen.

100%

 

In plaats van te concentreren op de eisen en verwachtingen van anderen, of waar je bang voor bent, ga je jouw focus richten op wat je plezier geeft en wat het meest belangrijk voor je is. Datgene waar jij warm van wordt.

Kun je je voorstellen hoe prettig dit is?

Wat wil je bereiken?
en waarom?

Wat is voor jou het belangrijkste om te bereiken (je resultaat )

Waarom is dit belangrijk voor jou (je doel)

 

Dit geeft je richting om verder te gaan met het realiseren van jouw diepste verlangens.  De RDA-methode is geen tijdsmanagement systeem, maar een levensmanagementsysteem en is uitermate effectief. Jouw doel in je leven is namelijk niet om tijd te managen.

Nee, jouw doel is het creëren van een prachtig leven passend bij jou en wat je wilt bereiken. Een leven wat je als mens verrijkt en een gevoel van gelukzaligheid geeft. Dit is een leven waar jij optimaal van kunt genieten, waarbij je mentaal groeit en waarbij je een belangrijke bijdrage kan leveren aan alles en iedereen om je heen.”

Na het voltooien van de RDA-training en oefeningen, kun je iedere gewenst doel nemen en deze realiseren door het herkennen en het gebruiken van je eigen gevoel, talent en middelen. Je maakt een plan voor hoe je jouw doel(en) kunt bereiken. Vanuit verlangen, motivatie en kracht gaat het stromen en zet je echte stappen om jouw doel(en),  zonder echte wilskracht en doorzettingsvermogen, te bereiken!

meer bereiken in minder tijd

Waarom zou je kiezen voor de RDA-methode?

 • Je hebt helder voor ogen wat je wilt bereiken en kunt je dit ook echt voorstellen;
 • Je hebt een duidelijke actieplan en jij kunt precies datgene doen wat nodig is om je doelen te bereiken;
 • Je gaat concrete stappen zetten richting het leven wat past bij jouw verlangens;
 • Je hebt focus en bent in staat om de juiste, meest effectieve en efficiënte keuzes te maken;
 • Je ervaart veel minder belemmeringen en stress;
 • Je hebt meer rust en overzicht;
 • Er ontstaat meer ruimte voor vrijheid en vrije tijd;
 • Je inspireert anderen met hetgeen je doet;
 • Er gaan andere deuren open;
 • Je bent gemotiveerd;
 • Je verbindt je meer met jezelf;
 • Je gaat – zonder twijfel – meer bereiken en genieten van je leven.

“Inmiddels heb ik al veel leiders (managers, ondernemers, adviseurs), maar ook teams van grote bedrijven & instellingen, mogen begeleiden op hun weg naar focus en effectief werken en leven. Ik heb ervaren dat mensen succesvoller worden wanneer zij volledig in hun kracht staan en focus krijgen op datgene wat voor hen het allerbelangrijkste is”.

 

Mr. Antoinette Nunes


Doe waar je goed in bent, waar je talent, kennis en kunde zit. Het is mijn passie mensen te helpen om te (her-)ontdekken en in te zien wat dit is. Hier dan actief mee aan de slag te gaan en direct stappen te zetten om de gewenste resultaten te bereiken.

“Als je doet wat je altijd al deed, zal er niets veranderen. Bewandel nieuwe wegen, krijg nieuwe inzichten en leer met betere focus te werken om je leven en mogelijkheden optimaal te benutten en te genieten!”