Uitnodiging

Kom jij ook de onrust loslaten en wil je messcherpe focus krijgen op datgene wat NU voor jou en jouw onderneming het verschil kan maken, zodat je geïnspireerd tot actie komt met alle mooie plannen voor een succesvol(ler) bedrijf. Het nu de tijd, de LENTE begint, dus tijd voor een nieuw begin.

Gun jezelf even dit moment van stilstaan, nadenken over je business en over jezelf, voordat je de dag erna weer goed gefocust en met een heldere strategie aan de slag kunt om het verschil te maken.

Voel jij je overweldigd door de dagelijkse gang van zaken, voel je dat je er niet goed toekomt om jouw bedrijf tot een succes te maken? Zit jij ook in die dagelijkse ratrace?

Ik herken dit als geen ander. Voordat ik dagelijks werkte met de RDA Planningsmethode was ik vaak hele dagen druk met mijn TO-DO lijstjes. Deze lijstjes werden iedere dag weer aangevuld met nieuwe activiteiten. Dus als ik wat af had wat van de lijst af kon dan kwam er tegelijkertijd weer een nieuwe taken bij. Hoe frustrerend is dat!

Dit werkte op mij bijzonder demotiverend. Er komt namelijk nooit een eind aan zo’n lijstje en je krijgt het gevoel dat je vooral achter de feiten aanholt. Dit geeft je een bijzonder onrustig gevoel en waarschijnlijk ook een drang om nog meer te werken, nog harder te gaan werken. Dit in de hoop dat je het activiteitenlijstje de baas wordt. Helaas….. ik kan je verzekeren dit gaat je niet lukken.

Wat dan? Wat kun je wel doen om los te komen van deze stress?

Er is een oplossing. Ook jij bent in staat die ruis los te laten en tot de kern te komen, zodat je weer focus hebt op wat echt belangrijk is om te doen. Met focus op die zaken die er echt toe doen kan je andere zaken loslaten wat ervoor zorgt dat je meer rust ervaart en gericht in actie komt. Jouw bedrijfsresultaten verbeteren en je kan meer genieten.

Wanneer je weer duidelijk voor ogen hebt waarvoor je het allemaal doet, en de passie voelt over waarom je dit wilt doen, gaan er andere deuren open. Ontdek weer waarom je ondernemer bent, en hoe jij het verschil kunt maken.

Wanneer je werkt met de RDA planningsmethode krijg je inzicht in die zaken die jouw als ondernemer kenmerken. Waar jouw kracht/kwaliteit ligt. Waar jij in jouw bedrijf het meest van toegevoegde waarde kunt zijn.

Van daaruit ga je verder werken met je bedrijf. Wat staat je te doen om meer impact en winst te realiseren. Wat is datgene waar jij jouw ideale klant mee kunt helpen. Wat los jij voor hem of haar op en hoe fijn zou het zijn als zij dit konden toepassen? Welke marketingstrategie is de beste keuze, hoe verhoog je jouw verkopen? Etc.

Langzaam werken we naar een punt toe waarbij jij een duidelijke strategie ontwikkelt om datgene te doen wat echt belangrijk is. Daarbij gaan we tevens alle randzaken loslaten. Die randzaken lijken nu nog echt belangrijk. Je weet nu nog niet dat het randzaken zijn en dat je ze echt kunt loslaten.

Na het doorlopen van het programma weet je wat je te doen staat en kun je dus veel betere keuzes maken. Je gaat alleen nog datgene doen wat je dichter bij je doel(en) brengt en de rest gaan we skippen. Hierdoor ontstaat veel meer overzicht, rust en vrije tijd.

JIJ gaat weer succesvol ondernemen en genieten.

Ik gun je dit van harte en ik weet dat ik je hier ontzettend goed mee kan helpen. Kennismaken met deze werkwijze kan geheel GRATIS.

Meld je nu aan voor de bijeenkomst van 29 maart 2017 van 19.00 tot 22.00 uur.

Met een kleine groep ondernemers gaan we aan de slag om na te denken wat voor jou echt belangrijk is, en hoe je dat ook daadwerkelijk kunt realiseren.

Je kunt dit ook doen zonder dat de andere ondernemers je exacte doelen hoeven te weten. Je kunt dit indien gewenst, gewoon voor jezelf houden. Het effect van de groep zit in het feit dat we allemaal ondernemers zijn, in dit kader kun je elkaar helpen en motiveren zonder op de details in te gaan.

Kom jij ook de onrust loslaten en wil je  focus krijgen op datgene wat NU voor jou het verschil kan maken, zodat je geïnspireerd tot actie komt met alle mooie plannen voor een succesvol(ler) bedrijf. Het nu de tijd, de LENTE begint, dus tijd voor een nieuw begin.

Gun jezelf even dit moment van stilstaan, nadenken over je business en over jezelf, voordat je de dag erna weer goed gefocust en met een helder actieplan aan de slag kunt om het verschil te maken.

Meld je nu (gratis) aan voor deze bijeenkomst op woensdag 29 maart van 19.00 tot 22.00 uur. Interesse en wil je vrijblijvend meer informatie? Mail mij dan even via info@identief.nl

Inschrijven kan via de KNOP INSCHRIJVEN op de website www.identief.nl

 

Waarom werken met Identief?

 • Je hebt een duidelijke doel met je bedrijf en jij weet beter wat je moet doen om dit doel te bereiken;
 • Je krijgt helder wat jouw bedrijf onderscheidt van concurrenten.
 • Je bent steeds in staat om de juiste, meest effectieve, keuzes te maken.
 • Je ervaart veel minder belemmeringen en stress in je ondernemerschap.
 • Je hebt meer rust en overzicht waardoor er ook meer ruimte is voor echt ondernemerschap.
 • Er ontstaat meer ruimte voor vrijheid en vrije tijd
 • Je inspireert anderen met hetgeen je doet
 • Er gaan andere deuren open, waardoor er nieuwe mogelijkheden zijn voor jou en jouw bedrijf.
 • Je weet hoe je de winst kan maximaliseren
 • Je bent gemotiveerd om jouw doelen te bereiken.
 • Je trekt de juiste klanten aan die bij je passen.
 • Je verbindt je meer met jezelf en je klanten waardoor je trouwe klantrelaties opbouwt.
 • Je wordt meer werkgever en ondernemer dan werknemer binnen je eigen bedrijf
 • Je gaat meer genieten van het ondernemen.

Graag zie ik je op 29 maart!

Antoinette Nunes