Gratis online training voor groei die meer vrijheid oplevert

Jouw fase van bedrijfsgroei

Ontdek in welke fase je zit met jouw bedrijf en wat de stappen zijn die WEL werken om meer vrijheid te krijgen in je werk en leven, waarbij jij beter in balans bent. 

Stop met zwoegen en weinig resultaat, maar kies bewust voor die stappen in jouw fase die je helpen aan groei naar meer tijd, winst en werkplezier.

Antoinette Nunes Identief

Webinar: Jouw fase van bedrijfsgroei.

* Je ontdekt in welke fase je zit met jouw bedrijf. * Welke keuzes in jouw fase WEL leiden naar succesvolle groei die meer vrijheid oplevert.
*Scherpe focus op tijd, winst en voldoening.

 

Deze eerste training is gratis!

Bepaal de fase waarin je bedrijf zich nu bevindt en ontdek hoe je sneller en slimmer verder kunt groeien. Zodat je bedrijf je geld, tijd en dus meer vrijheid oplevert.

Je bent trots op wat je tot nu toe bereikt hebt. 
Een mooi bedrijf, al dan niet met veel of weinig personeel, waar nog veel meer uit te halen valt. 

Het is tijd voor focus op de juiste volgende stap.
Ontdek nu wat dit voor jou is.

 

In dit webinar ontdek je:

✅ in welke FASE jouw bedrijf zich bevindt;

✅ welke belangrijke KEUZES voor snellere groei bij jouw fase horen;

✅ hoe je meer TIJD krijgt om te werken aan de groei;

✅ de slimme stappen die zorgen voor meer VRIJHEID;

✅ hoe je meer BALANS krijgt in je werk en privé leven;

✅ meer gaat GENIETEN van je werk en je leven!

Mr. Antoinette Nunes van Identief

mr Antoinette Nunes

Kies voor ervaring en succes!

Met een wetenschappelijke achtergrond (Nederlands Recht) en 25 jaar ervaring als consultant met groei en ondernemers-vraagstukken in het MKB is mr. Antoinette Nunes de aangewezen persoon om snel de vinger om de zere plek te leggen en jou concreet verder te helpen met je bedrijf succesvoller en onafhankelijker van jezelf maken zodat je meer tijd, geld en dus vrijheid krijgt!
Het is goed om als ondernemer zijnde, naar jezelf te kijken en even een paar uur de tijd nemen om in kaart te brengen waar je focus moet liggen. Dit geeft meer inzicht in jezelf, hoe je werkt en wat je anders kunt doen. Antoinette is duidelijk, doortastend, to the point en een fijne persoonlijkheid. Belangrijk voor mij is dat ik nu weet hoe ik de ‘werkbare’ uren nog waardevoller kan laten zijn omdat ik nu weet hoe ik focus houd op het uiteindelijke doel.
Identief klant
Harko Sterk
Sterk Projectmanagement
“Begin 2018 was ik op zoek naar informatie. Ik wilde meer omzet, meer resultaat en meer klanten. Op dat moment kwam Antoinette op mijn pad. Ze heeft me met haar RDA programma enorm geholpen om meer focus te krijgen. Focus in mijn dagelijks werk maar vooral ook focus om datgene te bereiken dat ik het allerliefste doe: mijn werk doen met mijn ideale klanten en hierin doorgroeien".
Identief klant
mr. Tamara Willemse
Coach & ondernemer
De werkwijze van Identief heb ik als zeer prettig ervaren. Door de kennis & inzichten ben ik weer meer gefocust, mijn aandacht is nu weer scherp gericht op het belangrijkste. Ik ben me bewuster geworden van de tijd die we kunnen benutten, zowel zakelijk als privé. Als trainer is Antoinette ook professioneel en vriendelijk.
identief klant
Tonny Koperus
Telecom ondernemer