Video afspelen


5 sleutels die leiden tot meer TIJD en VRIJHEID als ondernemer


Kom weer toe aan je eigen plannen en bespaar een halve week tijd!

Het probleem 

Rianne heeft een goedlopend bedrijf opgebouwd. Hiermee kan zij uiting geven aan haar passie over gezondheid en gezond leven. Omdat haar bedrijf doorgroeide, is ze steeds meer gaan werken.

Op een bepaald moment besefte Rianne dat ze niet nog meer kon werken. Ze vroeg zich ook af hoe lang ze deze manier van werken en leven nog vol kon houden.

Iedere keer nam ze zichzelf voor dat ze minder ging werken en meer aan anderen moest overlaten.

Ze wilde weer terug naar de situatie dat ze meer genoot van het ondernemen, en toch lukte haar dat niet.

Ze was overdag vooral allerlei brandjes aan het blussen.

time to think

De oplossing

Dit is dit wat je kunt doen:

✅  focus aanbrengen op datgene wat belangrijk is (The One Thing van Gary Keller en Jay Papasan).

✅  kiezen voor die projecten en acties die het meeste opleveren en een aantal projecten en taken gaan elimineren. (80/20 principe van Richard Koch).

✅ een strategie maken van wat je wilt bereiken.

✅ een concreet stappenplan en planning maken waarbij je jouw privé en zakenleven inplant. Zodat je weet wat je moet doen en wanneer, waardoor je anders met je tijd omgaat.

✅ verantwoording nemen en hier naar handelen (effectief leiderschap van Stephen Covey)

✅ Keuzes maken en alleen de 1.000 tot 10.000 euro taken zelf doet en de 10 euro taken delegeren of uitbesteden.

✅ Goed leren delegeren zodat de taken niet terug op jouw bordje komen.

 

Als jij dit ook doet, kan je hele bedrijf en leven gaan veranderen!

Rianne heeft bij mij het persoonlijke Succesversneller traject gevolgd. Ik heb haar geholpen de kennis die ik deel ook echt in de praktijk toe te passen. Hierdoor heeft ze echt fantastische stappen kunnen zetten.

Ze heeft vlijmscherpe focus aangebracht en moeilijke maar slimme keuzes gemaakt. En hier vooral continue actie op uitgevoerd.

Dit  heeft haar heel veel tijd en rust opgeleverd. Ze heeft meer ruimte om echt te ondernemen.

Ruimte voor creativiteit en vooruitgang. Haar bedrijf geeft haar nu meer vrijheid en voldoening.

Het moment dat je ECHT voor jezelf gaat kiezen en vol zelfvertrouwen, het bedrijf onafhankelijker van jezelf gaat maken, dan ontstaat er vrijheid.

Op het moment dat ik echt vol zelfvertrouwen voor mezelf koos, en het bedrijf onafhankelijk van mezelf ging maken, genoot ik van een mooier leven met veel meer voldoening & vrijheid!
Rianne
Antoinette-11

mr Antoinette Nunes

Kies voor ervaring en succes!

Met een wetenschappelijke achtergrond (Nederlands Recht) en 25 jaar ervaring als consultant met groei en ondernemers-vraagstukken in het MKB is mr. Antoinette Nunes de aangewezen persoon om snel de vinger om de zere plek te leggen en jou concreet verder te helpen met je bedrijf succesvoller en onafhankelijker van jezelf te maken zodat je meer tijd, geld en dus vrijheid krijgt!

Het is goed om als ondernemer zijnde, naar jezelf te kijken en even een paar uur de tijd nemen om in kaart te brengen waar je focus moet liggen. Dit geeft meer inzicht in jezelf, hoe je werkt en wat je anders kunt doen. Antoinette is duidelijk, doortastend, to the point en een fijne persoonlijkheid. Belangrijk voor mij is dat ik nu weet hoe ik de ‘werkbare’ uren nog waardevoller kan laten zijn omdat ik nu weet hoe ik focus houd op het uiteindelijke doel.
Identief klant
Harko Sterk
Sterk Projectmanagement
De werkwijze van Identief heb ik als zeer prettig ervaren. Door de kennis & inzichten ben ik weer meer gefocust, mijn aandacht is nu weer scherp gericht op het belangrijkste. Ik ben me bewuster geworden van de tijd die we kunnen benutten, zowel zakelijk als privé. Als trainer is Antoinette ook professioneel en vriendelijk.
identief klant
Tonny Koperus
Telecom ondernemer
“Begin 2018 was ik op zoek naar informatie. Ik wilde meer omzet, meer resultaat en meer klanten. Op dat moment kwam Antoinette op mijn pad. Ze heeft me met haar RDA programma enorm geholpen om meer focus te krijgen. Focus in mijn dagelijks werk maar vooral ook focus om datgene te bereiken dat ik het allerliefste doe: mijn werk doen met mijn ideale klanten en hierin doorgroeien".
Identief klant
mr. Tamara Willemse
Coach & ondernemer