focus op effectieve groei workshop

24 APRIL 2020

Vanwege enorm succes organiseer ik op vrijdag 24 april 2020 de workshop: Focus op effectieve groei voor ondernemers.

Deelname op open inschrijving.

Dit is een zeer waardevolle dag voor ambitieuze ondernemers, om één dag echt aan de slag te gaan met dat wat jou als ondernemer echt drijft zodat je makkelijker verder groeit en meer aan jezelf en je gezin toekomt.

Met de door mij ontwikkelde RDA methode gaan we op zoek naar datgene waar jouw focus vooral op gericht dient te zijn om sneller en prettiger verder te groeien. Hoe je afleiding kunt voorkomen en meer balans krijgt in je leven. Dit is vooral het resultaat van goede keuzes maken, effectief & efficiënt werken en je focus (weer) vinden op dat wat je drijft als ondernemer.

Maak effectieve keuzes
Kies ervoor om echt wat te doen met jouw kwaliteiten en potentie. Leer hoe jij op een prettige manier verder groeit met je bedrijf.

Je zult ervaren dat je in veel minder tijd, en met veel minder moeite veel meer gedaan krijgt!

Deze inspirerende & waardevolle bijeenkomst van Identief is een laagdrempelige manier om met gelijkgestemden kennis te maken en je manier van werken en de bedrijfsgroei onder de loep te nemen.

Ben je (nog) met de juiste dingen bezig? Kan het niet effectiever? Etc.

Tijdens deze leerzame, inspirerende en gezellige dag wil ik je de essentie van de RDA-methode leren.

Een methode die inspeelt op je gevoel en je ratio, waarop jij je keuzes maakt. Je gaat dieper over je plannen nadenken en plannen hoe je dit ook daadwerkelijk realiseert, maar wel vanuit wie jij bent met jouw natuurlijke kwaliteiten en potentie. Het helpt je om af te komen van je uitstelgedrag en focus te krijgen op de beste acties voor meer succes.

meer bereiken in minder tijd

 

TOP ALS JIJ ERBIJ BENT

Het wordt een leuke, informele, bijzondere, gezellige en zeer toegankelijke bijeenkomst met een kleine groep mensen. Leuk als jij er ook bij kunt zijn! De RDA-methode staat voor: Resultaat gefocust, Doel gedreven en Actie gericht plannen, werken en leven.

 Wat zijn de SPEERPUNTEN van deze inspirerende bijeenkomst? En wat leer je:

 • De basis van de RDA-methode, gericht op jouw verlangens en resultaten die je wilt behalen;
 • Waar zitten jouw groeikansen
 • Waar zitten jouw valkuilen
 • Focus op hetgeen wat voor jou het belangrijkste is;
 • Effectievere keuzes te maken en acties in te zetten;
 • Jouw groei te versnellen;
 • Veel minder afgeleid zijn;
 • Je gaat ontdekken hoe je meer tijd krijgt om te werken;
 • En meer tijd vrij kunt maken voor jezelf, je familie en je vrienden;
 • Hoe je beter balans krijgt in je leven;
 • Ik geef je alles wat nodig is om het beste uit jezelf (en je bedrijf) te halen.
 • En meer te genieten!

 

Dit zeggen anderen die de training gevolgd hebben

De workshop van Identief heb ik als prettig ervaren, in een mooie setting en met een fijne sfeer.
Door deze dag ben ik weer meer gefocust, mijn aandacht dient scherp gericht te zijn op het belangrijkste.

Ik ben me bewuster geworden van de tijd die we kunnen benutten, zowel zakelijk als privé.
Als trainer is Antoinette ook professioneel en vriendelijk.
identief klant
Tonny Koperus
Ondernemer
De inspirerende bijeenkomst was voor mij het moment om even (een hele dag) stil te staan bij jezelf, wat je doet en waar je naartoe wilt.

Deze dag heeft bevestigd dat ik op de goede weg zit, en het meest waardevol vond ik het bepalen van de acties voor de lange en korte termijn.

Antoinette is een uitstekende trainer die rust en vertrouwen schept. De prijs ten opzichte van de kwaliteit was bijzonder laag.
Eric Willemsen
Ondernemer en investeerder
De workshop van Antoinette was inspirerend, zet aan tot nadenken en het belangrijkste, actie!

Antoinettte helpt je bij het scherpstellen van je doelen en hiermee je focus terug te brengen naar wat écht belangrijk voor jou of je bedrijf is.

Naast deze inspiratie meteen ook een gezellige dag met leuke, nieuwe connecties én een heerlijke lunch!
Maartje Peters
Zelfstandig reisondernemer
REFERENTIE

De workshop van Identief was een echt eye-opener voor mij. De sfeer was prettig, ontspannen en inspirerend. En de kennis bijzonder waardevol.

Je wordt je bewust van de gewoontes van je eigen werkstijl en die is niet altijd effectief. Ik kwam erachter dat ik me te weinig bezighoud met de lange termijn planning en me te veel bezig houd met de dingen van de dag of week. Dit is voor de groei en ontwikkeling van mijn bedrijven niet goed.

Naar aanleiding van de training ga ik mijn planning anders inrichten. Ook ga ik me verder ontwikkelen door het volgen van de RDA-live training, om me verder te bekwamen. Ik geloof dat als je je werk beter inricht je uiteindelijk meer kan bereiken in kortere tijd en daardoor meer tijd voor jezelf overhoudt. Een win-win situatie😊
Antoinette heeft veel kennis en ervaring en houdt je een spiegel voor, wat zorgt voor de benodigde inzichten. En daarbij is de prijs ook nog ontzettend laag in verhouding met wat je ervoor krijgt.

Ik raad deze training van harte aan. Het is voor iedereen goed die veel dingen tegelijk moet doen tijdens het werk. En dat is wel wat er in deze tijd vaak gebeurt. Hoe je hier mee om moet gaan dus hoe je je werk indeelt is van groot belang om het voor jezelf overzichtelijk en leuk te houden. Werk gewoontes onder de loep nemen en ze bekijken op effectiviteit en nut is super zinvol.
referentie Identief Ankelien Barkman
Ankelien Barkman
Ondernemer

WAAR

De Vereniging aan de Dorpsstraat 23 te Elst (Gld.)

WANNEER

Vrijdag 24 april 2020

TIJD

09.30 tot ongeveer 16:00 uur

PRIJS

De training is inclusief materialen, eten & drinken en tijdelijk toegankelijk voor slechts € 97,= per persoon.

Meld je hier aan voor deze workshop Focus & Effectiviteit. De bevestiging en betaallink ontvang je direct  per email.

Door mijn aanmelding geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy beleid van Identief.

REFERENTIE
Voor mij was de Workshop van Identief bijzonder inspirerend. Het was een eyeopener, even weer orde op zaken stellen. Met een gezellige groep, open, jezelf mogen en durven zijn.

Het is goed om als ondernemer zijnde, naar jezelf te kijken en even een paar uur de tijd nemen om in kaart te brengen waar je focus moet liggen. Dat geeft verhelderende inzichten.

Antoinette is duidelijk, doortastend, to the point.... een fijne persoonlijkheid.
De belangrijkste inzichten die ik deze dag gekregen heb is de bevestiging dat ik veel zaken wel goed op orde heb, maar in de ‘werkbare’ uren nog winst te behalen valt door goede focus te houden op het uiteindelijke doel.

Ik vond het een goede prijs ten opzichte van de kwaliteit, en ik zou deze training aan iedereen willen aanbevelen die productiever wil worden en vooruitgang wil boeken. De variatie van de opdrachten, het bespreken daarvan, de filmpjes en de uitleg waren voor mij erg prettig en duidelijk.
Kim
specialist vastgoed
REFERENTIE

Ik heb de Workshop van Identief als een heerlijke en inspirerende dag ervaren. De inhoud van de training was zeer nuttig en ik heb weer nieuwe inzichten opgedaan.

Antoinette was Top als trainer, een vakvrouw die weet waarover ze het heeft!
Het was bijzonder waardevol qua kennis en inzichten maar ook door de interactie met de overige trainees. En bovendien was de prijs bijzonder schappelijk.

Je krijgt een werkmap, schriftje, een heerlijke lunch en daarnaast was het een zeer inspirerende training.

Ik zou de training zeker aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan meer focus en effectiever & efficiënter werken. Het geeft je nieuwe tools om meer te bereiken in je leven!
Linda
Manager en Mediator