De 6 belangrijkste stappen om je doelen sneller te bereiken

Wat was jou meest productieve dag afgelopen week? Ga eens na wat je anders deed die dag.

Wat heb je gegeten en gedronken die dag? Hoe laat ben je begonnen? Wat heb je als eerste gedaan? Wat heb je gedaan om alle mogelijke afleiding uit te schakelen? Hoe heb je ervoor gezorgd dat je gefocust bleef en geen uitstelgedrag vertoonde?

Kijk verder:

of lees verder:

Het is een vaststaand feit dat veel ondernemers weinig aandacht besteden aan hun dagelijkse routine. Terwijl deze dagelijkse routine een essentiële factor is van jouw productiviteit en rendement. En dus van jouw succes.

De formule voor gegarandeerd betere resultaten

Hoe zou het zijn als je de exacte formule wist om super effectief en efficiënt te zijn? Oftewel hoe je zo snel en goed mogelijk jouw dromen (gewenste resultaten) bereikt en hiervan kunt genieten!

Zou het niet geweldig zijn als je een bewezen formule had om als ondernemer topprestaties te leveren. Zodat je dat bereikt wat je graag wilt bereiken, zodat je niet afgeleid wordt en tijd over houdt voor privé en andere leuke dingen.

Hoe fantastisch zou het zijn als je, wanneer je maar wilt, toegang tot deze formule had?

Als je je ooit hebt afgevraagd hebt hoe je jouw prestaties echt kunt verbeteren, hoe je meer kunt realiseren, hoe je jouw bedrijf naar het volgende niveau kunt krijgen, dan heb ik iets fantastisch voor je.

Om betere resultaten te bereiken dien je je dagelijkse routine en werkwijze aanpassen. Start met het vooraf nadenken over datgene wat echt belangrijk voor je is. Wat jouw dromen/doelen zijn die je wilt bereiken.

Ik heb hiervoor een formule ontwikkelt waarbij je inzicht krijgt in jouw overload aan taken/werkzaamheden. Hierdoor krijg je rust in je hoofd en heb je overzicht.

Met deze methode werk je dagelijks aan jouw gewenste resultaten. Je werkt vanuit een vooraf opgesteld plan. Hierdoor ben je veel minder afgeleid en weinig last van uitstelgedrag.

Je onderzoekt en ontwikkelt inspiratie en motivatie vanuit je eigen drijfveren, waardoor je de nieuwe routine makkelijker en beter kunt volhouden.

Je werkt als ondernemer die stevig aan het roer staat en een duidelijke navigatie heeft van waar hij/zij naartoe wilt.

Succes gegarandeerd.

Deze formule is de speciaal ontwikkelde RDA-methode voor betere resultaten en dus meer succes. Het is geschikt voor een ieder die meer uit zichzelf en uit zijn/haar onderneming wilt halen.

Om je alvast op weg te helpen volgen hieronder zes tips om het meeste uit jezelf en jouw ondernemerschap te halen en je ondernemersprestaties aanzienlijk te verbeteren

  1. Stel je ambities helder vast, zie dit voor je.
  2. Focus op maximaal drie resultaten die je wilt bereiken als ondernemer;
  3. Bepaal de meeste efficiënte en effectiefste acties gericht op deze drie doelen;
  4. Laat alle andere belangrijke doelen los, besteed daar (even) geen aandacht aan
  5. Weet waarom je dit wilt bereiken, dit zorgt voor motivatie;
  6. Zorg voor een stok achter de deur, regel een coach die jou helpt om zo snel en goed mogelijk je doelen te bereiken

Ik wens je heel veel focus en prachtige resultaten!

Antoinette

 

Ben jij NU toe aan groei, meer focus en rendement?

www.resultaatacademie.nl

 

www.identief.nl

info@identief.nl

t. 06-53498115

mr. Antoinette Nunes