Zit er meer in jou dan er nu uitkomt?

Voel jij die kriebel van binnen…. “ik wil iets betekenen in mijn leven en dat komt er nog niet goed uit”.

Voel jij dat er meer in jou zit?

Heb je nog geen concreet idee, twijfel je nog over een andere baan of het starten van een eigen bedrijf? Troost je want je bent niet de enige.

Veel vrouwen ervaren weerstand op het moment dat ze bezig gaan met hetgeen zij diep van binnen graag willen. Al die angsten en onzekerheden die hiermee gepaard gaan, dat is gewoon doodeng.

Ja eng, … maar het is ook ontzettend LEUK. Biedt jouw huidige “zekerheid” (die misschien wel een schijnzekerheid is) jou het prachtige en pure gevoel van gelukzaligheid? Ja…, ga hier dan vooral mee verder.

Nee…, kom dan in actie.

Misschien wil je gewoon eens actief aan de slag met bovenstaande vragen. Zodat je zeker weet wat jij echt leuk vindt, wat bij jouw past en wat je graag zou willen doen in dit leven. En daarvan genieten!

Ik ontmoet dagelijks vrouwen die zelf graag meer sturing willen geven aan hun leven. Ze willen meer grip hebben op de tijden dat ze werken en wat ze doen. In dienstverband lukt dit vaak niet, dus komt het idee van een eigen onderneming naar voren.

Alleen het idee al; “Je eigen bedrijf beginnen”….jakkes dat is doodeng!

Hoe doe je dat dan? En hoe werkt dat dan allemaal. Genoeg reden om niets te doen. Je blijft hangen, ook al probeer je wellicht een andere baan, het brengt jou niet wat je graag zou willen. De jaren vliegen voorbij, maar de ambitie komt steeds weer naar boven. Je voelt je teleurgesteld over het feit dat het je niet lukt om helder te krijgen wat je wilt doen en ook niet tot gerichte actie komt.

Herken je dit?

Dan heb ik Dé oplossing voor jou. Met mijn RDA planningsprogramma ga je actief aan de slag om wel tot de kern te komen. Helder te krijgen waar je van houdt en hoe je hier eventueel geld mee kunt verdienen. Met ons 15 weken begeleidingsprogramma ga je actief aan de slag met jouw verandering en kom je snel dichterbij het door jou gewenste RESULTAAT.

Wil je hier mee over weten? Vraag dan een GRATIS strategiesessie aan.

Tijdens deze strategiesessie creëren we een beeld van waar je nu staat en waar je naartoe wilt, welke stappen je daarin zult moeten nemen en hoe wij je daar eventueel bij kunnen helpen. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Mail me op info@identief.nl. Ik hoor graag van je.

Groetjes,

Antoinette