Jouw goudmijn

Zet jij jouw goudmijn wel voldoende in?

Misschien vind je het lastig om door te groeien naar dat volgende level in je carrière of door te groeien met je bedrijf.

Stappenplan

Daarom heb ik 3 stappen opgeschreven die je helpen om met jouw goudmijn (jouw specifieke talenten, kennis, kwaliteiten en ervaring) een fantastische groei te bewerkstelligen.

1. Zet jouw goudmijn effectief in.

Als je dingen doet die je geen energie geven dan kun je nooit doorgroeien. Dan is wat je doet tijdelijk en zal het niet floreren.
De eerste stap is dus weten wat jouw goudmijn is. Van welke dingen krijg je energie en wat kan je gewoon heel goed?
Daarna dien je er actief mee aan de slag te gaan, op een consistente basis.

De belemmering is dat zaken die we heel goed kunnen, voor ons vaak vanzelfsprekend zijn. We zijn er tenslotte aan gewend. Daarom wuiven we die vaak weg met zinnen als; dat kan toch iedereen…., of dat is toch niet moeilijk….., etc. Dit betekent dat je jezelf hierin niet serieus genoeg neemt.

Omarm je talenten, kwaliteiten, kennis en ervaringen en besef dat dit je goudmijn is.
Hiermee kan jij het verschil maken in deze wereld.
Wees er trots op en ga er actief mee aan de slag.

Als jij VOLUIT gaat omarmen waar je super goed in bent dan is alles mogelijk. Als je dit met scherpe focus & effectief doet, dan wordt alles beter en gemakkelijker en komt die groei als vanzelf.

2. Durf los te laten waar je niet goed in bent.

Dagelijks zie ik in de praktijk dat mensen zich veel te veel bezighouden met zaken die ze niet echt leuk vinden en waar ze vaak ook helemaal niet goed in zijn.

Ze stoppen veel te veel energie in juist die dingen waar ze niet goed in zijn en die hen niet verder helpen.
Daardoor verliezen ze de focus op datgene waar ze juist wel heel erg goed in zijn en het verschil mee kunnen maken!

Focus dient te liggen op datgene waar je energie van krijgt en je heel gelukkig maakt. Datgene waar jij het makkelijkste en snelste heel veel mee kunt bereiken. Het is toch zonde om niet zo te leven?

Creëer een mindset en situatie waardoor jij je vol kunt focussen op datgene waar jij ontzettend goed in bent en wat jou het snelste brengt naar die doelen die je nastreeft.
Dit vraagt om een missie en visie die als leidraad dienen voor je KT, MLT en LT-doelen. (korte termijn, midden-lange termijn en lange termijn doelen).

3. Focus en zorg voor buitengewone productiviteit

Hoe productiever je bent, hoe meer je bereikt en hoe meer je kunt verdienen.
Vaak denken we dat we dan harder moeten werken, maar productiviteit heeft niks met kwantiteit te maken en dus ook niet met harder werken.

Productiviteit heeft met kwaliteit en de juiste keuzes te maken.

We zijn vaak veel tijd kwijt met onbelangrijke zaken. We zijn vaak te veel bezig met zaken die weinig tot niets opleveren. Leer jouw talenten en kwaliteiten op een zeer effectieve en superslimme manier in te zetten, zodat je minder hard hoeft te werken maar juist wel datgene bereikt wat je graag wilt bereiken!

Succes.

ps. Wordt jij dagelijks opgeslokt door de waan van de dag en doe je niet wat je zou willen doen, en zou moeten doen?

Je weet wel dat de potentie in je zit om verder te groeien,  maar hoe zorg je er nou voor dat je deze effectief inzet en die gewenste groei realiseert?

Regelmatig organiseer ik 1-op-1 “focussessies” waarbij ik ondernemers telefonisch coach om naar het volgende level te gaan met hun business. Volledig gratis! Boek nu jouw gratis sessie: https://calendly.com/identief/